2777
2789
سلام دوستان ببخشید میدونم زیاد درمورد وام ها سوال شده من از ویپاد اعتباریه تومنی رو فعال کردم خودمم ...

عزیزم محدودیت اعتباریش برداشته شده الان میتونید انتقال بدین از تو ویپاد بعد نیاز نبود 1500خودتون بزارین این محدودیت ها برداشته شده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان بین دوراهی موندم لطفاً کمکم کنیدحدودا به هفته پیش دخترم گوشیمو زد زمین ال سی دیش شکست..الان ب ...

اصلا عوضش کن دوباره خراب میشه برای منم همین جوری شد 4 تومن هزینه کردم سریع خراب شد چون همشون قطعات فیک استفاده میکنن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
ملل رو شما خودتون گرفتید ؟

نه عزیزم 

شرایط وامها تو سایت موسسه هست

درکل ویپاد برای وام ۵۰ تومنی بهتره چون تو ملل هر مقدار بخوابه بازم باید ۹۰ روز بمونه

ولی ویپاد بر اساس مقدار پولت امتیاز میگیری

ملل فقط برای وام‌های سنگین‌تر ۲۰۰،۳۰۰ تومنی خوبه

تو فکرش هستم ضامن هم دارم ولی پول زیاد باید مدت زیاد بخوابه واقعا ارزش نداره مگر مجبور باشی

سلام به همگی دوستان مقتصد🥰🥰عزیزان کم و بیش میخونمتون و از نظرات ارزشمندتون بهره مند میشمدر مورد طل ...

عزیزم متوجه نشدم یعنی برسه به 4تومن بعد 200 کاهش پیدا میکنه میشه 3800؟

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
🌺 داستان پارسیان خریدن من:بهتره قبلش یه مطلبی بگم که پیشاپیش جلوی یه سری قضاوت کردن ها، پیش داوری ه ...

امروز یکی از بودجه بندی هام که مربوط به بودجه ی خانوم خونه هست رو مینویسم، و اگر دوست داشتین در مورد جزئیات بودجه بندی های دیگه ام روزهای دیگه فرصت کنم مینویسم. 🌺

بودجه ی خانوم خونه، مبلغی هست که برای هزینه کارهای زیبایی و آراستگی خودم و هزینه لوازم آرایشی و بهداشتی اختصاص دادم.

من تا یک سال قبل، هزینه ی کارهای زیباییم، کاشت ناخن و ترمیم ماهانه اش، سالی دوبار کاشت مژه، سالی دوبار رنگ کردن مو، اصلاح و ابروی ماهانه یا گاها سه هفته یکبار اینها بود، که هزینه ی قابل توجهی ماهانه یا حتی سالانه برای اینها خرج میشد. تغییری در این سبک در جهت زیبایی دادم، که بسیار از نتیجه اش برای خودم راضی ام.

حقیقتش من کاشت ناخن یا همون لمینت و ترمیمش با ژلیش رو علاوه بر زیباییش به جهت اینکه ناخن هام بسیار شکننده بود و همیشه موقع کار کردن از یه جایی میشکست که دلم ضعف میرفت، و ناخن کوتاه هم دوست نداشتم، فقط چاره اش کوتاه بودن ناخن ام بود که دوست داشتم کمی صدف ناخنم بلند باشه، به هر حال زن زیباست و زیبایی رو دوست داره 😊🌺 و چیزی حدود ۴۰۰ تومن هزینه برام هر ماه داشت، 

چون نماز خوندن رو دوست دارم، همیشه دل چرکین بودم که ممکنه وضوی صحیح و درستی نداشته باشم، چون به انرژی وضو و نماز توی زندگیم و نیاز روحم بهشون اعتقاد و ایمان دارم و خواست قلبی من هست، برای همین همیشه توی این چالش قلبم، دست و پا میزدم، یه روزی حدود یک سال قبل،  با دلم نیت کردم که من میرم و ریموو میکنم و کاشت ناخن رو برمیدارم ، تا بتونم وضوی درست بگیرم و نماز خوندن به دلم بشینه، ولی از ناخنم قول گرفتم، که این کارو دارم میکنم، و نو دیگه نشکن 😄

اینم حرف گوش کن 😄، ولی خدا شاهده جدا از شوخی، الان یک سال هست که ناخن طبیعی خودمو دارم و نمیشکنه ❤️

یه سوهان خریدم قیمتش ۵۵ هزارتومن بود یک سال قبل، هنوز خم دارمش و داره کار میکنه و هفته ای یکبار سوهان میکشم و مدلی که دوست دارم صدف ناخن ام رو سوهان میکشم، و احساس میکنم این سوهان کشیدن خیلی تاثیر داشت توی مقاومت ناخن ام. 

و انقدر حالم خوبه که ناخن خودمو دارم و کمی هم بلند و قشنگ شده، حتی رغبتی هم دیگه به برق ناخن زدن هم ندارم، شاید باورتون نشه که چند ماه قبل حتی مراسم عروسی تالار رفتم، حتی لاک هم نزدم، ناخن های قشنگ خودم رو با انگشتر زینت دادم، و قبل و بعدش هم نمازم رو با دل خوشیم خوندم ❤️

یه جوری رویکردم این یکساله به خودم برگشتن، به خود خودم رسیدن، به طبیعت خودم، طبیعی بودن خودم احترام گذاشتن شد.

پس ماهی چهارصد از ناخن برام موند، که ذخیره ی پارسیان تشویقی میشه و البته چون هرسال قیمت ها افزایش پیدا میکنه، این  مبلغش رو هم خودم سالانه افزایش میدم. 

یه کار اشتباه دیگه ای که میکردم و حذفش کردم، و نتیجه اش فوق العاده شد برام، این بود که من همیشه فصلی یکبار میرفتم داروخانه ی معتبر و خوب و برای حدود سه ماه، انواع و اقسام کرم دورچشم، فوم صورت، تونر، آبرسان ، مرطوب کننده، کرم دست و …………. و حدود ۳ میلیون برای ۳ ماه استفاده ی اینها میدادم، پوستم خراب نشد، چون مشاوره ی خوبی میداد داروخونه و برند خوب میگرفتم ولی نمیتونستم این هزینه و این محصولات کار خوبی برای پوست من میکنه یا نه. 

برای همین تصمیم گرفتم یه متخصص پوست  و مو خوب پیدا کردم، ۲۵۰ تومن هزینه ویزیتش رو پرداخت کردم، ( و یک هفته بعد هم از بیمه تکمیلی که داریم، هزینه ویزیت رو گرفتم ) 

و متخصص پوست، برام با توجه به پوستم و مشاهداتش و توضیحاتم ، آبرسان، فوم شستشو، یه سرم برای روشن شدن پوستم، ( چندتا لک کوچیک آفتاب سوختگی و لک بارداری برام دراومد که خیلی کوچیکه ولی دوست داشتم پوستم روشن تر بشه ) ضد آفتاب مناسب پوستم و حتی برای موی سر من شامپو ی مناسب ‌و سرم موی بعد از حمام داد، من الان بعد از یکسال بسیار از نتیجه ی صورتم و موهام راضی هستم و حتی برندهایی که پزشک برام تجویز کرد، مجموع هزینه ی یک ساله ی اینا حتی کمتر از مبلغی شد که من قبلا به تجویز خودم  هزینه میکردم. و روش ایمن تر و مطمئن تر و سلامت تری هست که تحت نظر پزشک باشم حتی برای کار زیبایی.

مورد بعدی، سالی دوبار موهامو رنگ میکردم ( دکلره که توش هایلایت کم در می آوردم، و حتی از ریشه هم دکلره نمیکردم که موهام بیشتر آسیب نبینه، ولی باز هم آسیب داره دکلره و هزینه ی زیادی هم داره، و باز هم هزینه ی بیشتری برای ترمیم مو، پروتئین تراپی و … ، یعنی کارم این بود هزینه کنم موهام برای چند هفته قشنگ بشه و دوباره هزینه کنم آسیب مو رو درست کنم، و حدودا سالی ۹ میلیون هزینه میشد برام. ☹️

آخرین بار تابستون پارسال رنگ کردم، ولی این روند رو هم متوقف کردم، رفتم آرایشگاه قیمت های رنگ دار و آسیب دیده رو کوتاه کردم، بعدش رفتم پزشک عمومی برام چک آپ کامل نوشت، حتی گفتم چکاپ هورمونی هم بنویس، گفتم دکتر دونه دونه سلول هام چک بشه 😄

امروز یکی از بودجه بندی هام که مربوط به بودجه ی خانوم خونه هست رو مینویسم، و اگر دوست داشتین در مورد ...

که ببینم کمبود ویتامینی دارم یا چه مکملی بخورم، که پزشک برام با توجه به جواب آزمایشاتم تجویز کنه، و الهی هزار مرتبه شکر همه چی خوب بود، فقط سطح ویتامین دی من پایین بود، حتی گفت ذخیره آهن بدنت هم خوبه، یعنی نیاز به مصرف قرص آهن الان ندارم، ( و فقط ویتامین دی ، دوز،  هزار روزانه بخورم تا ۶ ماه، و دوباره یه تست ویتامین دی فقط بدم که ببینم سطحش بالا اومده انشالله. و بعدش هفتگی بخورم). 

و یه دونه مولتی ویتامین هم به عنوان مکمل که یک روز در میان باید بخورم برام تجویز کرد، که فقط مکمل غذایی برام حساب میشه، خوردنش ضرورتی هم برام نداره، ولی پزشک گفتم بخوری خوبه، و یه دوره که خوردی، یک ماه مصرف نکن، و دوباره بخر و بخور، کلا در مورد مولتی ویتامین ها برای بزرگسال و کودک، پزشک گفتن، اونهایی که تغذیه سالم دارن و مشکل زمینه ای و خاصی ندارن، مولتی ویتامین مکمل هست، و بهتر این هست که یه دوره مصرف کردین، یه دوره فاصله بندازین و استفاده نشه و دوباره مصرف رو شروع کنین. 

و احساس میکنم مصرف ویتامین دی و این مولتی ویتامین روی ناخن هام و موهام و حتی پوست صورتم تاثیر خوبی داشته، و اینجوری تا اینجا از مبلغ بودجه ی خانوم خونه هم مبلغ خوبی برام میمونه، 

و تصمیم گرفتم فعلا موهام رو رنگ نکنم، فعلا که یک سال شده، کمی تار سفید هم به موهام نشسته که گذر عمر من هست، دوستون دارم و موی طبیعی خودمو الان خیلی خیلی دوست دارم، میبافمشون، حالت میدم، باز میکنم، میبندم، دارن تقویت میشن، و دارم به همانگونه که خلقت من بوده، و به خودم باز میگردم. پله پله تا ملاقات خودم 😊❤️

این هم بگم و میرزا بنویس دفتر دستک رو جمع کنم، برم سراغ زندگیم،  😊

چندتا کار که به نظر خودم نادرست و ناخوب بود رو حذف کردم،  که درواقع چندتا هزینه حذف شد، ولی یه کار زیبایی توی این یکسال انجام دادم و اون هم لیزر موی دست و پا و پشت لبم بود، که بسیار راضی هستم، البته که قبلش خیلی تحقیق کردم، اول اینکه پیش اپراتور نرفتم، تونستم پزشک متخصص پوست و مو پیدا کنم که خودش لیزر رو انجام بده، ونکته ی دوم اینکه من لیزر کل بدن انجام ندادم و نمیدم، چون باز هم بعد از تحقیقاتم به این نتیجه رسیدم که رشد مو در قسمت های مختلف بدن مارو از خیلی ناخوشی ها و بیماری ها نجات میده، چون ظاهرا با رویش مو در بدن، سم زدایی توی اون قسمت ها انجام میشه و بهتره فولیکل مو و ریشه از بین نره، و در حد کوتاهی و اصلاح خوبه. 

برای همین کل بدن انجام ندادم، از قسمت پا، فقط ساق پا، از دست ، فقط ساعد دست، و چون پشت لب رو هفته ای یکبار باید یا شیو یا اصلاح میکردم، لیزر کردم، و ترجیح دادم قسمت های دیگه مو دربیاد 😄 و حالا نهایتا اپیلاسیون و شیو هست دیگه، 

و بسیار راضی ام، زیبایی و سلامتی رو توأمان کردم 😉

این ها مواردی بود که فقط از بودجه بندی خانوم خونه ذخیره کردم برای پارسیان تشویقی، و این ذخیره ی پول، حتی باعث سلامتی بیشترم، زیبایی بیشترم، و نزدیک تر شدن به خودم و دوست داشتن بیشتر خودم با خلقت طبیعی خودم شد.

البته که هر کار زیبایی که حال خوب کن باشه ولی معقول و معتدل و افراط گونه نباشه، بسیار استقبال میکنم.

حقیقتش از اینکه در این دوره از زندگیم دارم در انبوهی از تجملات و مصنوعات و نقاب ها، و دست کاری های زیادی از حد که ما آدم ها داریم به قهقرا میریم تووش کمی دلم گرفته. 

این حرف دلدار یادتون باشه:

جهان صدای ما را می‌شنود، انرژی مثبت، کلام مثبت ، کود مثبت، حرف مثبت بیشتری بزنیم که دنیامون خوب مثبت میشه. خوووووب 🌺

نگی دلدار نگفتی 😉😊❤️

الان دیگه اعتبارش نقده نیاز به این کارها نبست

@ماندانا808080   وای خدا خیرتون بده نمیدونید از دیشب چ عذابی کشیدم🤣🤣🤣رسما جیز شده بودم بخدا  بازم ممنون ازتون

هر چیزی که به قیمت از دست دادنِ "آرامشت"تموم بشه ،زیادی گرونه   رهاش کن 
که ببینم کمبود ویتامینی دارم یا چه مکملی بخورم، که پزشک برام با توجه به جواب آزمایشاتم تجویز کنه، و ...

سلام خانم دلدار

ممنون که اینقدر قشنگ و با حوصله نوشتین..🌸

تک تک جملات شما بر دل نشستن👌

پیشنهاد مرد بازار برای خرید طلا با قیمت فعلی👇👇

بازار طلا؛

فتح هدف اول و نکات مهم برای معامله گران!

همانطور که مکررا در پستهای یک ماه اخیر عنوان شد بازار با عبور از نقاط گریز و ورود به روند صعودی هدف ۳۸۵۵ طلا و ۴۵۸۰۰ سکه را نشانه گرفته بود که امروز با حرکت دلار و عدم تمایل اونس به اصلاح هدف اول تاچ  شد! از این بعد چند نکته مهم هست که بهتره معامله گران بدقت در معاملات خود این نکات رو در نظر بگیرند:

اول: کفهای بازار بالا آمده و از این پس باید ۳۶۸۰ طلا و ۴۳۲۰۰ سکه رو به عنوان کف و حداکثر اصلاح احتمالی در نظر گرفت و بیش از این نیاز به یک فاند خبری فوق مثبت دارد.

دوم: برای  نوسان گیران اگر فاند قوی جنگ نبود پیشنهاد خالی کردن در این نقاط  را داشتم  اما با افزایش روزافزون تنش‌های منطقه ای صرفا توصیه به سیو سود و صبوری ۴۸ ساعته برای تعیین روند بازار دارم

سوم: برای خریداران خانگی بدون توجه به نوسانات بازار توصیه به نگهداری و افزایش گرم طلا را دارم چرا که معتقدم هنوز طلا برای رسیدن به  سقفی که امسال تخمین زدیم راه زیادی دارد!

سلام خدمت معصومه جون همشهری خودم و بقیه ی دوستان که واقعا دارم بی مزد و منت تجربیات رو انتقال میدن ع ...

ان شاءالله خدا به مالتون برکت بده 🙏🏻

باور میکنی آرزومه حقوقمون 18 حتی 15 باشه😅

بهترین ها واستون اتفاق بیفته عزیزم 🙏🏻

سلام به روی‌ماهتون😍 بچه ها بالاخره وام‌ده تومنی بلو برام فعال شد ولی میگم‌نکنه اینو‌بگیرم‌ازاونور‌بدهی بانکی‌حساب شه و‌ویپاد پنجاه تومنم رو‌تایید نکنه! ممکنه همچین‌چیزی؟؟؟؟؟؟؟؟🥲🤭🤭🤭

سلام دوستان
افرادی که کاربری منو میشناسن ( من خیلی برا خودم ارزش قائل نمیشدم و خرج نمیکردم ) که دارم یکم تغییر میکنم
بعد از 2 سال لیزر رفتم و 900 دادم
وام گرفتیم برای پول مستاجر و هنوز 300 کم داریم که گذاشتیم رسالت وام بگیریم البته من نظرم رو خرید طلا بود ولی ریسک نکردیم
برای خرج و مخارج مامانم هم راضیش کردم پولی که به خواهرم قرض داده و پس بگیره تا منم کمتر اذیت بشمچون خودش هم به فکر افتاده منم خیلی بهم فشار نمیاد برای خرج و مخارج

با همسرم کنتاکت شدید داشتیم سر مسائل بی اهمیت که دلسرد شدم از زندگی مون و ترجیح دادم تو مسائل مالی کمک نکنم 20 تومن دارم که باید این ماه تو قسط کمک کنم و بهش گفتم به خاطر اینکه منو ناراحت کردی میخوام برم طلا بخرم

این ماه شرایط سختی داریم 7 تومن به اقساطمون اضافه 47 شده  و 25 چک موتور داریم

دوس دارم تنبیه ش کنم و پولمو ندم از یه طرفم میگم شاید این کارم باعث بشه همدلی که داشتیم از بین بره و
مجبور میشه از 400 که برای امتیاز وام گذاشتیم برداره

برا خودم دو تا مانتو خریدم حدود 1500
800 بن خرید از فروشگاه داشتیم که برای اولین بار وسایلی که لازم بود قبلش لیست کردم و همونا رو خریدم (قبلا از هر چیزی چند تا میخریدم )
گوشت گوساله از اتکا گرفتم 4 کیلو برای چرخ کرده
دو تا صندل تابستونی خریدم از سپه سالار ( 350 و 550 )

خیلی کارا مونده برا خودم انجام بدم ( کراتین رنگ مو آرایشی بهداشتی دندون پزشکی )
شهریه دانشگاهم دادیم و اگه خدا بخواد ترم اخر ارشدم

2810