2777
2789
سلام مامان سبحان جانعزیزم من هرچی سرچ میکنم محاسبه گر وام اعتباری بانک ملی چیزی نمیارهبه همین‌خاطر م ...

سلام عزیزم داخل خود اپلیکیشن بام وقتی روی قسمت محاسبه گر میرید ۲ تا گزینه طرح مهربانی و اعتبار ملی داره . 

سلام عزیزم داخل خود اپلیکیشن بام وقتی روی قسمت محاسبه گر میرید ۲ تا گزینه طرح مهربانی و اعتبار ملی د ...

تشکر میکنم ازتون 

از کجا ببینم چقدر وام بهم تعلق گرفته تاالان؟

یا باید حتما حساب خاصی برای وام اعتباری باید باز کنم؟

مو فرفری  ، زاده شیراز ... عاشق ۲ دخترام          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه جالب ممنونم این نکته رو فکر کنم تو کتاب برتری خفیف یا اثر مرکب خونده بودم قبلاً ولی دیدم چالش دار ...

ریحانه بانو این طرح رو پیشنهاد داد از بچه های همین تاپیک هستن

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
تشکر میکنم ازتون از کجا ببینم چقدر وام بهم تعلق گرفته تاالان؟یا باید حتما حساب خاصی برای وام اعتباری ...

خواهش میکنم عزیزم .

برای طرح اعتبار ملی باید حساب جداگانه ای باز کنید .

اون که یک بار من گفتم روی کارکرد حساب ملی قدیمی میتونید وام بگیرید طرح کارت اعتباری هست که فعلا حذف شده . 

سلام عزیزم داخل خود اپلیکیشن بام وقتی روی قسمت محاسبه گر میرید ۲ تا گزینه طرح مهربانی و اعتبار ملی د ...

سلام ببخشید میشه جواب بدی

من برنامه بامو نصب کردم که تا به مرحله گفت باید بقیش حضوری بیای، مگه همش آنلاین نیست؟ 

دوما من خانه دارم بهم وام میدن یا مثل بانک رسالت فقط به شاغلین وام میدن؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
نمیشه چیزی گفت ک بی احترامی میشه همین ک خوبی کردن زمین دادن خوبه با این گرونی سخته واقعا چندسال کار ...

سلام عزیزم...قصدنگران کردن توندارم امابهتربودقبل ساختن وهزینه کردن این چیزاروباهم شفاف سازی میکردین.😕..الانم بهتره روش فکرکنین که تکلیفتون مشخص باشه البته طوری که بی احترامی نباشه...ازقدیم گفتن جنگ اول به ازصلح اخراست😉😉😉😉

خانما کسی میدونه طلا ارزون میشه یا نه؟ تو این یه هفته خیلی گرون شده.

منکه چیزی نمیدونم ولی بنظرم نوسان گیری کن

یه مقدار الان بخر اگه دیدی داره میاد پایین دوباره یه مقدار دیگه ...اگرم نیومد پایین دوباره سریع خرید بزن

چند ماه پیش طلا رو ۳۷۰۰ اومد دوباره برگشت به ۳۵۰۰ و اندازه۳ گرم خریدم... بعد دوباره اومد رو ۳۲۰۰..... خیلی ناراحت شدم اولش... ولی دوباره الان رفت بالا ...ولی دوستانی که با من خرید داشتن و نوسان گیری کردن موفقتر بودن ...تونستن وزن بیشتری بخرن

همسرم اصلا نگفته پول منو میخواد تا خودمم نگم نمیدونه چقد دارم یا بخوام طلا بخرم کاری نداره اصلا احتی ...

مثلا باهاش سرسنگینی باشی جواب تلفنشو ندی.هروقت زنگ زد بگی حوصله ندارم یا گفت بیا بریم بیرون بگو سرم درد می‌کنه و ازین حرفا.

سلام ببخشید میشه جواب بدیمن برنامه بامو نصب کردم که تا به مرحله گفت باید بقیش حضوری بیای، مگه همش آن ...

سلام عزیزم اگر قبلا در بانک ملی حساب نداشته باشید و رمز پویا نداشته باشید باید حضوری برید بانک .

و طرح مهربانی فقط رتبه اعتباری لازم داره شاغل بودن مهم نیست . 

2810