2777
2789

سلام دوستان 

من از اعضای قدیمی‌ هستم که گوشیم عوض شد گفتم همسرم برام گوشی۶۵تومنی خریده بود رمز اون کاربریم نداشتم و با کاربری جدید اومدم و یه گزارش اقتصادی

خب من دیشب شبکار بودم امروز میخواستم از سرکار برگردم اسنپ‌زدم ۱۳۰هزار میشد که با توجه به چالش معصومه جون گفتم که با خط واحد برمیگردم که متوجه شدم امروز مترو رایگانه و یه مسیر با مترو و یه مسیر با خط واحد کلا با۵هزار تومن رسیدم خونه

قهوه و صبحانه خوردم و یه یا علی گفتم و شروع کردم کابینت‌های آشپز خونمو یه نگاه اجمالی کردم و هرچی اضافی بود و جای خودش نبود مرتب کردم و چن تا وسایل دور ریختم یخچال بررسی کردم و نصفه نیمه هارو سر و سامون دادم

🎀 من اگه برنج تو یخچال بمونه یه ظرف مخصوص دارم میریزم توش میذارم فریزر برای ته دیگ🎀

یکم برنج بود فریز کردم برا ته قابلمه 

بعد شروع کردم یه کیک خوشمزه زبرا درست کردم یکم باقالی گرم یکم رنگینک برای توی یخچال آماده کردم که تنقلات داشته باشیم

برا فردا شب که با شوهرم خسته میایم خونه برای جلوگیری از خرج اضافه سالاد ماکارونی درست کردم

بعدش یه نهار مختصر خوردم و دوش گرفتم و دفترچه برنامه هامو آوردم در کنار یه برش کیک و یه چای همزمان که پادکست مورد علاقمو گوش میکردم برنامه های ۶ماهه دوممو نوشتم

ناخنای دست و پامو مانیکور پدیکور کردم اصلاح کردم 

بعدش خونه رو جارو و دستمال کشی کردم و گلومو آب دادم ظرفای اضافی رو جا دادم صبحانه فردام حاضر کردم و خلاصه حسابی از نبود همسر درجهت رسیدن ب برنامه ها و کارهای خودم استفاده کردم 

الانم تاپیکو تا آخر خوندم و دوتا ایده ناب به ذهنم رسیده که اگه عملی بشه فوق العاده اس

شاید براتون سوال بشه که چرا اسممو گذاشتم پشه؟؟چندین سال پیش یه دوستی داشتم که من از اون هم علمم بیشتر بود و هم تلاش بیشتری داشتم یکروزی بهم گفت بیا با هم بریم که مصاحبه کاری انجام بده اونروز رفتیم پیش یه آدم کله گنده من سکوت کرده بودم و یه گوشه نشسته بودم اون درمورد چیزایی که اصلا اطلاعاتی نداشت با اعتماد بنفس صحبت می‌کرد یهو توجه اون مدیر به من جلب شد و گفت دخترم شما چی؟؟منم گفتم من نیومدم برا کار اون روز اون مدیر یه حرفی بهم زد که تا امروز آویزه گوشمه گفت دخترم استراتژيت استراتژی پشه باشه برای رسیدن به اهدافتان سمج باش با دیگران رقابت کن از اون به بعد من شدم پشه🤣🤣🤣🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم ندادنش بهتر بود رو یه کاغذ باطله وزن طلاشو نوشت یه مهر زد که رو‌مهر نصف نوشته ها معلوم نیست انگ ...

من همینجا از خانمها پرسیدم گفتم ب خاطر مالیات طلاهای زیر یک گرم و فاکتور نمیدن 

طلافروشی هم معرفی کردن آرامیس گلد ۳ 

جواهری رضوان 

خودمم ک گفنم جواهری نورا شهر ری 

جمعه ها کارای اجرت پایین و سبک می‌ذاره تو‌پیجش 

چرا عزیزم ساعت اداری نباشه پیغام خطا میده معمولا ولی باز امتحان کنید اگر امشب نشد فردا اول صبح انجام ...

سلام مجددا مامان سبحان جان 

من الان با گوشی همسرم چک کردم درست شد 

الان ضامنم باید چیکار کنه ؟؟

بعنی وارد سامانه بام خودش میشه کجا رو باید امضا کنه ؟؟

داندانپزشکی در حد جزیی دارند.اما اگر امکان دارین برین درمانگاه دانشگاه شاهد میدون انقلاب هستش قیمت ه ...

چه بیمه ای؟نیروهای مسلح تهران‌کجا برم دندونپزشکی دوستان

ب امید رسیدن ب هدفم.  
سلام مجددا مامان سبحان جان من الان با گوشی همسرم چک کردم درست شد الان ضامنم باید چیکار کنه ؟؟بعنی وا ...

سلام عزیزم باید بره روی قسمت پیگیری تسهیلات .

و بعد گزینه تسهیلات ضمانت شده رو بزنه و امضا رو انجام بده ‌

دوستان وام بلوی من نوشته در انتظار تایید و طی چندروز آینده پیامک میدیم حدودا چقدرطول میکشه؟دیشب سه ماه میانگین پرشد و‌نوشته در انتظار فعال شدن ولی نمیدونم چندروز دیگه اوکی میشه

میخوام ان شالله انتقال بدم رو ویپاد وام۵۰ تومنی بگیرم بعد وام‌و‌اصل پول روهم بریزم ویپاد همسرم اونم بگیریم اگه بشه خوب میشه 

خیلی زیاد دلم‌میخوادخونمون رو تعویض کنیم ولی دلم نمیاد وام اوراق روبگیرم و همین وامای این جوری جور شه بهتره که پول اوراق ندیم البته بعد وامای ویپاد باید دنبال یه بانک دیگه باشیم که پولاروبذاریم امتیاز یه وام دیگهجمع شه ، دلم وامای تپل میخواد هیچوقت تاحالا وام نگرفتیم بخاطر شوهر ترسو الان دیگه ترسو نیست ولی وامی هم نیست قبلنا راحت میشدگرفت

عزیزم من ویپاد و نصب کردم همه مرحله هارو انجام دادم فیلمبرداری ک میکنم و میفرستم باز برمیگرده مرحله ...

صبر کنید چند ساعت دیگه امتحان کنین یا با پشتیبانی تماس بگیرید تو گوگل پشتیبانی ویپاد رو سرچ کنید و زنگ بزنید

عزیزم اگه همسرتون با فرد دیگه ای ارتباط نداره و اهل خیانت نیست ، به احتمال زیاد غلبه شدید سودا داره ...

سلام مریم بانو

برای من هم میگید اسم اون پیج یا کانال رو ممنون میشم❤️

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
سلام عزیزم بیمه هنرمندان چیه؟ماهی چقد پرداخت میکنید؟

سلام گلم، من به واسطه شغلم و مدارکی که به صندوق اعتباری هنر ارائه دادم، عضو صندوق شدم، بعد از عضو شدن درخواست بیمه دادم و پذیرفته شد،

اگه فارغ التحصیل هنر هستید و شغلتونم یکی از رشته های مورد تایید در شاخه هنر باشه  و یه سری شرایط دیگه، میتونید مدارک بدید برای بررسی و کارشناسی تا عضو صندوق اعتباری هنر بشید.

من ۷۴۵ تومن میدم، در اصل ۱۵۰۰ بود ولی برای اعضای صندوق ۵۰ درصد بخشودگی داره

2810