2777
2789

سلام خانمای ثروتمند   

ایام به کامتون پر از شادی و اشتیاق باشه   

در راستای پس انداز یه مقدار پول واریز کردم به کارتی که اس نمیاد و هر از گاهی میرم موجودی میگیرم و میرم خرید طلا ...  

کمد لباسهارو تمیز کردم ،خروجی هارو جدا کردم که بدم به یکی استفاده کنه ..  

برای خودم در راستای رسیدگی به خود  یه ادکلن خریدم   

پنج کیلو پیاز سرخ کردم تا فریز کنم ،چون زمستون سرد میشه حال و هوای سرخ کردن نمیمونه ،هم گرون تر میشه ..  

یه کیک پختم ،تکه کردم برای میان وعده بچه ها و خودمون عالیه   

فصل مدارس که میشه حتما باید سیب تو خونه باشه ،روزی یه دونه به بچه ها میدم که مقوی هست ،یا باید تو خونه بخورن ،یا قاچ میکنم اما از سیب جدا نمیکنم چون سیاه میشه میبرن مدرسه میخورن    

سلام عزیزانم ...❤️

پاییزتون مبارک امیدوارم این پاییز با هر برگ که از درخت میفته برکت و رزق و روزی بیاد تو خونه هاتون 😍

ماه قبل درگیر اثاث کشی و... بودم نتونستم پس انداز کنم این ماه خودم و مججججبور کردم خرید بزنم ، دیروز وقت کردم به دوستم که همسرش طلافروشی داره خودش هم اونجا کار میکنه سپردم در حد ده تومن'نهایتا پونزده تومن کار اجرت ۳درصد (تاکید کردم بیشتر نمیخوام اجرت بدم) اگر چیزی داری عکس بفرست ببینم شاید بخرم🤔

خلاصه این گردنی رو خریدم ۴گرم و ۶۶ سوت گفت خیلی تمیز و نو هست خودمم خوشم اومد ازش 😍

فی تابلو ۳۷۸۶۰۰۰ با ۳ درصد اجرت حدودا شد ۱۸ و ۲۰۰ البته ی چیزی کمتر ۱۷ و ۹۰۰وخرده ای بنظرم🥰

اینم بگم تا قبل از آشنایی با این تاپیک خیلی ولخرج بودم ولی الان واقعا حساب شده هزینه میکنم 😍

از همه اعضای فعال تاپیک صمیمانه متشکرم ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون معصومه جانم نظرتون و گفتی راستش من ویپاد وام فعال دارم ( ۵۰ تومنی رو گرفتم ) و هنوز یک قسطش رد ...

عزیزم وام 50 تومنی که گرفتین بعد از درخواست اعتبار سنجی چقدر طول کشید بیاد به حسابتون 

و نتیجه اعتبار سنجی کی اومد؟؟... 

🤔🤔😇🥰🥰🤔🙄

@مامان_سبحان۷لطفا الان درخواست دوستی میدم خدمتتون، در مورد ویپاد میخوام از ب بسم الله به من راهنمایی ...

سلام عزیزم صفحه ۱۳۱۶ یکی از دوستان زحمت کشیدن کامل در مورد وام های ویپاد توضیح دادن . 🌹🌹🌹🌹

عزیزم شما که ۷ ساله ازدواج کردین و تا همین چند ماه پیش دوتا بچه داشتین باید یک موتور می‌خریدینالان ب ...

کاش 14میداد موادغذایی کل یماهو 4میلیونم خرج خونه نمیکنه روزی که حقوق میدم توراه خونه نیومده میگه تموم شد تند تند شغل عوض می‌کنه اوضاعی داریم..نمی‌دونم چکار می‌کنه 

,A12گلم 900گفته تعمیراتی

من اردیبهشت عوض کردم ۲۵۰۰ پاساژ علایدین

قیمت ارزونا تعمیری هستن یا اورجینال نیستن

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810