2777
2789
همه چیز در زندگی گذرا و موقتی است.هروقت باران بیاید ، بالاخره بند خواهد آمد.هروقت ضربه می‌خورید، بال ...

خیلی قشنگ بود پست هاتون👏👏👏💜💜چند دفعه خوندم و شات گرفتم که در روز با خودم تکرار کنم.

و چقدر قشنگ گفتید که باید معنایی برای زندگی پیدا کرد،واقعا بعضی وقتا فشار زندگی انقدر زیاد میشه که ادم فکر میکنه به اخر خط رسیده.

خانما در راستای صرفه جویی و اینجور چیزا من نت همراه نیاز دارم که خیلی زیاد باشه حجمش و زود تموم نشه اگه بسته ی مقرون بصرفه ایی برای همراه اول و ایرانسل میشناسید لطفا راهنمایی کنید،شبانه نباشه بهتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی قشنگ بود پست هاتون👏👏👏💜💜چند دفعه خوندم و شات گرفتم که در روز با خودم تکرار کنم.و چقدر قشنگ ...

برای ایرانسل قسمت پیشنهاد شخصی چندتا با حجم مختلف براتون میاره البته با توجه به مصرفتون ...غیر از اون راه دیگه نیست...مجبوریم حجم پایین بسته بگیریم و هی مالیات بدیم

اگه شبانه و صبحانه و روزانه بخرید مصرفتون خیلی کمتر میشه

همراه اول اطلاعی ندارم ولی شبانه که از یک شب تا ۱۱ صبح خیلی میصرفه

بچه ها من از پس انداز مخفی و وام مهر یه سکه امامی واسه تولد همسرم خریدم ولی... 👇

الان دو دل شدم که بهش بدم یا نه🤔

از طرفی دوست دارم اینجوری حسابی خوشحالش کنم 

از طرفی هم می ترسم همیشه انتظار داشته باشه 

یه پول مخفی داشته باشم و کلا بهم بدبین بشه

به نظرتون بدم بهش یا... 

نظرتون برام با ارزشه ✅✅✅✅✅

بچه ها من از پس انداز مخفی و وام مهر یه سکه امامی واسه تولد همسرم خریدم ولی... 👇الان دو دل شدم که ب ...

اصلا اصلا این کارو نکن، با خودش میگه ببین حالا چقدر داره که به من سکه کادو میده، سکه رو نگهدار موقع لزوم میاری وسط، الان برای کادو یه وسیله براش بخر، مردا اصولاً در بند کادو نیستن

سلام دوستان

من این ماه هیچ پس اندازی نتونستم داشته باشم،کلا برنامه هام بهم ریخت.

طلاهم که جلو چشمم هی بالا میره🤦‍♀️امیدوارم تا دو هفته دیگه اوضاع مالیم بهتر بشه.

چند روزه کمردرد و سردردم دارم اصلا نتونستم برنامه ریزی کنم زندگیم از دستم در رفته بود.انشالا امروز عصر میخوام موجودی کابینتا و خونه رو در بیارم که ببینم چی داریم برنامه غذایی این هفته رو بر اساس اون بنویسم و تا وسایل یخچال تموم نشده خرید نرم.

دیروز پنیرمون تموم شد (سر کار پنیر میبرم)میخواستم بخرم دیدم کره و عسل و مربا داریم.یاد حرف معصومه جون افتادم که حالا از شکمم فرار نمیکنه که.دیگه نخریدم و همونا رو بردم و به ذهنم رسید این دو هفته با هر چی تو یخچال و کابینته آشپزی کنم تا تموم بشه بعد برم خرید،چون تا یه چیزی یه دونه میموند ازش ،سریع از افق و... جایگزین میکردم الان میخوام کابینتها خالی شه،برم خرید درمانی😊

پیشنهاد روزای بدون خرج برای من عالی بود چون تا دو هفته دیگه احتمالا فقط۳۰۰ موجودی دارم

دیروز خرجی نداشتیم

خرج امروزم ۱۲ تومن نسکافه بود

فردا و پس فردا هم انشالا خرجی نداشته باشم)کلا برنامم اینه تا ۱۰ ام خرج بیرون رو به حداقل برسونم)

دیگه گزارش در همین حد بود ،میخونمتون @masumehjoon    

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
خیلی قشنگ بود پست هاتون👏👏👏💜💜چند دفعه خوندم و شات گرفتم که در روز با خودم تکرار کنم.و چقدر قشنگ ...

برای همراه اول میتونید بسته نامحدود ا شب تا 11 صبح بگیرید تا 100 گیگ واسه دانلود خوبه 28 تومنه

برای ایرانسل هم از 6 تا 12 ظهر بسته 10 گیگ میتونید 13تومن بخرید 

برای دانلود من خودم از یکی از این دوتا استفاده میکنم برای بقیه ساعتا هم بسته 7 گیگ ایرانسل میخرم ولی زود تموم میشه

سلام دوستان، این دو سه هفته یه اتفاقی افتاد که من به حرف معصومه جون ایمان آوردم که میگه زن بناست و مدیر خونه ...

ما طبقه ی بالای مادر شوهرم میشینیم، مادر شوهرم بی مهری های زیادی بهم داشت، نمی‌گم بدی میکنه، ولی محبتی هم نمیکنه مثل یه همسایه ی غریبه اس، منم همش با خودم میگفتم خدا رو شکر همسرم آدمی نیست زیاد از حد به خانواده اش برسه و بذل و بخشش کنه ( اوضاع مالی پدر و مادرش عالیه ولی خسیسن)، چند هفته پیش یه اتفاقی افتاد تصمیم گرفتم همه کینه ها رو بذارم کنار برای آرامش خودم و رابطه مو باهاشون خوب کنم، خلاصه همسرم کم کم متوجه شد من نرم شدم، دیدم کم کم هرچی میخره زود نصفشو میده به اونا، یا هرچی میسپارن همسرم بخره پولشو پس نمیگیره 😧 منم که دیگه تصمیم گرفته بودم چیزی نگم، هفته ی پیش مهمونشون کرد بیرون و ما خودمون کم میریم رستوران اون یه بار رو هم اونا رو دعوت کرد، خلاصه اینم گذشت و من کم کم داشتم پشیمون میشدم 😅 که چند روز پیش پریود بودم همسرم بعد از ماه ها جگر خریده بود برام، دو کیلو بود، بعد به من گفت همشو درست کن پایینم ببرم. دیگه من اینجوری شدم 🤬 گفتم باشه، ولی اومدم زود بسته بندی کردم چهار بسته کردم، یکی از بسته ها رو با سیب زمینی اینا پختم، همسرم اومد گفت عههه این کمه که، گفتم بقیه رو بسته بندی کردم برای پریود ماه بعد، دیگه هیچی نگفت و دید کمه پایینم نبرد، و اینطوری بود که ترمزش کشیده شد 😏 این تصمیم منم یه دو سه تومن برامون آب خورد و از این به بعد باید شش دونگ حواسم جمع باشه 🥴

سلام دوستانمن این ماه هیچ پس اندازی نتونستم داشته باشم،کلا برنامه هام بهم ریخت.طلاهم که جلو چشمم هی ...

راستی بچه ها تو اینستا دیدم یه خانومی پک سوپ و آش میفروختن.به قیمت گزاف😑۱۷۰ تا ۲۰۰ تومن

حالا یه کم نخود پخته،لوبیای پخته و نعنا داغ،سبزی و پیاز داغو تو ظرف بسته بندی کرده بود موقعی که میخوای بخوری اونو تو آب بندازی و رشته اضافه کنی

پیشنهاد جالبی بود من آش تو زمستون زیاد میخورم حتما این سری درست کنم برای خودم(میدونم فریز ضرر داره آخر هفته ها برای یه هفته ام چند تا پک درست میکنم) 

پک سوپشم هویج و جو پرک و سبزی و مرغ و پیاز بود.

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
بچه ها خیلی ناراحتم ازاینکه طلا قیمتش آنقدر رفته بالا اصلا دیگه حتی دوست ندارم از کنار طلا فروشی ها ...

عزیزم درسته گرون شده ولی باز با مبالغ کم هم میتونی بخری قسطی مثلا از اسنپ پی د ی ج ی ک ا ل ا یا با وام ای ویپاد و بلو و بقیه بانک‌ها 

بچه ها من از پس انداز مخفی و وام مهر یه سکه امامی واسه تولد همسرم خریدم ولی... 👇الان دو دل شدم که ب ...

نە ولا بهش ندە این جوری هم بی اعتماد می شه هم اینکە فک می کنە همیشه یه پولی مخفی داری

سلام از نظر من ندید چون ممکن فکر کنن عجب پول خوبی به خانمم میدم که سکه خریده برا تولد من ببینی خودش چقدر داره

بنظرم با کادوهای دیگه خوشحالش کنید ممکن سطح توقعات هم بالا بره

البته این فقط نظر بنده بود همش برمیگرده ب شناخت شما از همسرتون

تولدشم مبارک باشه🎀

2810