2777
2789
خانما کسی میدونه طلا ارزون میشه یا نه؟ تو این یه هفته خیلی گرون شده.

سوال منم هست

الان گرمی ۳۸۸۰ شد

سربرجه

اغلب میخوان یه مبلغی خریداری کنن

دودل شدیم

نظر شخصی من اینه وقتی شارپی میره بالا یه اصلاح باید بده 

ولی اوضاع جنگ منطقه همه تحلیل ها رو بهم ریخته

در مواقع جنگ و ناامنی طلا میره بالا

متاسفانه انس جهانی هم خیلی بالاست و این بعنی طلا در کل دنیا ارزشش بالا ررفته 

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
من امروز اومدم ثبت نام کنم بعد قسمت موجودی حساب هر عددی زدم گفت کافی نیست تا 20 میلیون زدم البته تو ...

عزیزم ۲ طرح مختلف هستند ، طرح مهربانی امتیاز دهی اش از اعتبار ملی کمی کندتر هست ولی سود وام ۴ درصد هست ولی اعتبار ملی امتیازدهی سریع تری داره و سودش ۱۴ درصد هست .

حداقل موجودی هم برای هر ۲ حساب ۱۰۰ هزار تومان هست .

نمیدونم برای شما چرا به مرحله بعد نرفته ‌.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مهربون...یه سوال داشتم عزیزم..من اگربخوام وام طرح مهربانی رو بگیرم همسرم میتونه ضامنم بشه ؟چندت ...

سلام عزیزم ، بله میشه همسرتون ضامن بشه .

و اینکه بله اون کد رو باید به کارمند بانک بگید و کارت این حساب مهربانی با کارت حساب قبلی بانک ملی شما فرق داره .

حالا فکر کردین همسرای ما، بالاخص همسر خودم رو میگم، که میرن سر کار چقدر پول درمیارن؟ زنه که باید زند ...

عزیزم  تلاش بیهوده به ز خفتگی 

اونا حداقل دارن زحمت خودشون می کشن

بی خیال نمیشینن تو خونه 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
اره زن دوم هم میاد سرمایه هارو میبره خرج تفریح خودش و اقایی میکنه 😁

زن  هم باید بره سر کار هم

تو خونه کارهای خونه رو انجام باه

هم ی خانم تمام عیار باشه 

هم مدیریت اقتصادی داشته باشه  پول خودش رو ولخرجی نکنه

ی وقت آقا ب سختی‌ نیفته 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
سلام ما هم یه فامیل داریم همینجوری هستندخانواده‌ی خیلی زحمت‌کش و خوبین اما اصلا مدیریت مالی ندارندمن ...

سلام عزیزم دعوت به دوستیمو قبول میکنی یه سوال داشتم راجع به مبل و یافت اباد❤️

وقت دوستانو اینجا نگیرم.

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
سلام و درود. چندسالی هست باهاتون همراهم..میخونم و از اینهمه خانمی هاتون لذت میبرم. دوست دارم کنارتون ...

خیلی عالیه که خودتون شاغلین گلم ولی حتما یه فکری به حال همسرتون بکنین. ببخشید که نظر میدم عزیزم چون دوست نداشتم از کامنتت سریع رد بشم. بنظرم اینکه همسرتون بتونن شغلی ایجاد کنن حتی با ده تومن درامد ماهانه مهمه اول این بعد قضیه رو درست کنین در اسرع وقت بعد روی چطور خرج کردن درامد خودتون فوکوس کنین

برای کمک کردن آقایون ارزش قائل باشین. خودشون دارن میگن ۵ صبح باید برن بیرون از خونه. بچه ها باید یکی ...

عزیزم با این کامنت کل مساله کار کردن اقایون رو زیر سوال بردین که!! الان یه بچه رو از مدرسه اوردن شد شغل ؟؟؟ 

ایشون دارن درباره شغل همسر حرف میزنن کسی منکر کمک کردن اقایون در کار منزل نیست ولی از فردا کل اقایون بشینن تو خونه و کارشون بشه اینکه برن سبزی بیارن از بازار و بچه رو ببرن مدرسه!!!!!!!!! شما این نوع فعالیت رو شغل میدونین ؟؟؟؟؟!!! داریم درباره شغل و حرفه صحبت میکنیم نه فعالیت های جانبی طی روز!!!!! همه میدونن که تعریف شغل چیه ....از طرفی داشتن شغل به اقایون هویت و ارزش میده....ولو اون فرد بره اسنپ کار کنه که خیلی هم کار شریفی هست همینکه در اضای کاری داره دستمزد میگیره این میشه شغل فعلی اون فرد و بسیار حس ارزشمندی میده به فرد و خصوصا اقایون

مردها با شغلشون هویت و قدرت پیدا میکنند...اینکه بچه رو ببری مدرسه و بیاری در هیچ جای دنیا شغل حساب نمیشه...مسائل رو با هم مخلوط نکنیم

عزیزم بیمه زنان خانه دار۱۸ درصد شامل بیمه عمر هست عزیز میتونی اونو انتخاب کنی هم از کار افتادگی داره ...

سلام عزیزم 

ببخشید ی سوال داشتم

شما بیمه زنان خانه دار شدید؟ 

من ۶ سال سابقه کار و بیمه دارم. قصد دارم امسال خودم رو بیمه زنان خانه دار کنم. و سال آینده اگر خدا بخواد استخدام بشم. خواستم ببینم این یک سال بیمه زنان خانه دار هم جزو سوابقم محسوب میشه ؟،

ممنونم

اونم درحالی که میدونست مادرشوهر از اون خونه خسته شده و داره همسرشو راضی میکنه خونه رو بفروشه و برن آ ...

سلام عزیزم به نظرم پدر شوهرش اینا هم یکم مقصر بودن☹️این ک این دختر میتونسته با پولش خونه بخره جدا بشه اما نگرفته و اون خونه رو درست کردن نباید اون خونه رو میفروختن نامردی شده ب اینا ک😢 با اون شرایط تونستن پارس بگیرن هم خوبه همین پارس الان ۸۰۰ میلیونه ما چند سال باید پس انداز داشته باشیم ک شاید بتونیم بگیریم تو این‌دوسال ک نشده راستیتش منم ترسیدم این داستان و گفتی ک زمین ماهم ب اسم پدرشوهرمه و ما چندسال تلاش کردیم و درستش کردیم امکان فروختنش هست؟ و این ک خودشون اول گفتن این زمین برای شماست😁

سلام بچه ها من بعد مدتها طلا خریدم و راستش خیلی خوشحالم چون از خرید طلا به کل نا امید بودم حداقل تا ...

مبارکت باشه 🤩💖منم طلاهامو فروخته بودم امسال دارم‌ریز ریز میگیریم شش ماه اول اونجوری ک میخواستم نشد هدف گزاشته بودم ک هر ماه یه النگو ایینه ای بخرم😍💖و گرفتمم ولی چون‌اصلا پس انداز نقدی کنار نمیزاشتم اتفاقی افتاد و من مجبور شدم بفروشم در کنارش هم پلاک های زیر گرم داشتم که اونارو هم فروختم☹️ و تو شش ماه اول فقط تونستم ۵ گرم طلا داشته باشم یکم ناراحت شده بودم اما از معصومه جون برنامه خواستم و دوباره هدف گزاشتم ک این شش ماه دوم و حتما ۱۵ گرم طلا بگیرم 😍و حتما در کنارش پس انداز نقدی هم داشته باشم و اخلاق بدی ک داریم اینه ک نمیتونیم بزاریم پول تو کارت بمونه حتما باید خرج بشه😅😂

شدیدا دلم‌میخواد یه روز از نزدیک ببینمت درخواست دوستی دادم سر فرصت ببینم میتونم مختو بزنم یه قرار بذ ...

😁😁😁😁❤❤❤

خیلی از کاربرا که خاموش میخونن هم حتی بهم پیام میدن ما همیشه منتظر نظرات تو هستیم 🤣🤣🤣

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام عزیزم بنظرم راه های دیگه هم برا تنبیه همسرتون هستش.اصلا جالب نیست که بیا بگی چون منو ناراحت کرد ...

همسرم اصلا نگفته پول منو میخواد تا خودمم نگم نمیدونه چقد دارم یا بخوام طلا بخرم کاری نداره اصلا احتیاج نیست مخفی کنم ولی دوست دارم متوجه اشتباهش بشه
 ولی نمیدونم چه جوری باید تنبیه ش کنم شما چند تا مثال بزن

در راستای تایپیک از زندگی یکی از اشناها بگم ، آقا شغل ازاد و درامد بالا دارن ولی همیشه در حال ولخرجی بعد از 25 سال زندگی هنوز زیرزمین مادر هستش
چند وقت پیش برا کادوی خرید خونه بچه خواهرش 10 میلیون داد یا خانم خونه مادرش میره اکثرا غذا از بیرون سفارش میدن اصلا حساب کتاب پولشون و ندارن
و فقط یه ساینا و حدود 1 تومن سرایه کار دارن
خلاصه که چون مستاجر نیستن اصلا به خودشون زحمت نمیدن
خیلی حرص میخورم از طرز زندگی شون
چند بارم خواستم کمک کنم که پس انداز کنن ولی همکاری نمیکنن

2810