سلام دوستان
من از اعضای قدیمی هستم که گوشیم عوض شد گفتم همسرم برام گوشی۶۵تومنی خریده بود رمز اون کاربریم نداشتم و با کاربری جدید اومدم و یه گزارش اقتصادی
خب من دیشب شبکار بودم امروز میخواستم از سرکار برگردم اسنپزدم ۱۳۰هزار میشد که با توجه به چالش معصومه جون گفتم که با خط واحد برمیگردم که متوجه شدم امروز مترو رایگانه و یه مسیر با مترو و یه مسیر با خط واحد کلا با۵هزار تومن رسیدم خونه
قهوه و صبحانه خوردم و یه یا علی گفتم و شروع کردم کابینتهای آشپز خونمو یه نگاه اجمالی کردم و هرچی اضافی بود و جای خودش نبود مرتب کردم و چن تا وسایل دور ریختم یخچال بررسی کردم و نصفه نیمه هارو سر و سامون دادم
🎀 من اگه برنج تو یخچال بمونه یه ظرف مخصوص دارم میریزم توش میذارم فریزر برای ته دیگ🎀
یکم برنج بود فریز کردم برا ته قابلمه
بعد شروع کردم یه کیک خوشمزه زبرا درست کردم یکم باقالی گرم یکم رنگینک برای توی یخچال آماده کردم که تنقلات داشته باشیم
برا فردا شب که با شوهرم خسته میایم خونه برای جلوگیری از خرج اضافه سالاد ماکارونی درست کردم
بعدش یه نهار مختصر خوردم و دوش گرفتم و دفترچه برنامه هامو آوردم در کنار یه برش کیک و یه چای همزمان که پادکست مورد علاقمو گوش میکردم برنامه های ۶ماهه دوممو نوشتم
ناخنای دست و پامو مانیکور پدیکور کردم اصلاح کردم
بعدش خونه رو جارو و دستمال کشی کردم و گلومو آب دادم ظرفای اضافی رو جا دادم صبحانه فردام حاضر کردم و خلاصه حسابی از نبود همسر درجهت رسیدن ب برنامه ها و کارهای خودم استفاده کردم
الانم تاپیکو تا آخر خوندم و دوتا ایده ناب به ذهنم رسیده که اگه عملی بشه فوق العاده اس