2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم من عزیزم ❤️ لطف داری فدات شم 😘 فقط بخاطر دختر کوچیکم اینکارو نکردم که براشون وقت بذارم و ...

خوش بحال گل دختراتون ک اینقد بفکرشون هستین ♥️

انشاالله همیشه سایتون بالاسرشون باشه💚

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

سلام دوستان عصر رفتم از یه طلاسازی که نزدیک خونمون یه زنجیر ۳۰۰ سوتی گرفتم ، تیکه ها ی کوچیک النگو رو‌ بصورت شکسته میفروخت ۳ درصد، یا مثلا یه تیکه از زنجیر

فاکتورشم‌خیلی خنده داره طلایی که داد بهم مطمینم طلاس  ولی یجای کارش انگار میلنگید گفتم فاکتورمیدی گفت اره

یه کاغذ داد روش نوشت ۳۰۰ سوت طلا فلان قیمت ۳ درصد مهر مغازشو جوری زد شماره واسم مغازش کامل نیفته😂 بااینکه معلوم بود یجای کارش میلنگه ولی من میخوام باز ازش خرید کنم باحال بود بنظرم ۱/۲۵۰/۰۰۰ یه زنجیر سیصد سوتی پاره گرفتم این پول میموند دستم چالش کنده میشد

نظر شما چیه ؟؟؟ راستی طلافروش نیست تعمیرات وطلاسازیه مغازش ولی یه مقدار طلای ریز وسکه پارسیان داشت،ممکنه کلاهبرداری از آب دربیاد؟ به من میگفت باز بیا تیکه تیکه بخر یه خانم قبل من بود ۴۵ میلیون طلا شکسته ازش خرید حالا من که ریز ریز میخرم ولی بالاخره استمرار داشته باشم زیاد میشه وزن طلاها و بدون فاکتور و خورده طلای شکسته !

سلام دوستان عصر رفتم از یه طلاسازی که نزدیک خونمون یه زنجیر ۳۰۰ سوتی گرفتم ، تیکه ها ی کوچیک النگو ر ...

یجای دیگه نشون بده هم طلا رو وزن کنن هم مطمعن شی تقلبی نیست

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
راستش از شرایط بیمه زنان خانه دار خبر ندارم، من بیمه هنرمندان شدم عزیزم ۱۸ درصد، درصدها برای همه مشت ...

سلام اگه فرزند بالای ۱۸سال باشه و خودش بیمه داشته باشه بازم بعد از فوت بهش میرسه ؟

سلام عزیزم معصومه جون ما نامزد ک بودیم همسر منم یه وامی ورداشت ک اون موقع میتونستیم با فروختن طلاها ...

ما هم دقیقا عین همین با این اختلاف که

همسرم وام گرفت داد ب داداشش ماشین خرید 

ترسیذ از قسط برا خودمون برش نداشت وام رو 

الان ماشین اون بیست برابر شده 

قسط هاشم نمیداد

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
یجای دیگه نشون بده هم طلا رو وزن کنن هم مطمعن شی تقلبی نیست

ترازوی طلا که خودمودارم وزنش درست بود فقط فاکتورش خیلی خنده داره😂رو‌قفلش عدد۷۵۰ داره بهم‌چسبید یک‌ودویست وپنجاه تومنم رو‌تبدیل کردم‌طلافروشی که میرم زیر نیم گرم نداره اونم هفت درصد ولی این سه درصد ‌وحتی صد سوت هم‌میده اینش خوبه گفت یه گرم شد بیار خودم‌میخرم ازت ببینم‌برادریشو ثابت میکنه باز ادامه میدم این‌روند رو😀

2810