2777
2789

سلام دوستان ۱۲ میلیون وام ب اسمم دراومده آبان ماه هم ی ۱۲ تومن دیگه درمیاد و قراره ی بدهی ب مبلغ ۳۰ تومن بدیم... بنظرتون این ۱۲ تومن اولی ک الان تو کارت مهر ایرانه همینجا نگهش دارم یا انتقال بدم ب بلو یا ویپاد تا زمانیکه اون ۱۲ تومن دیگه هم ب اسمم دربیاد؟؟

ی ۱ میلیون هم الان تو کارتمه جدا،،اینو چیکارش کنم؟بریم طلای کم اجرت ریز بخرم فردا ،یا اونم بریزم تو بلو یا ویپاد؟؟؟

خیلی ممنون میشم راهنماییم کنین دوستانِ جان😘

راستی این پولامو ک میخوایم باهاش بدهی بدیم رو دوس دارم قبلش چند ماه بذارم جایی ک ی وام کوچولو بگیرم جم کنم برای خرید لپتاپ لطفا اگه میتونین راهنماییم کنین❤️❤️❤️❤️🌸🌸🌸🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بذارید ویپاد عزیزم

عزیزم بنظرت این ۱۲ تومن و ۱ تومن رو (سعی میکنم تو این چند ماه تقریبا ۴ برابرش کنم ۱ تومن رو) تا آذر ک میشه ۳ ماه،،و اون ۱۲تومن ک آخر آبان درمیاد ک میشه ۱ ماه رو تا آخرآذر بذارم ویپاد کلا چقد وام دستمو میگیره؟

چه بیمه ای؟نیروهای مسلح تهران‌کجا برم دندونپزشکی دوستان

اونجا که گفتم کلا قیمت هاشو مناسبه ولی نیروهای مسلح میدونم کلا همه جا خیلی خوب میشه شما فقط۳۰درصد هزینه هارو میدین.حالا شماره شو از گوگل در بیارین و بپرسین💚

عزیزم بنظرت این ۱۲ تومن و ۱ تومن رو (سعی میکنم تو این چند ماه تقریبا ۴ برابرش کنم ۱ تومن رو) تا آذر ...

برای ۱۲تومن هرروز کامل۱۲۰تا سکه میاد برای یک ملیون ده تا خودت بشین حدودیشو حساب کن💚

اگر پولش رو بهتون میداد قصد داشتین با پولتون چیکار کنین؟اگه برای پس انداز میخواین و طرفتون قابل اعتم ...

ممنون از پاسخ همه خانمای گل

من رو همین پیام رپلای زدم تا پاسخ تک تک عزیزان را ندم و در عین حال توضیحات تکمیلی رو داده باشم.

طرف مطمئن هست

طلاهاش مشکوک نیست و فاکتور دارن

قصدم این بود که با پولهام وام بگیرم بیشترشون کنم برای خرید یک قطعه زمین یا اینکه طلا بخرم برای سرمایه گذاری طولانی مدت تا ارزش پولم کمتر نشه چون حقیقتا این مبلغ هم کم هست هم زیاد..

یعنی اینکه ۳۰۰ میلیون به زبون زیاده ولی وقتی میخوایم ماشین یا مسکن بخریم ۳۰۰ میلیون پول کمی هست..

پس بهترین گزینه فعلا طلاست..👌

سلام مریم بانوبرای من هم میگید اسم اون پیج یا کانال رو ممنون میشم❤️

سلام به روی ماهت عزیزم ،لینک نمیشه گذاشت، تاپیک دورهمی عکس گذاشتم ، صفحه ۲۸۱۴ ، توضیح هم دادم ❤️

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
عزیزم بنظرت این ۱۲ تومن و ۱ تومن رو (سعی میکنم تو این چند ماه تقریبا ۴ برابرش کنم ۱ تومن رو) تا آذر ...

این پول بدهی هست درسته ؟؟ 

پس طلا نمیشه خرید 

۱۳ تومن روزی ۱۳۰ امتیازه نزدیک ۱۲۰۰۰ تا سکه میگیرین 

جدول وام ها الان تغییر کرده من چون وام فعال دارم برام نمیاره 

البته کلا هم فکر میکنم قراره باز یکم دچار تغییرات بشه 

ولی در هر صورت شما کار خاص دیگه ای نمیتونید با این پول ( بدهی )و این بازه زمانی انجام بدین 

سلام دوستان 

من برای مادرم‌ویپاد نصب کردم 

سیمکارتس که بنام مادرم بود دست خاهرم بود بااون‌مصب کردم‌تا شماره خودشو بگیرم ( سیمکارت مادرم بنام من بود ) 

یعد امشب که سیم خودش اماده شد رفتم ویپاد تغییر شماره تلفن زدم‌که دیگه سیمکارت زو هم دادم به خاهرم ( نمیخاستم بفهمه قضیه ویپادو ) 

ولی بعد ازینکه تغییر شماره همراه رو‌زدم دیگه وارد برنامه میشه خطا میده ( میگه شما درحال تغییر شماره تلفن هستید و‌ورودتون ممنوعه موقتا) 

من‌چیکار کنم‌؛ همه چی‌مامانک افتتاح حساب و اینا انجام شده بود فقط مونده یود رمز و قعالشازیش پیامک بشه که اینطوری شد 

میشه راهتمعییم کنید میخاسنم احه وامشو بگیرم برا خودم 😔😔😔😔😔😔😔

@مامان_سبحان7    

برای ۱۲تومن هرروز کامل۱۲۰تا سکه میاد برای یک ملیون ده تا خودت بشین حدودیشو حساب کن💚

خیلی خیلی عذر میخوام ازتون دوستای خوبم ک دارم تاپیک رو کش میدم.ولی اینم برام سواله ک میشه بدون کار بلو و ویپاد توشون پول بریزم؟پولم درخطر نباشه 

2810