2777
2789
سلام خانمهاخوبین یه راهنمایی میخواستم اگه جای من بودین چه میکردین چندوقت دیگه حدود600تومن دستم میرسه ...

عزیزم من اگه جای شما بودم خونه می‌خریدم یه مدت بدون ماشین تحمل میکردم شما با دویست تومن هم میتونین ماشین بخرین تا عید سختی بکشین بعد عید راحت ماشین میگیرین

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام خانمای گل امیدوارم همگی روز به روز پیشرفت کنین و سربلندیه راهنمایی به خواهر بی تجربه تون بکنینب ...

عزیزم فک‌کنم این‌وام سپه باشه 

میتونم بپرسم چند ماه سپرده گذاشتید و‌چقد گذاشتین که دویست تعلق گرفته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمهاخوبین یه راهنمایی میخواستم اگه جای من بودین چه میکردین چندوقت دیگه حدود600تومن دستم میرسه ...

من بودم پارس میخریدم 

ماشین داشتن خیلی مهمه 

هم رفاهه هم سرمایه اس

اگه تا الان کلا ماشین نداشتین و دست فرمون و یکم نگران هستین 

ساینا بخرین بقیه رو طلا 

ولی اگه مشکلی نیس همون پارس 

سلام ممنونم عزیز دلم فقط یه سوال من فک‌کنم مراحلشو‌اشتباه رفتم میترسم شما تو قسمت پروفایل و‌اینا روی ...

حالا مراحلشو دقیق یادم نیست فقط یادمه به اون سیم کارت جدید یه لینک میاد حتما باید بری تو اون اینکه وگرنه فرآیند تغییر شماره تکمیل نمیشه عزیزم 💚 و اینکه بهتره اون سیم کارت روی همین گوشی باشه تا راحت انجام بشه.اگر انجام نشه حسابتون به حالت تعلیق می‌ره ولی جای نگرانی نیست همون پشتیبانی تماس بگیری برات درستش میکنم❤️

عزیزم من اگه جای شما بودم خونه می‌خریدم یه مدت بدون ماشین تحمل میکردم شما با دویست تومن هم میتونین م ...

اخه میدونی چیه عزیزم خونه روبخوام بخرم تایکسال نمیتونم تکمیلش کنم چون اقساطم زیاده تازه بعدیکسال میتونم دوباره وام بگیرم وکاملش کنم وبعدم بتونم رهنش بدم واونوقت شایدبشه باپول رهنش یه ماشین بخرم البته اگه شوهرم رضایت بده خونه خیلی پیشرفت خوبی هم داره

عزیزم اگه توانایی پرداخت اقساط رو دارین

به نظر من بذارین یگ بانکی که وام خوب در زمان کم میده مثل سپه یا رسالت

همچنین وام هایی مثل زوجین یا وام های دیگه که مامان سبحان بیشتر اطلاعات دارن رو میتونین بگیرین و یک واحد آپارتمان بخرین

ماشین رو از ۲۰۰ تومن هم میتونین بخرین.حیف این پول هست که تبدیل به یک آپارتمان نقلی نشه

باز از رهن و اجاره اون آپارتمان ماشین رو ارتقا میدین یا کم کم طلای مصرفی رو میخرین

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم اگه توانایی پرداخت اقساط رو دارینبه نظر من بذارین یگ بانکی که وام خوب در زمان کم میده مثل سپه ...

نه عزیزم نمیتونم بیشترقسط بدم همینم پول وام هست ازدوجا

واینکه اپارتمانم بخوام تکمیل کنم نهایت 150رهن بره بازم میگردم اگه بشه به اپارتمان خوبه ولی یکساله بدون ماشینیم یه مقدارسختمونه بدون ماشین بمونیم دلم لک زده برایه مسافرت 

نه عزیزم نمیتونم بیشترقسط بدم همینم پول وام هست ازدوجاواینکه اپارتمانم بخوام تکمیل کنم نهایت 150رهن ...

عزیزم کدوم شهری؟

هر شهری جز تهران خونه های ۷۰۰ ۸۰۰ میلیونی هست

اگه بتونی مثلا یکی از خونه های ارزون رو بگیری و با پول رهنش باقی مونده پول رو بدی بازم شاید بشه یک واحد خونه بخری

میدونی میگم حیفه که یک خونه نشه. چون پول به این بزرگی خیلی به ندرت دست آدم میاد.

اما اگه خونه این قیمتی پیدا نمیکنی، یک ماشین تمیز بخر و بقیه اش رو طلای آب شده و دست دوم 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم کدوم شهری؟هر شهری جز تهران خونه های ۷۰۰ ۸۰۰ میلیونی هستاگه بتونی مثلا یکی از خونه های ارزون رو ...

بله خونه های این قیمتی درشهرمون هست مسکن مهرن طبقه 2یاسه باپارکینگ واسانسورولی درحدپلاسترسیمانن یعنی سفیدکاری وکمدوکابینت ودراتاق خوابهارومیخوادخیلی هم خوب خریدوفروش میشن ولی خب برامون پولی نمیمونه تکمیلش کنیم تابدیم رهن بایدیکسال بمونه تااقساطمون یکیش تموم بشه ودوباره وام برداریم وکاملش کنیم 

عزیزم محدودیت اعتباریش برداشته شده الان میتونید انتقال بدین از تو ویپاد بعد نیاز نبود 1500خودتون بزا ...

ببخشید یعنی الان میتونیم وام یک میلیونی رو کارت به کارت کنیم؟نیاز نیست یک میلیون تو کارتم بریزم؟

از خوش بو ترین چیزا تو دنیا ،بوی سرسم تو دلال ماست😍

اخه میدونی چیه عزیزم خونه روبخوام بخرم تایکسال نمیتونم تکمیلش کنم چون اقساطم زیاده تازه بعدیکسال میت ...

عزیزم بنظرم خودتون بسنجین اما خونه اصلا قابل مقایسه با ماشین نیست

من اگه باشم الان خونه رو میخرم قسط‌هام سبک شد یه ماشین دم دستی تا دویست تومن میخرم تا کارم رو راه بندازه بعد جدی تلاش می‌کردم برای تکمیل خونه

تازه شما میتونین خونه رو برای رهن کامل بذارین با پولی که از رهن میگیرین بیاین خونه رو تکمیل کنین

واقعا موقعیت خونه الان خیلی بهتره طلا همینجور می‌ره بالا ۶ ماه بعد دیگه نمیتونی همین خونه رو بخری حیفه واقعا 

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
2810