2777
2789

سلام دوستان روزتون بخیر من خواننده خاموش بودم الان عضو شدم . با خواندن این تاپیک پس اندازم رو شروع کردم .دیروز ی انگشتر خریدم به قیمت 5تومن .این اولین پس اندازه .این رو هم مدیون معصومه جون و اعضای محترم این تاپیک هستم که ازتون خیلی یاد گرفتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاس برو اپال یه مغازه سکه فروشی داره ببین قبول می‌کنهطبقه طلافروشی توی راهروی اوله

عزیزم اگه بخوام برم دونه دونه بگردم که جا زیاده ولی مثل اینکه کسی تا حالا تو تهران پارسیان نفروخته

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
عزیزم اگه بخوام برم دونه دونه بگردم که جا زیاده ولی مثل اینکه کسی تا حالا تو تهران پارسیان نفروخته

من فروختم توی آریاشهر اما دقیقش رو یادم نیست بهت آدرس بدم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

سلام عزیزان من ۲ تومن داشتم ۱۰ تومن هم وام ویپاد گرفتم 

۱۲ تومن رو ۹۵۰۰ گذاشتم کنار برا اقساط ۳۰ ام مهر چون فعلا حقوقی ندارم.

۲۵۰۰ برام میمونه میخوام پس انداز بشه بنظرتون میشه طلا گرفت ؟؟ انتقال بدم میلی بعد باز دستم اومد یا خرد خرد اضافه کنم که اندازه ی چند گرم شد کم  اجرت بگیرم؟

⚡I have myself
سلام عزیزان من ۲ تومن داشتم ۱۰ تومن هم وام ویپاد گرفتم ۱۲ تومن رو ۹۵۰۰ گذاشتم کنار برا اقساط ۳۰ ام م ...

بعضی طلافروشی ها یه تیکه طلای شکسته بهت میدن با همین مبلغ

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

سلام دوستان 

من طبق صحبتی که کردم دیروز رفتم پول واممو به ویپاد انتقال دادم و تا نیمه مهر میذارم بمونه و بعد خرید میزنم 

دیروز رفتیم لوازم تحریر برای پسرم بخرم رفتیم یه مرکز پخش که خیلی قیمت ها مناسب بود و خیلی حساب شده و از رو لیست خرید کردم 

ولی بازم حدودا ۲/۵ شد ولی خوب این مرکز و هم یاد گرفتم کلی چیزهای گوگولی داشت که همه قیمت خیلی مناسب بود 

به پسرم گفتم دوباره آخر فصل هم یبار دیگه میارمت و فانتزی جاتی که دوست داری و بخر به شرط اینکه دیگه تو این سه ماه هیچ خرید دیگه ای لوازم تحریر نکنی داخل شهر 

و خیلی هم باهاش صحبت کردم که باید مواظب وسیله هات باشی که گم یا خراب نشه ،پسر من تو این مورد سهل انگاری هدف گذاشتم رو این مورد کار کنم و این باگ و تو همین بچگی برطرف کنیم 

در کنار لوازم تحریر پسرم برا دخترمم چند تا چیز خریدم ( دفتر نقاشی مداد رنگی جا مدادی پاک کن تراش سر مدادی قمقمه آب ظرف غذا اسپری ). میخام اینا رو  چند تا کادو کنم ( هفته دیگه تولد  پسرمه ، به دور ‌بری هام بدم که به همزمان که کادو پسرمو بدم به دخترمم بدن )

اخه هم کوچیکه هم دیگه دخترا نازشون زیاده 

عملا من این وسایل و باید میخریدم چون لازم داره اینجوری هم روز تولد خوشحال میشه هم وفتی ببینه داداشش لوازم تحریر جدید داره اونم ذوق داره و به وسایل داداشش دست نمیزنه 

من تعریف جواهرات قو رو شنیدم باچنددرصد میفروشه؟حتماازاسنپ بایدخریدکنیم ازش؟

عزیزم نوشته قیمت طلای خام +اجرت و۷درصدسودو۹درصد مالیات نه فدات شم میتونی نقدی هم خرید کنید

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 

وام پشتوانه ویپادروچطوری باید35میلیونیش فعال کنم؟

قبلن بعدده روزپله بعدی فعال میشدالان وامشومیگرم بعددوزتسویه میکنم ارورمیده بهبودفعالیت مالی ☹️

الان 70میلیون داخلش گزاشتم چقدرطول میکشه بتونم 35میلیونی بگیرم 5تومن داشتم تسویه کردم 7میلیونی بازنمیکنه 🙁قبلن بازبهتربودلاقل بعدده روزحتمن بازمیشد

وام پشتوانه ویپادروچطوری باید35میلیونیش فعال کنم؟قبلن بعدده روزپله بعدی فعال میشدالان وامشومیگرم بعد ...

برای من اینجور بود ۱ تومنی گرفتم ۲ تومنی رو گفت بهبود رفتار مالی یکی دو روز پول اومد تو کارتم امروز دیگه اون ارور رو نمیده ،انگار باید چند روز با حساب کار بشه تا فعال بشه

برای من اینجور بود ۱ تومنی گرفتم ۲ تومنی رو گفت بهبود رفتار مالی یکی دو روز پول اومد تو کارتم امروز ...

اره پشتیبانی هم همینوگفت بایدکاربکنیدباحسابتون ولی من دوروزپیش بیست میلیون واریزکردم امروزم 50میلیون گفتم دیگه راحت تاده میلیون بازمیکنه برام که نکرد

2810