2777
2789
مامان سبحان اعضای خانواده ام هم فرهنگی داریم هم بانکیهر دو سختی دارنحیف شغل خودمو نمیتونم بگم موهام ...

اره واقعا معلمی از دور خیلی راحت و آسونه اما واقعا شما حتی نمیتونی ده دقیقه ام با ۳۰یا۴۰ تا بچه ی جا باشی ،چه برسه به اینکه بخوای بهشون آموزشم بدی.سختیه کار خیلی زیادی داره و فرسودگی بالا 

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزمولی چقد معملی نسبت به شغل های دیگه ساعت کاریش کمه،خیلی خوبه کلا روزی سه ساعت درس میدید

ب نظرم خوب نیست مسئولیت اونهمه بچه باتوعه ،، هر کدوم ی سازی میزنن،، من معلم غیرانتفاعی بودم اونم فقط زبان تدریس میکردم،، مخصوصاً تو غیرانتفاعی همه پولا می‌ره تو‌جیب موسس،،، ب معلم بیچاره پول نمیدن و خانواده ها هم چون بچه هامون و غیرانتفاعی ثبت نام کردن توقعشون از معلم خیلی خیلی بالاست.

اره واقعا معلمی از دور خیلی راحت و آسونه اما واقعا شما حتی نمیتونی ده دقیقه ام با ۳۰یا۴۰ تا بچه ی جا ...

دقیقا همینه شغل من هم با مادرها هم بچه هم پدرها کلن اعصاب برام نمیمونهههه

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
دقیقا همینه شغل من هم با مادرها هم بچه هم پدرها کلن اعصاب برام نمیمونهههه

خداوند بهتون توان و صبر  و سلامتی مضاعف عطا کنه

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
یه ایده به ذهنم رسیده که پولمو بیشتر کنم ولی اینکه چقدر این کارم درسته نمیدونم شما نظر بدین راستش من ...

اصلا همچنین کاری نکن عزیزم سی ماه دیگه پول تو بی ارزش ترین  میشه 👌

من به مثال بهت بزنم خیلی ساده خودت بشین با دقت حساب کتاب کن

دقیقا شونوزدهم مهر ماه سال ۴۰۱ما این خونه رو گرفتیم 

ضامن نداشتیم خب ؟

بیست ملیون گذاشتیم دو ساله که بشه ضامنمون تا به ما وام رو بدن ....از مسکن بانک وام زوجین گرفته بودیم 

اون زمون که ما گذاشتیم طلا گرمی یک ملیون و صد خورده ای بود 

یعنی هجده ونیم گرم طلا ی خام می تونستم بگیرم 

الان هجده گرم طلای خام میشه ۶۹ملیون فیکس 🙁

تو ببین بیست ملیون کجا ؟هفتاد ملیون کجا ؟

البته هنوز هفده روز مونده بشه دو سال تمام 

معلوم نیست تو هفده روز هم به کجا بره طلا ...با این قیمت های لحظه ای 

ببین عزیزم چقدر پولم بی ارزش شده تو بانک ؟

حالا مال من واسه دوسال 👌

تو فرض کن واسه دو نیم سال بعد پول تو چقدر از ارزش میوفته ؟

عجله نکن عزیزم سرمایه ات رو حروم نکن 

همون کم کم بده طلا ...هدف چند ساله بذار 

طلای تو هم تساعدی می‌ره بالا اصلا نگران نباش

با تبدیل پولت به طلا از تو رم در امانی 

اگه قرعه کشی های شش ماه پیدا کردی حتما بذار 

اگه نفرات اول در بیای خیلی به نفعت میشه که سر سال پول رو تبدیل کنی ....یه جا تا بمونه تیکه تیکه به ماه 

معصومه جون با توجه به کارمزدی که باید بدیم فکر کنم 2 درصد باشه به نظر شما بازم مبصرفه بخریم؟؟ ✅ ✅ ✅ ...

آره عزیزم چرا نصرفه ...بیرون بخوای یه تیکه طلا بگیری 

کم کم چهار پنج درصد اجرت میگیرن

و اینکه عزیزم برای صد هزار تومن خالی از کجا آدم بره طلا بگیره ؟

برای پول های کم واقعا بی‌نظیر 

اگه میخوای اجرت کم بدی ...از میلی بگیر بالای هشتصد هزار تومن نیم درصد ....اونروز مارتین دوست عزیزمون حساب کرد 

گفت بالای ۷۵۰تومن کارمزدش نیم درصد 

من یکی دو گرم شد می فروشم ...زیاد ریسک نمیکنم ...گرم بالا نگه دارم 

آره عزیزم چرا نصرفه ...بیرون بخوای یه تیکه طلا بگیری کم کم چهار پنج درصد اجرت میگیرنو اینکه عزیزم بر ...

معصومه جونم سلام و صدسلام من مغزم هنگههه هنگه شبا شوهرم می یاد دنبالم نیم ساعت کلن فحش و فحش کاری 

من تو کشو ۲ تومن پول قایییییم کردم البته پول مامانمه الان خودم کفش ندارم کتونی ام کهنه ست کفش های تابستونی ام هم ۳ تا داشتم که هر سه امسال خراب شدن کفش دیگه ای هم ندارم الان میگم خودت برو برام کتونی بخر میگه ۲ تومن رو بده من بهت میدم خیلی این قولا داده هرگز نمیدههههه

از طرفی لوازم تحریر بچم هست میگه ۲ تومن رو بده برم بخرم

قلک بچم هم هست هر سری من ریختم داخلش همه رو خرج کرده اصلا نمیدونم چی میشه

چ‌کنم من اخههههههههههه

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
معصومه جونم سلام و صدسلام من مغزم هنگههه هنگه شبا شوهرم می یاد دنبالم نیم ساعت کلن فحش و فحش کاری من ...

سلام عزیز دلم ❤️ 

خب فدات شم وقتی میدونی که نمی‌ده بر نمی گرد ونه 

چرا پول مامانت رو میذاری دم دست که ببینه بخواد ؟

شاید همسرت  انتظار داره کار که می‌کنی و صاحب در آمدی یه کمکی بدی در زندگی ؟

به خاطر همون بهونه و فحش و دعوا می‌کنه 

حالا اگه حقوق بگیری سعی کن قرعه بذاری اما کوتاه مدت ...شش ماهه 

بگو خودت  می‌دونی عزیزم من تموم حقوقم می‌ره واسه قسط

خودت هم عزیزم سخت نگیر....هر از گاهی برای خودت هم از حقوقت یه چیزی بگیر.... اگه میدونی واقعا همسرت نمیتونه برسونه ...سختش واقعا 

الان زمونه خیلی بدی شده 

گ رو نی بیداد می‌کنه 

مردا رو هم نمیشه زیاد تحت فشار گذاشت عزیزم ❤️ 

دور از جون ...بیشترین سکته ها واسه جونهاست 

از بس که فکر و خیال دارند 

مگه چقدر عمر داریم عزیزم که بخوایم با دعوا و غر و فحش بگزرونیم ؟

سلام دوستان ۱۲ میلیون وام ب اسمم دراومده آبان ماه هم ی ۱۲ تومن دیگه درمیاد و قراره ی بدهی ب مبلغ ۳۰ ...

سلام عزیز دلم ❤️ 

همشو بذار ویپاد قشنگ سکه جمع کن ...وام بگیر 

یه تومن رو هم با از طلاسی یا میلی طلا بگیر ...یا یه دونه سکه پارسیان بگیر 

2810