2777
2789
هزاران سلام همراه سلامتی خدمت خانوم گل ها و دوستان تاپیک 🌺به رسم قدردانی، تشکر میکنم از همه ی شما ک ...

قربونت برم من عزیزم ❤️ خیلی خوش اومدی به جمع دوستان ناب ❤️ 

با افتخار منتطر پست های نابت هستم عزیزم 😘 

خیلی ممنون که اومدی و دست به قلم شدی برای دوستان 

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

خب و اما از خودم بگم که این هفته مشغول در آوردن قالی بودم 

که خوشبختانه دیروز تموم کردم بالاخره 😍

و نشستم برنامه ی هفتگی رو نوشتن ...

طوری چیدم برنامه رو که هم غذاهای گیاهی داشته باشیم تو برنامه ....هم گوشتی و هم پلو ....

بودجه هم یک و نیم گذاشتم ...منتها با یه تفاوت خیلی خیلی بزرگ 😊😉

پس انداز خودکار برای باکس ها اومده ...نمی‌دونم خبر دارین یا نه؟😍برای من که فوق العاده است 

این پیشنهاد رو خودم شخصا به سازنده ی ب لو داده بودم 

حالا نمیگم به خاطر حرف من گذاشتند 😅

به خاطر هر کس هم گذاشتند دستشون درد نکنه واقعا عالی😀

اومدم صد تومن رو فعال کردم ...که از امروز به مدت یه هفته 

صد تومن از قسمت خرجی خانه برداره 

حالا نمی‌دونم چقدر موفق خواهم بود 

امشب تو لیست املت بود 👌 

سنگک و تخم مرغ میخواستم ...یکم کار داشتم خونه 

به همسرم که در حال شستن ماشینش بود 

گفت عزیزم بالا اومدنی یکم تخم مرغ بگیر با دوتا سنگک 

گفت کارتت رو بفرست موجودی من کم 🙁

کارت رو فرستادم دختر کوچیک برد براش 

رفته یک و نیم کیلو تخم مرغ گرفته 🤦🙁میخواستم سرمو بکوبم به دیوار ... انگار مهمونی ...تخم مرغ خورون 😩

در حالیکه هر بار خودم فقط ده عدد میگیرم 👌 به اندازه ی ظرف های تخم مرغ یخچالم 

هم تازه به تازه باشه هم پول اضافی ندم بابتش 

خلاصه بگزریم ...نخواستم حس مردونگی اش رو بیارم پایین 

گفتم دستت درد نکنه عزیزم 

اما من این اواخر کم میگیرم ....میگن تخم مرغ بیشتر از ده روز نمی‌مونه 😉😊

گفت عه اگه میدونستم کم می‌گرفتم 

گفتم دیگه اشکال نداره ...قربونت برم که دست و دلبازی ♥️دستت به کم نمیره 

خلاصه صد و بیست تومن با دوتا سنگک هزینه ی شام شده بود 

صبح هم سی تومن داده بودم گوجه گرفته بودم ...

از روی تبق فروشی گرفته بودم ...درجه یک ...با قیمت ۱۶تومن کیلویی 

خلاصه ببینم چه جوریاست ....اگه موفق بشم ....که حتما میشم 😍

چون خونه اقلام سنگین رو داریم 

هر چی بمونه نصف میکنم ...با نصف تو طلاسی پس انداز میکنم ...مخفی خودم 

با نصفش میرم از میادین بیسکویت و ویفر...و کلوچه میگیرم برای مدرسه ی بچه ها ♥️

تا به صرفه باشه برام 

دخترهای من روزهای شنبه و چهار شنبه ...از بیرون خوردنی میگیرم براشون ...روزهای دیگه از خونه میبرند 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معصومه جان ی متن طولانی ی داستان برامون بگو.... حرفات طلاس

قربونت برم من عزیزم ❤️ 

چشم حتما عزیزم ❤️ 

سر فرصت انشالله 

اون روز از جاری نوشته بودم دقیق یادم نیست صفحات 

چهار صفحه بود ....اگه نخوندی بخون عزیزم ❤️ منم باز وقت کنم مینویسم براتون ❤️ 

قربونت برم من عزیزم ❤️ چشم حتما عزیزم ❤️ سر فرصت انشالله اون روز از جاری نوشته بودم دقیق یادم نیست ص ...

نه ندیدم 😕دوستان دیدید ریپلای کنید 

من ی تشکر ویژه به شما بدهکارم  واقعا ممنونم ازت معصومه عزیزم 🥰🥰🥰

شما بودی که طرز فکر منو تغییر دادی من همش نقد نگه می‌داشتم اما شما گفتی تبدیل کنید نترس شدم ی دست بند و ی زنجیر خریدم که روی اینا حدود 5 تومن سود کردم خب 😍😍😍خیلی خوشحال و این چند وقته تونستم یکمم به خواسته هام برسم چند چیز کوچیک خریدم که اینا همش عقب می‌افتاد من قبلا هم پس انداز داشتم و صرفه جویی میکردم اما اینکه به خودم برسم و اونو بخوام تبدیل کنم کمتر الان قصد دارم وام بانک ملی بگیرم و برم ی سرویس بخرم تا حالا نداشتم 

خدا به شما و همه خانم ها دل شاد و آرامش و سلامتی بد

در مورد مدیریت زمان و هزینه خوراکی مدرسه که دغدغه این روزای مادرانِ بیاید یکم صبحت کنیم که فکر میکنم به موضوع تاپیک هم مربط

روز اول مهر زود نهار درست نکردم و پسرم از مدرسه که برگشت گشنه بود ..یکم با تاخیر بهش نهار دادم ولی از همون شب برنامه غذایی یک هفته +خوراکی مدرسه رو که باید اماده کنم از شب نوشتم

یک بسته نان تست و ۱۳تا نان باگت خریدم گذاشتم تو فریزر و فقط یکی رو مخفی کردم توی فر برای صبح

یک مقدارم خوراکی و شیر پاکتی و نیم کیلو ذرت پفیلا هم خریدم 

نشستیم همه رو تقسیم بندی کردیم توی پلاستیک فریزر

قرار شد شیفت صبح یک روز درمیون کیک یا ویفر و بیسکویت با شیر و روز دیگه ساندویچ یا لقمه نان و پنیر گردو یا کره مربا و این .... و پفیلا ..همراهش یه بطری کوچیک شربت خونگی

برای هفته ظهرانه هم سیب زمینی سرخ کرده.اسنک.الویه.همبرگر خونگی.ماکرونی.سالاد ماکرونی و هر چی که کثیف کاری نداشته باشه همراه میوه 

قرار بر این شد که از شب مواد فریزر دربیارم اگه حالشو داشتم اخر شب اشپزی کنم اگر نه که فقط برنج و خیس میکنم و مقدمات اشپزی که صبحش بتونم یکم بخوابم ...گاهی خسته میشم و به خودم استراحت میدم 

و بعد از ظهرا چون پاییز روزاش کوتاهه دیگه نخوابم و به تمیزکاری خونه و درس بچها برسم

از شب برنامه کلاسی و اتو کشی لباسا و ...انجام بدیم که صبح هول نشیم

شما هم بیاید از ایده های تغذیه بچهاتون بگید ...از ایده های جدید به شدت استقبال میکنم❤️❤️

بچه ها خیلی ناراحتم ازاینکه طلا قیمتش آنقدر رفته بالا اصلا دیگه حتی دوست ندارم از کنار طلا فروشی ها ...

ناراحت نباش گلم. ما با امید زنده هستیم....باید حرکت کرد ولو مثل مورچه ولی ناامید نشد. رمز موفقیت در استمرار هست. حتی اگر درامدتون کمه باز هم میشه ریز ریز امیدوار بود و ادامه داد

نمیخوام کلیشه ای بگم و قطعا شرایط بالطبع سخت و سخت تر داره میشه 

ولی با فریز شدن و بی عمل موندن هم قطعا راه به جایی نمیبریم

دو راه داریم یا اسیر این جبر بشیم و بی عملی رو در پیش بگیریم و ناایمد بشیم

یا حرکت کنیم حتی با 200 یا 300 تومن پارسیان خریدن

همینه اوضاع

سال 91 طلا شد 100 هزار تومن این طورا یادمه همه میگفتن دیگه نمیشد ادامه داد ....ولی دووم اوردیم و این روزها رو هم دیدیم که طلا گرمی 4 تومن داره میشه

نمیگم وضعیت خوبه اصلا ...ولی ما محکوم به ادامه دادن هستیم ...باید ادامه داد و ناامید نشد....

ناراحت نباش گلم. ما با امید زنده هستیم....باید حرکت کرد ولو مثل مورچه ولی ناامید نشد. رمز موفقیت در ...

ممنون عزیزم از دلگرمیت  بخدا دلم  امشب خیلی گرفت  گفتم خدایا جا قحطی بود که ما اینجا بدنیا آمدیم  عزیزم  گرونی فقط برای طلا نیست آخه هرروز پا میشی یه چیز گرون شده  چقدر آخه استرس  بخدا خسته شدیم بسه دیگه ازسال ۹۶ تا حالا داریم می‌کشیم بابت گرونی  کم میاره، آدم بالاخره 

نمیدونم شاید حرفم و این پستم بی ربط به موضوع تاپیک باشه....،

ولی میخوام بگم که باید با معنا درمانی و امید به ادامه زندگی بپردازیم

اینها رو که میگم فکر نکنین نفسم از جای گرم بلند شده ها

راستش اینروزها خودمون هم در بدترین وضعیت روحی و مالی  موجودیم ...

ولی باید معنایی برای ادامه زندگی پیدا کنیم....

دکتر فرانکل تو کتاب انسان در جستجوی معنا میگه :    در اردوگاههای کار اجباری المان در جنگ جهانی دوم  و در  شرایط سخت کوره های اتش سوزی که یهودیان رو در اون زنده زنده  می کشتن چیزی که باعث شد از مرگ حتمی نجات پیدا کنه این بود که معنایی برای زیستن داشت دکتر فرانکل میخواست بعد ازادیش از زندان و کوره های اتش سوزیش همسرش رو ملاقات کنه در واقع معنای زندگیش دیدن دوباره همسرش بود بطوری که تونست بدترین شرایط رو در این اردوگاه اجباری تحمل کنه  و زنده بمونه و به افراد زیادی کمک کنه تا اون ها به دنیال یافتن معنا در زندگی شون در شرایط بسیار سخت تاب بیارن.... .....این معنا میتونه در زندگی هر کدام از ماها چیزی باشه

لازم نیست چیز عجیب و غریبی باشه

میتونه خلق یه اثر هنری باشه عین اون قالی های قشنگ معصومه عزیز...

میتونه همون خوراکی باشه که برای بچه ات توی کیف مدرسه اش میگذاری تا زنگ تفریح گرسنه نباشه و حس رضایتمندی رو در وجودش حس کنی و لبخند پر از عشق و محبتش رو نظاره کنی.....

میتونه یه چای اوردن  بعد ورود همسرت به خونه باشه و دیدن لبخند با عشق همسرت

دیدن لبخند مادرت ، فرزندت دوستتت وو....

دکتر فرانکل توی کتابش میگه: کسی که چرایی برای زیستن پیدا کند با هر چگونگی دوام می اورد......

باید بدنبال معنای زندگیمون باشیم و برای اون معنا بجنگیم و کم نیاریم.... 

همه چیز در زندگی گذرا و موقتی است.

هروقت باران بیاید ، بالاخره بند خواهد آمد.

هروقت ضربه می‌خورید، بالاخره خوب می‌شوید. 

بعد از تاریکی همیشه روشنایی ست.

هر روز صبح طلوع خورشید می‌خواهد همین را بگوید اما شما یادتان می‌رود و درعوض فکر می‌کنید که شب همیشه باقی میماند.

اما اینطور نیست. هیچ‌چیز همیشگی نیست.

اگر اوضاع بد است، نگران نباشید چون این شرایط  همیشه نمی‌ماند.......

هر روز نوید شروعی تازه است ....

نمیدونم شاید حرفم و این پستم بی ربط به موضوع تاپیک باشه....،ولی میخوام بگم که باید با معنا درمانی و ...

چه خوب یادآوری کردیم کتاب انسان در جستجوی معنااز دکتر فرانکل و ‌.‌

امیدوارم دوستان این کتاب و بخونن....

سلام ما هم یه فامیل داریم همینجوری هستندخانواده‌ی خیلی زحمت‌کش و خوبین اما اصلا مدیریت مالی ندارندمن ...

چقدر ناراحت کنندست این شرایط 🌹

رو پا نگهداشتن اقتصاد خانواده فقط کار کردن و درآمد زایی نیست، یا فقط پس انداز 

باید هردو توامان پیش برن تا بتونین آینده مالیمون رو بسازیم ♥️

ولی بدتر از کم درآمدی و بی مدیریتی، زمانی هست که از اشتباهاتمون درس نمیگیریم! 

به قول قدیمی ها نباید از یه سوراخ ، دوبار گزیده شد! 

همین آشنای ما اگر بعد از برگشت از تهران، تغییر رویه میداد و دوباره پولاشوخرج تغییر خونه دیگران نمی‌کرد، الان شاید یه سقفی از خودش داشت

یا همین مثالی که شما گفتید عزیزم، اگر بعد از اون همه اشتباه، حداقل پول ارث رو خرج سفر غیرضروری نمیکردن الان شرایط بهتری داشتن! 🌹

پس

✅ ورودی مالیمون رو افزایش بدیم

✅مدیریت کنیم همزمان درست و اصولی خرج کنیم 

✅پس انداز کنیم

✅از اشتباهاتمون درس بگیریم 

و در نهایت حاشیه امن مالیمون ساخته خواهد شد ♥️🥰

2810