2777
2789
ببین به نظرم با این توصیفاتی که از خودت دادی خسیس نیستی فقط دلت نمیاد برای خودت هزینه کنی که اونم شا ...

عزیزم میشه بگی کامپلکسهای دوران کودکی یعنی چی ؟ دو خط اول نوشتی برام سوال شد

خب منم یه گزارش بدم من از مرداد ماه تا الان هفده میلیون وام ویپاد گرفتم وام پلکانیش رو ،اینسری چهار ...

عزیزم وام پلکانی بگیری سکه هات کم میشه ؟ اگه این وانت فعال باشه وام برآیندهمزمان نمیشه گرفت؟

چرا ابهامات من تموم نمیشه درمورد بلو ویپاد😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزان.تایپیکی جدا در مورد وام ویپاد هست من مطالعه کنم.اینجا سوال تکراری نپرسم.کاش یه تاپیکی بز ...

سلام عزیزم صفحه 1316 همین تاپیک رو مطالعه فرمایید ، دوستمون کامل توضیح داده

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
یه ایده به ذهنم رسیده که پولمو بیشتر کنم ولی اینکه چقدر این کارم درسته نمیدونم شما نظر بدین راستش من ...

بنظر من کار درستی نیست طلا رو نقد کنین حتما از تورم جا میمونین میتونید سهام رو نقد کنید و همراه با پول نقد و قرعه تون تبدیل به سکه کنین

دوستان میشه منم راهنمایی کنید...ما7ساله ازدواج کردیم سه تا بچه شیر به شیر دارم 6ساله و 3ساله ویه نوز ...

عزیزم شما که ۷ ساله ازدواج کردین و تا همین چند ماه پیش دوتا بچه داشتین باید یک موتور می‌خریدین

الان باید یک پی کی ۸۰ ۹۰ میلیونی داشته باشین

آخه خونه هم مال خودتونه. هیچ قسط و قرضی هم ندارین

به نظرم به همسرتون بگین ۳ ماه امتحانی حقوق رو بده به شما.

شما خرج ماه رو با ۱۰ تومن ببند، ماهی ۴ تومن پول به اضافه پول‌های یهویی و عیدی و تشویقی و هرچی میدن، باهاش طلا بخر.

اینطوری دوسال دیگه میتونی یک ماشین بخری. 

بعد جمع کن ماشین رو بهتر کنین یا سالی یکبار برین مسافرت.

اینکه همسرتون ۱۴ میلیون ماهانه فقط خرج مواد غذایی میده به این معنی نیست که خوب میخورین به این معنی هست که از جای گرون می‌خره و با همین کیفیت میتونین تا ۱۰ تومن هزینه کنین

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام هلن جان پس چکار کنیم یعنی شما پیشنهاد نمیدین؟ من اینقد این حرفو شنیدم دارم که سخته دارم برا ازم ...

نه گلم ببین به این فکر کن که چقدر به این شغل علاقه داری در این که شغل متناسب سختی و حقوقش خیلی انگیزه شکی نیست اما آیا آنقدر بهش عللاقع داری ک سختی ها و شرایط کاریش رو بپذیری

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

سلام خانم های بادرایت و کاردان و آینده نگر...

من از پارسال آبان ماه به صورت اتفاقی با این تاپیک آشنا شدم

و خوب این باعث شد خیلی نقاط ضعف خودم رو پیدا کنم و باگ های بزرگ در خرج و مخارج خودم رو بشناسم البته هنوز هم خیلی جای کار داره تا به شما برسم و از اسفند تا الان موفق شدم ۲۴ گرم طلا پس انداز کنم که برای منی که تا قبل آشنایی با این تاپیک هزار تومن پس انداز هم نداشتم عالیه

در ضمن من ۳۷ سالمه و ۵ ساله که شاغلم ولی اصلا مدیریت بلد نبودم

خواستم از رویای عزیز ، معصومه مهربون و همه دوستانی که بی چشم داشت تجربیات و دانسته های خودشون رو در اختیار دیگران میزارن تشکر کنم ... الهی خیر دنیا و آخرت نسیب دل مهربون همتون 

سلام‌ عزیزان منم راهنمایی کنید ۲۵ میلیون پول لازم داریم حالا وقتی طلا ۳۳۵۰بود مقداری طلا خریدم که همسرم میگه طلا بفروشیم ولی من میگم قرض کن تا آخر آذر ماه پس میدیم ولی میگه وقتی خودمون داریم چرا قرض کنیم نظر شما ها چیه ؟ممنونم از همگی 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
خانما در راستای کسب و کار من رسیدم به اموزش دیدن سنگ مصنوعی،کسی میدونه بازار کارش چطوره؟آیا درامدش خ ...

عزیزم سنگ مصنوعی و شمع سازی خیلی اشباع شده

اما بازم امتحان کن شاید تونستی بفروشی

مثلا تو یک گلدان گل رو با سنگ مصنوعی میخوای درست کنی، برات ۳۰ تومن هزینه مستقیم داره و تو مثلا میخوای ۶۰ تومن بفروشی

برو ۳ تا گلدان اماده سنگ مصنوعی بخر و ۶۰ تومن ببین میتونی بفروشی?

اگه تونستی استارت بزن اگه نشد، سرمایه زیادی از دست ندادی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام‌ عزیزان منم راهنمایی کنید ۲۵ میلیون پول لازم داریم حالا وقتی طلا ۳۳۵۰بود مقداری طلا خریدم که هم ...

پول سود و اجرت دادی حیفه بفروشی

ولی الان دیگه کسی هم نیست ازش پول قرض کنی دوره قرض کردن گذشته اگه کسیو دارین قرض کنین

دوستان بین دوراهی موندم لطفاً کمکم کنیدحدودا به هفته پیش دخترم گوشیمو زد زمین ال سی دیش شکست..الان ب ...

اگه lcd اورجینال گوشیتون تو بازار هست و گوشیتون قدیمی نیست و قیمتش نسبت به قیمت گوشیتون منطقی درمیاد همونو عوض کنید ولی اگه گوشیتون کلا نیاز به تعویض داره یه باره گوشی نو بگیرید

2810