2777
2789

سلام خانمای گل 

من ۳۰۰ میلیون از کسی پول می خواستم که متاسفانه به مشکل خورده و نمی تونست به موقع برگردونه..

الان بم گفته هر چی طلا دارم بت میدم هر قدر باقی موند تا عید وام‌میگیرم پرداخت میکنم.. و گفت اگه طلا نخواستی ،اونارو میفروشم پول نقد بت میدم

طلاهاشو باهم قیمت کردیم ۲۵۰ میلیون شد ولی خب انصافا طلاهاش سنگین و اماراتی هستن..

الان قراره من فکرامو کنم و جواب بدم..

بنظرتون طلاها رو بردارم یا بگم بفروشه پول بده...

ممنون میشم راهنمایی کنید

ترازوی طلا که خودمودارم وزنش درست بود فقط فاکتورش خیلی خنده داره😂رو‌قفلش عدد۷۵۰ داره بهم‌چسبید یک‌و ...

مبارکت باشه عزیزم ولی برا قفلش یه مقدار موقع فروشش کم میکنن. سعی کن دفه بعد طلا شکسته میخری قفل نباشه 

من قفل دستبندم  ازین گردای بزرگ بود موقع فروش یه مقدار از قیمت اصلیش کمتر پول بهم داد. مغازشم کوچیک و شلوغ بود منم بلند گفتم چطور موقعی که میخواین بفروشین اینو رو وزن طلا مینویسین و پولشو میگیرین ولی موقع خرید که میشه تازه یادتون میفته این فنر داره و ... خلاصه اینجوری که گفتم  اون پولی که کم کرده بود رو بهم داد 😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمای گل من ۳۰۰ میلیون از کسی پول می خواستم که متاسفانه به مشکل خورده و نمی تونست به موقع برگر ...

من باشم پول رو می گیرم چون اینجوری تا همیشه چشمش دنبال طلاهاش هست 

دیگه وقتی قرض کردن باید به پس دادن هم فکر می کردند 

من نقد می گرفتم 

خیلی ممنون عزیزم دندان پزشکی ام دارن؟واینکه شنیدم کلا رایگانه حتی داروهای درسته؟

داندانپزشکی در حد جزیی دارند.اما اگر امکان دارین برین درمانگاه دانشگاه شاهد میدون انقلاب هستش قیمت هاشو عالیه. کارشون هم نسبتا خوبه.مثلا ارتودنسی عید دراومده برای یه بنده خدایی دوملیون وپونصد فک بالا فقط.

من دورم وگرنه حتما امتحان میکردم😅

سلام خانمای گل من ۳۰۰ میلیون از کسی پول می خواستم که متاسفانه به مشکل خورده و نمی تونست به موقع برگر ...

اگر پولش رو بهتون میداد قصد داشتین با پولتون چیکار کنین؟

اگه برای پس انداز میخواین و طرفتون قابل اعتماده و طلاهاش اوکی هستن و فاکتور داره. من بودم طلا رو میگرفتم. چون اون قیمتی که طلافروش گفته ۲۵۰ بدون اجرت و... هست. و انگار یه فرصت خرید طلای بدون اجرت و سود عالی نصیبتون شده 

ترازوی طلا که خودمودارم وزنش درست بود فقط فاکتورش خیلی خنده داره😂رو‌قفلش عدد۷۵۰ داره بهم‌چسبید یک‌و ...

من خودم از طلا فروشی خرید کردم ۳۵۰سوت اصلا فاکتور و کاغذ و ...نداد 😐

اگر خودتون قصد پس انداز این پولو دارید و طرفتونم مطمئنه من بودم طلا رو میگرفتم.چون برای پس انداز باید بلاخره تبدیلش کنی که باید سود طلافروشو بدی

اون بنده خدام بفروشه به طلا فروش باز زیر قیمت تابلو برمیدارن.

ولی اگر الان یا در آینده نزدیک پول لازمی،پول نقد بگیر

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
من خودم از طلا فروشی خرید کردم ۳۵۰سوت اصلا فاکتور و کاغذ و ...نداد 😐

اینم ندادنش بهتر بود رو یه کاغذ باطله وزن طلاشو نوشت یه مهر زد که رو‌مهر نصف نوشته ها معلوم نیست انگار از عمد مهرش نصفه نیمه س

شوهرم میگه ازش نخر دیگه ولی من ففط میخوام پولای بیگناهمو نجات بدم 🥲اینارم بعدها کنار طلاهای فاکتور دار درست آدم میفروشه برای خونه ای ماشینی

من باشم طلا رو میچسبم یهو بهونه نیاره طلا فلان شد!!!! نمیدونم منظورمو متوجه میشی یانه یوقت خدای نکرده دبه در نیاره البته ممکنه آدم معتمدی باشه

ولی بنظرم طلا رو بگیر و خودت نقدش کن 

اگر پولشو میخوای تبدیل کنی خوب همون طلا بگیر بهتره.بعدشم طلاهارو ببرین بدین تمیز کنن تو این وزن طلا ممکن جرم داشته باشه کلی به ضررتون میشه.وقتی میبرین قیمت کنید به طلافروشی بگین خودت چند برمی‌داری.

سلام عزیز دلم قبل از آشنایی با این سایت ها ...سر ماه هر چی میموند از خرج خونه تبدیل میکردم به طلای ر ...

معصومه جون با توجه به کارمزدی که باید بدیم فکر کنم 2 درصد باشه به نظر شما بازم مبصرفه بخریم؟؟ 

✅ ✅ ✅ 

شما چند روزه میذارین بمونه بعد می‌فروشین؟ @masumehjoon    

اینم ندادنش بهتر بود رو یه کاغذ باطله وزن طلاشو نوشت یه مهر زد که رو‌مهر نصف نوشته ها معلوم نیست انگ ...

عزیزم فک کنم تعمیراتی ها مجوز خرید و فروش طلا ندارن و یه جورایی مالیاتشو هم نمیدن و ازونطرف خوب فاکتور هم نمیدن دیگه😅

البته اینا دلیل بر بی اعتبار بودنشون نیست💚

2810