2777
2789
خدارو شکر 🥰🥰به سلامتی و دل خوش انشاالله که پول پارو میکنید💚حتما از اپلیکیشن های مجازی استفاده کنی ...

انشالله خیلی ممنونم لطف دارین شما

من باور دارم خواستن توانستن هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ..عزیزم ممنون که توضیح دادین...فقط ببخشیدیه سوال...گفتین کع برای حساب مهربانی میتونیم کارت بگیر ...

اتوسا جون من این قسمت و دوستمون که کارمنده بانک ملی هست انجام داد 

یعنی کارت و به من داد 

ولی روالش همینه ،باید درخواست کارت بدی و شعبه دریافت و مشخص کنی 

بازم از مامان سبحان جان یه سوال بکن 

من خیلیا رو دیدم ک بی تجربه بودن و توی ساخت و ساز سودی نکردن تجربه و بلدی کار خیلی خیلی مهمه

بله عزیزم درست میگید.

یدونه ۴ طبقه ساخت فروخت سودش خوب بود ولی ساخت و ساز پول کلان میخواد 

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
بله عزیزم درست میگید.یدونه ۴ طبقه ساخت فروخت سودش خوب بود ولی ساخت و ساز پول کلان میخواد

بسلامتی

پس تجربه دارین

من باشم اول طلای پدر رو‌میگیرم ادامه میدم ساخت رو

بعد طبق قیمت روز طلا محاسبه میکنم ببینم چطوره

ایا پول خواهر رو‌بگیرم یانه

قدم قدم 

یهو خیلی ریسک نکنین

فقط اینکه یک سال کمه

حالا ک به گرم میخواین پس بدین یکم بیشتر مهلت بگیرین

اگه بتونین بحای سکه با طلای اب شده قیمت بگیرین بهتره

سکه رشدش شارپی و ریاده

طلای اب شده معقول تره

خواهرتون خیلی زرنگن ماشالله😵‍💫😁

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
بله عزیزم فقط یک نفر که داخل بانک ملی حساب داشته باشه و رتبه اعتباری اش a یا b باشه وگرنه مدرک خاصی ...

من امروز اومدم ثبت نام کنم بعد قسمت موجودی حساب هر عددی زدم گفت کافی نیست تا 20 میلیون زدم البته تو طرح مهربانی ولی برای اعتباری ملی زدم رفت مرحله بعد چقدر باید اولش حساب شارژ کنیم که ثبت نام پیش بره؟ فرق این دوتا باهم چیه؟ 

اسکیت نیاز به کلاس داره؟چون قبلا گفته میخوام ولی کسی از اطرافیان بلد نیست که یادش بده

آره عزیزم ، باید بره کلاس وگرنه خطرناکه ، اگه شرایط کلاس بردن رو نداشته باشی ، اسکوتر و دوچرخه هم گزینه خوبیه.

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

سلام دوستای قشنگم شبتون بخیر

با شروع سال تحصیلی خیلی از خیرین محل دارن هزینه لوازم تحریر جمع میکنن برای نیازمندان ...تو فضای مجازی هم خیلی دیدم ...از قضا یک خانمی هست که همسرش تو جوانی فوت کرده و چندتا دختر داره که یکیش ازدواج کرد و این خانم اینقد بین در و همسایه و اشنا معروف شده که مردم ازون ور شهر براش کمک میارن...اینقدی که نمیدونه چکارشون کنه و نمیرسن استفاده کنن...هم خوراکی هم لوازم منزل و لوازم تحریر ...از اداره بهزیستی و کمیته هم براش انواع و اقسام کمک میرسه 

بعد یه هم عروس داره که اونم شوهرش تقریبا از کار افتادست و جور زندگی رو خودش داره میکشه با ۴تا بچه قد و نیم قد ولی دریغ از یک ذره کمک برای این جاری دوم ...بنده خدا جارو میبافه و میفروشه یا ضایعات مردم رو میگه جمع کنید بدید به من که کمک خرجی برامون بشه

حرف من اینه که بینمون ادمایی هستن که واقعا نیازمندن ولی صورتشون رو با سیلی سرخ نگه داشتن ...عزت نفس دارن و نمیتونن با وجود همسر مریض یا کار افتاده تقاضای کمک کنن

من میگم اگه قرار کمکی کنیم حواسمون به این افراد هم باشه نه که مثل بقیه سیل بخششامون فقط به یک عده مشخص باشه 

با چشم باز تر با دقت بیشتر کنکاش کنیم تو زندگی ادمای دورمون... بجای لوازم تحریر که الان یکی مثل این خانم کارتون کارتون داره براش میرسه یه چند پرس غذا پخش کنیم بین گرسنه های کارتون خواب یا زباله گرد که ثوابش کمتر ازینا نیست

چند وقت پیش نیت کردم ماهی یک بار از غذای خودمون چند پرس پخش کنم تو خیابون(قصدم ریا و خودنمایی نیست) چنان وایب مثبتی گرفتم که باور نمیکنید...و به قدری اون ادما گرسنه و تشنه و خسته بودن که دلم میخواست یه وانت غذا پخش کنم بینشون

به خانوادمم گفتم اگه از نهار و شامتون حتی اندازه یه پرس موند ننداز تو اشغال بگی دیگه کسی نمیخوره ...همونو بذار تو ظرف یکبار مصرف ببر تو کوچه بده به کسی ...اینجوری شکم یه نفرو سیر کردی ...دعای خیرش بهت میرسه اصرافم نکردی

ببخشید پر حرفی کردم دلم میخواست این موضوع رو اینجا مطرح کنم که فرهنگ سازی کنیم ...گاهی به جای پخش نذورات بین اشنا و فامیل که همه الحمدلله دارن ببریم دار الیتام یا اسایشگاه معلولین یا کارتون خوابا و خیلی جاهای دیگه❤️❤️

سلام

دوستان ویپاد شما هم ارور میده؟؟؟

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               
2810