2777
2789

سلام دوستان یه کار بشم پیشنهاد شده یه بچه هست کلاس سوم مدرسه نمیتونه بره

گفتن مثل مدرسه هر روز بیاد کل کلاس سوم رو آموزش ببینه

به نظرتون قبول کنم

دوتا بچه مدرسه ای دارم.

خودمم دارم دبیرستان میخونم

اگه قبول کردم چقدر بگیرم اخه بدبختی وضع مالیشونم  ضعیف 

البته یه جایی هفته ای یه بار کم وبیش هم میرم سرکار 

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
عزیزم سنگ مصنوعی و شمع سازی خیلی اشباع شدهاما بازم امتحان کن شاید تونستی بفروشیمثلا تو یک گلدان گل ر ...

درست همین که میگن اشباع شده یکم منو میترسونه،

اینکه نتونم بفروشم،راجب اینم که گفتی از بیرون گلدون بخرم ببینم میتونم بفروشم یا نه که خب شاید مثلا مشتری کلی طرح ست بخواد،ست برای اکسسوری ها یا کلا نظرم این بود یاد بگیرم گیفت و استند اسمو و مثلا طرح های خاصی برای مناسبت ها و اینا بزنم شاید فروش داشت.

بدجور قسط قرض داریم واقعا اینکه یه کاری راه بندازم نیاز دارم، حتی میخواستم برای اموزش دیدن تیکه طلای پسرمو بفروشم که شاید ده میلیون باشه برای هزینه اموزش و قالب اینا.من دیگه نمیدونم دنبال چه کاری برم هرکاریم برم همه میگن اشباع شده،خیاطی ارایشگزی تو هر کوچه یکی هست یا کیک پزی فکر کردم دیدم اینم هزینه بر هست،واقعااااااا خسته شدم دیگه داریم به یه میلیون دو میلیون خیلی مهمه و احتیاج دارم😞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهرا حواستون باشه اقساط وام ها رو به موقع پرداخت کنید وگرنه هیچموقع دیگه نمیتونی وام بگیری . من سالها قبل از کیف پول اعتباری اسنپ کرایه سفرمو زده بودم بعد از چند ماه یادم افتاد تسویه کنم. مبلغ ۲۱ هزار تومانی با جریمه شده بود ۳۱ هزار تومان . تسویه کردم ولی از اون موقع به علت دیرکرد در تسویه حساب، نمیتونم از اعتبار وامش استفاده کنم. پشتیبانی گفت برای همیشه محروم شدی.

میخواستم وام بگیرم سکه پارسیان بخرم

عزیزم وام پلکانی بگیری سکه هات کم میشه ؟ اگه این وانت فعال باشه وام برآیندهمزمان نمیشه گرفت؟چرا ابها ...

نه وام پلکانی ربطی به سکه نداره وام پلکانی سکه نمیخواد اصلا 

من پول گذاشتم که وام برایند رو بگیرم انشالله تا اذر ماه بتونم دویست تومن رو بگیرم 

مامان سبحان من وام ۱ تومنی ویپاد گرفتم درجا تسویه کردم الان میخوام ۲ رو بگیرم میگه بهبود رفتار مال ...

باید با حسابت کار کنی یا اینکه دوسه بار یک تومنی رو بگیری خوش حساب باشی زود پرداخت کنی بعدا برات فعال میشه 

درست همین که میگن اشباع شده یکم منو میترسونه،اینکه نتونم بفروشم،راجب اینم که گفتی از بیرون گلدون بخر ...

سلام عزیزم اینجوری بخوای فکر کنی هیچ کاری نباید بکنی بعد هم روزی رسان خداست ...

عزیزم یعنی ۱۴ مهر ارزون میشه طلا؟

من اصلا نمیدونم که قراره ارزون بشه یا نه 

البته هیچ کس نمیدونه 

من صرفا اینو از کارشناسان شنیدم که یه فرصت خرید میده اواخر ماه سپتامبر 

من تا اون روز هم پولم بیکار نمیمونه میذارم ویپاد ۲۲۰۰۰ تا هم سکه میگیره 

اگه کاهشی شد که شانسم نشد هم بازم از ویپاد سکه گرفتم 

سلام دوستای عزیزم ی نکته ک این چن روز ذهن منو درگیر خودش کرده اینه ک 

وقتی میریم فروشگاه سر سری خرید نکنیم حتما تاریخ و قیمت رو چک کنیم شاید بگیداینو همیشه انجام میدیم پس نکته اش چیه! 

اینکه ک عزیزان حتما اگر ی چیز جدید میخاید بخرید ک امتحان کنین ببینید خوبه یا نه مثلا انواع سس ب ترکیبات اولیه اش دقت کنید ببینید با مزاج شما سازگاره یا نه 

یا مثلا ماکارانی از نظر سایز فرق دارن دقت کنید سایز مورد نظرتون بخرید مثلا من ی بسته نمک بزرگ میخاسم همینجوری از رو بسته اش ک مشابه همیشگی بود بدون توجه برداشتم بعد ک بازش کردم دیدم نمک دونه درشته ! درصورتی ک من برا داخل نمکدون میخاسم ! 

عزیزم یه توضیح در مورد این وام می‌دین لطفا

عزیزم داخل سامانه بام باید حساب طرح مهربانی باز کنید و بعد پول بگذارید و براساس میانگین حساب وام بگیرید .

داخل همون برنامه بام یک ماشین حساب داره که میتونید ببینید چه قدر پول بگذارید چه قدر وام میتونید بگیرید . 

2810