2777
2789
سلام روزتون بخیر بچه ها به جز ویپاد از کجا بدون ضامن میشه وام گرفت ؟

سلام برشما

موسسه ملل باید پول تو حساب باشه که البته ویپاد باز شرایط بهتری داره لازم نیست حتما پول ۹۰ روز بخوابه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوم اینکه فقط یک نوع غذای مجلسی و پر و پیمون رستورانی یا تالاری درست میکنم، معمولا میدونم میهمانانم ...

خواستم بگم تمام این تغییرات فقط در زمینه ی میهمانی که سنت خیلی خوب و قشنگی هست رو از همین تاپیک و شما خانوم گل ها یاد گرفتم. 

که هم توی هزینه های خرید میهمانی بسیار به صرفه تر و اقتصادی عمل میکنم هم کیفیت پذیرایی و میزبانی من بسیار بهتر از قبل شده، هم این تغییرات خیلی خوشایند شده برای میهمانانم چون موقعی که دارن میرن میگن ، بهمون خیلی خوش گذشت، و این همه ی خستگی منو به در میبره که میهمانم با لبخند میاد و لبخندش رو موقع  بدرقه کردنش میبینم.

یکی دیگه از تاثیرات و تغییرات خوبی که روی من گذاشت این تاپیک این هست که هر ماه به ذوق منتظرم اول ماه برم و سکه پارسیان رو بخرم. و تا الان ۸ گرم پارسیان خریدم که به ده گرم که رسید، میرم پارسیان هارو میدم و میخوام النگوی ۱۰ گرمی بخرم که تقریبا از تک پوش کمی کوچکتر هست، فکر کنم نیم پوش بهش میگن که قطر نسبتا مناسبی داره و اگر ۳ تا هم بخرم خیلی توی دست جلوه میکنه، النگو سلیقه ام نبود، ولی هر ماه که پام باز شده به طلا فروشی، میبینم چه النگوهای شیک و خوش نقش و نگاری اومده. 

البته این پارسیان که هر ماه میخرم هم خودش داستانی داره که چجوری طول ماه این مبلغ رو جمع میکنم و میرم پارسیان رو میخرم. 

سلام وقت بخیر 

من الان که تو تاپیک مینیمالیستا پست گذاشتم به ذهنم رسید اینجا هم برای شما بذارم.

شاید آشنایی داشته باشید اما دوباره منم بگم .

یه اپلیکیشن وجود داره به اسم بهروب . که برای جمع آوری زباله های قابل بازیافت و پسماند هایی مثل شیشه و پلاستیک و فلز و کاغذ و... هست.

میتونید سرچ کنید ببینید تو استان شما هم فعال هست یا نه .

من همیشه زباله خشک هارو جمع میکنم بعد درخواست جمع آوری توی اپلیکیشن میدم و یه ماشین تو ساعتی که گفتی میاد و می‌بره . مثلا مال من امروز شد حدود بیست تومن :)))

همون نون خشکی های قدیمی اما مرتب تر و مدیریت شده تر

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
عزیزم من خانه دارم الان دارم برا ازمون اموزش و پرورش میخونم از بس این حرفو میشنوم که همه میگن معلمی ...

واقعا شغل سختیهههههه خیلی سخت 

من شغلم جوریه که خانواده ها رو میبینم اعصاب واسه آدم نمیمونه 

فک کن ۴۰ تا بچه هی سروصدا کنن

کنترل کردنشون مصیبتهههههه

من اگه جات بودم دنبال شغل دیگه ای میرفتم مگرنه اینکه واقعااا علاقه داری به اینکه بخوای معلم بشی

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
سلام وقت بخیر من الان که تو تاپیک مینیمالیستا پست گذاشتم به ذهنم رسید اینجا هم برای شما بذارم.شاید آ ...

سلام عزیزم کار خوبی میکنید اما من خودم میزارم کنار سطل زباله اونایی که احتیاج دارن بردارن بفروشن درآمد داشته باشن ۲۰ تومن چیزی نمیشه برای ما اما برای اونا پول خیلیههه

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
سلام عزیزم کار خوبی میکنید اما من خودم میزارم کنار سطل زباله اونایی که احتیاج دارن بردارن بفروشن درآ ...

مهربون🤍

ما تولید زباله خشکمون زیاده و بیست تومن فقط برای یک برامون بوده وگرنه بیشتر از این حرفا میشه برای همین میصرفه برام .

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
مغز و اعصاب بنده خداها رو دریابید در روز با بچه ها سروکله زدن و اول و آخر زنگ ها با مامانا۳۰ ۴۰ تا ب ...

دقیییقااااا

ومهمترفرسودگیش بالاست

اکثرهمکاران یاپا دردن یاکمردرد یاارتروز کردن ودیسک و....

اینهاقابل جبران نیست واقعا

مهمترازهمه نسل به نسل بچه ها معذرت میخوام گستاخ ترمیشن واین فاجعه است

الهی ربی ومن لی غیرک💖
2810