2777
2789
ممنونماز اول اسفند که روز سه شنبه بود ما هر سه شنبه یه مبلغی رو کنار میذاریم. هفته اول ده هزار، دوم ...

چه جالب ممنونم این نکته رو فکر کنم تو کتاب برتری خفیف یا اثر مرکب خونده بودم قبلاً ولی دیدم چالش دارید متوجه نشدم قضیه ش چیه؟؟؟

چه کنم؟ نمیتونم که طلاق بگیرم با دوتا بچه؟ آینده بچه هام چی میشه... تازه بعد اینهمه سال زندگی چیزی ب ...

مگه الان  شوهرتون تاثیر داره تو زندگی تون

ببخشید انگار ی نون خوره 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دختران بزرگن و از پس خودشون بزمیان پس شوهرت باید جمع کنه بره سر کار شده نرو یه ماه سرکار مرخصی ...

برای کمک کردن آقایون ارزش قائل باشین. خودشون دارن میگن ۵ صبح باید برن بیرون از خونه. بچه ها باید یکی بالا سرشون باشه حداقل قبل از مدرسه کمی صبحانه بخورن، برای سرویس سر وقت برن سوار شن و .... . همین امروز همسرم پسرم رو به جای من رسوند مدرسه و چقدر برای من کمک شد که خسته نشم. 

سلام بچه ها من بعد مدتها طلا خریدم و راستش خیلی خوشحالم چون از خرید طلا به کل نا امید بودم حداقل تا عید 

البته این مدت چند بار پول جمع کردم ولی تا دیدم شوهرم ممکنه تو قسطا بمونه پرداخت کردم جای قسطا که خیالش راحت باشه بعد خرید خونه قسطامون خیلی سنگینه همین دیروز هم دیدم 6تومن پول دارم 3تومنشو برای هزینه لباس بچه ها و سرویسشون پرداخت کردم دیشب همسرم 3تومن داد که حقوقشو دادن 

از طرفی خیلی کمالگرا شدم و یهو دلم میخواد یه سرویس طلای 200میلیونی بخرم 😁

من برای خونه و ماشین از پارسال چیزی حدود 240گرم طلا فروختم و حتی 1سوت طلا نداشتم تا همین نیم ساعت پیش که به خودم گفتم ممکنه تا مدتها نتونی طلای سنگین بخری یادت رفته همونا رو ریز ریز خریدی تا زیاد شد ؟

اینجوری شد که راهی طلا فروشی شدم یه گردنبند خیلی ناز ومینیمال  به وزن 1/470سوت 6میلیون خریدم 5درصد سودش بود چون کم اجرت بود به نظرم برای شروع خوب بود از این به بعد پولم به 3تومن رسید میرم طلا فروشی خدا بخواد 

مگه الان شوهرتون تاثیر داره تو زندگی تونببخشید انگار ی نون خوره

حالا فکر کردین همسرای ما، بالاخص همسر خودم رو میگم، که میرن سر کار چقدر پول درمیارن؟ زنه که باید زندگی رو مدیریت کنه و ولخرجی نکنه و پول های خرد رو سرمایه گذاری کنه. 

حالا فکر کردین همسرای ما، بالاخص همسر خودم رو میگم، که میرن سر کار چقدر پول درمیارن؟ زنه که باید زند ...

اره زن دوم هم میاد سرمایه هارو میبره خرج تفریح خودش و اقایی میکنه 😁

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
برای کمک کردن آقایون ارزش قائل باشین. خودشون دارن میگن ۵ صبح باید برن بیرون از خونه. بچه ها باید یکی ...

عزیزم بچه از زیر بوته یا بکرزایی نیومده ها بچه شوهرتم هست. حیف که باید عفت کلام رو رعایت کنم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
برای کمک کردن آقایون ارزش قائل باشین. خودشون دارن میگن ۵ صبح باید برن بیرون از خونه. بچه ها باید یکی ...

عزیزم بچه مال مادر نیست وظیفه‌ی پدر همینه که حداقل نصف کارهای بچه‌ی خودش رو انجام بده کارهای روتین مردان رو خارق‌العاده جلوه ندین

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام خانم خانما دیگه گزارشی نمیدی؟کم پیدایی؟؟از اون جی جی جیجینگ خبری نیست🥰🥰😉؟

سلام ناز والا خيلي خرجمون زياد شده پسرمو كلاسو مهد ميفرستم رو پسرم سرمايه گزاري ميكنم 😀 كم كم هم طلا ميخرم تو برنامم يه جي جي جينگ هست coming soon 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
واسه نفقه شکایت کنوای خدا اصلا تحمل مرد بیکار تو خونه ندارم. همین یه کارکردم ازشون بگیرن باید ساعت ۹ ...

عزیزم مگه نفقه میدن من الان یکساله تو این روال افتادم هنوز برا نفقه نه خودم نه بچه ها یک ریال نداده حتی به زندان هم محکوم شد از رو نرفت شوهرم

عزیزم بچه از زیر بوته یا بکرزایی نیومده ها بچه شوهرتم هست. حیف که باید عفت کلام رو رعایت کنم

شدیدا دلم‌میخواد یه روز از نزدیک ببینمت درخواست دوستی دادم سر فرصت ببینم میتونم مختو بزنم یه قرار بذاریم 😄

بله عزیزم فقط یک نفر که داخل بانک ملی حساب داشته باشه و رتبه اعتباری اش a یا b باشه وگرنه مدرک خاصی ...

سلام مهربون...یه سوال داشتم عزیزم..

من اگربخوام وام طرح مهربانی رو بگیرم همسرم میتونه ضامنم بشه ؟چندتا وام به اسم خودش گرفته که تاحالاقسطش رو یکروزم نذاشتم عقب بیفته وتوبانک ملی هم حساب داره.جواز کسب هم داره..

ویه سوال دیگه ..من امروز ازطریق اپلیکیشن بام برای شماره حساب طرح مهربانی درخواست کارت دادم وبرای تحویلش بایدبرم شعبه ...

سوالم اینکه این کارت طرح مهربانی جدا ازاون کارت اصلی بانک ملیه که دارم؟

راستی یه کد هم امروز بعددرخواست کارت برام اومد که نوشته بود کد رو به کاربر شعبه بدید منظورش اینکه رفتم کارتو دریافت کنم اون کد رو بدم کارمندبانک؟

عزیزم ببخشیدبازم سوالام زیادند.. 

2810