2777
2789
سلام دوستان من برای مادرم‌ویپاد نصب کردم سیمکارتس که بنام مادرم بود دست خاهرم بود بااون‌مصب کردم‌تا ...

سلام عزیزم ۲۴ساعت طول می‌کشه منم برای جاریم انجام دادم یکم طول می‌کشه صبر کن فردا یا پس فردا زنگ بزن پشتیبانی بعدشم

بعداز تغییر شماره برای شماره جدید یک لینک میاد باید میرفتین تو اون لینک تا فرآیند تغییر شماره کامل بشه.اگر وارد لینک شدین پس صبر کنید تا کارش انجام بشه🧡

سلام عزیزم باید بره روی قسمت پیگیری تسهیلات .و بعد گزینه تسهیلات ضمانت شده رو بزنه و امضا رو انجام ب ...

سلام مامان سبحان جون

عزیزم تایم کاری معلم ابتدایی از چه ساعتی تا چه ساعتی هستش؟

هم شیف صبح هم شیفت ظهر؟

و اینکه در ماه چنر روز مرخصی دارید؟

چند تا و چند دقیقه زنگ تفریح دارید؟

ممنونم گلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خیلی عذر میخوام ازتون دوستای خوبم ک دارم تاپیک رو کش میدم.ولی اینم برام سواله ک میشه بدون کار ب ...

نه منم کارتم گم شده یه ماهه کارت ندارم فک نکنم مشکلی باشه.اتفاقا برادر شوهر من میخواست وام بگیره ۶۰تومن گذاشت به حسابش چون تا کارتش میومد دیر میشد.مهم اینه که شماره کارت دارین و معتبر هستش🧡

انشالله که خیره💚

نه منم کارتم گم شده یه ماهه کارت ندارم فک نکنم مشکلی باشه.اتفاقا برادر شوهر من میخواست وام بگیره ۶۰ت ...

اره ممنون عزیزم خیلی لطف کردین مرسی از همگی دوستای خوبم انشالله بهترینها برای هممممتون 🩵

سلام دوستان من برای مادرم‌ویپاد نصب کردم سیمکارتس که بنام مادرم بود دست خاهرم بود بااون‌مصب کردم‌تا ...

سلام عزیزم ، به نظرم دوباره فردا امتحان کنید اگر نشد با پشتیبانی تماس بگیرید من نمیدونم واقعا . 🌹🌹🌹🌹

سلام مامان سبحان جونعزیزم تایم کاری معلم ابتدایی از چه ساعتی تا چه ساعتی هستش؟هم شیف صبح هم شیفت ظهر ...

سلام عزیزم شیفت صبح از ساعت یک ربع به ۸ سر کلاس هستیم تا ۱۲:۱۵ تقریبا که البته معمولا مدارس ۲ شیفت همون ۱۲ تعطیل میشن .

شیفت بعد از ظهر هم از ساعت یک ربع به یک تا ۵ .

زنگ تفریح ها قانونا باید ۴ تا یک ربع باشه و ۵ زنگ باید سر کلاس باشیم .

ولی باز بعضی مدارس مثل مدرسه ما با هماهنگی مدیر ۳ تا زنگ تفریح ۲۰ دقیقه ای داریم و ۴ تا زنگ کلاس که البته خوب زنگ کلاس هامون کمی طولانی تر هست . 

و اینکه ما مرخصی نداریم مثل بقیه کارمندها فقط همون تعطیلی پنجشنبه ها هست .

و اگر یک موقع کار خیلی واجب پیش بیاد که باید در حد امکان نباشه این مورد قانونا باید معاون یا مدیر کلاس رو اداره کنند ولی معمولا مدیرها با مسوولیت خودشون میگن باید یک نیروی جایگزین که خودش فرهنگی باشه و شیفت مخالف برای اون روز بگذاریم . 

سلام عزیزم شیفت صبح از ساعت یک ربع به ۸ سر کلاس هستیم تا ۱۲:۱۵ تقریبا که البته معمولا مدارس ۲ شیفت ه ...

مرسی عزیزم

ولی چقد معملی نسبت به شغل های دیگه ساعت کاریش کمه،خیلی خوبه کلا روزی سه ساعت درس میدید 

مرسی عزیزمولی چقد معملی نسبت به شغل های دیگه ساعت کاریش کمه،خیلی خوبه کلا روزی سه ساعت درس میدید

مغز و اعصاب بنده خداها رو دریابید در روز با بچه ها سروکله زدن و اول و آخر زنگ ها با مامانا

۳۰ ۴۰ تا بچه توی یه کلاس

حقوق کارمندی نه مزایایی داره مثل وام و پاداش و غیره و نه چیزی

ظاهر قضیه رو شما می‌بینید 

جسارتا شغل شما چیه ؟؟؟

اینه ۱۶ ۱۷ سال صبح بلند بشی بره مدرسه ۲۵ سال هم دوباره صبحا بیدار بشی بری مدرسه خیلی حرفه

اصلا سر و صدای بچه هاااا مغز میخورههههه

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
عزیزم اگه همسرتون با فرد دیگه ای ارتباط نداره و اهل خیانت نیست ، به احتمال زیاد غلبه شدید سودا داره ...

من نمیتونم دورهمی تگ کنم میشه منو تگ کنید بهم بگیدددد ممنونمممممم

مرسی عزیزمولی چقد معملی نسبت به شغل های دیگه ساعت کاریش کمه،خیلی خوبه کلا روزی سه ساعت درس میدید

بله عزیزم ساعت کاری اش کم هست ولی انرژی زیادی از آدم میگیره و البته باز خود من که کارمندی رو تجربه کردم معلمی رو ترجیح میدم ولی واقعا همون تایم کوتاه اگر علاقه و عشق درش نباشه با توجه به انرژی زیادی که از آدم میگیره خیلی زمان زیادی هست و اینکه خوب حقوقش هم به نسبت بقیه کارمندها کمتر هست و بدون مزایا و پاداش ‌.

بله عزیزم ساعت کاری اش کم هست ولی انرژی زیادی از آدم میگیره و البته باز خود من که کارمندی رو تجربه ک ...

مامان سبحان اعضای خانواده ام هم فرهنگی داریم هم بانکی

هر دو سختی دارن

حیف شغل خودمو نمیتونم بگم موهام سفید شده

2810