2777
2789
خانما در راستای کسب و کار من رسیدم به اموزش دیدن سنگ مصنوعی،کسی میدونه بازار کارش چطوره؟آیا درامدش خ ...

هنوزم اکسسوری هاش روی بورسه (سینی و گلدون واستند و …)

خیلی از پیج های آرایشی ،بدلیجات و اینایی که چیزای ریز میفروشن برای عکاسی کاراشون دیدم میخرن

جدا ازون برای دکور خونه ها هم خیلی ترند شده

اصلا از مد نیفتاده خیالت راحت😁برو تو کارش موفق باشی

نه بیچارها مقصر اونا نبودن فک کنم بین راه مامور پست زده. دوباره هم چسب زده، حالا من چه بدونم کدوم ما ...

عزیزم پیگیری کردین بابت خریدتون؟به نتیجه ای هم رسیدین؟

هدیه خدا منتظر دیدن روی ماهتم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا من ایفونه خودم هر کار کردم نشد به نظرتون ببرم بانک میتونن نصب کنن ؟؟یا میشه رو گوشی همسرم نص ...

عزیزم شما با همونی که روی گوشی همسرتون نصب میکنید با نام کاربری و رمز عبور خودتون وارد بشید میتونید مراحل کار خودتون رو انجام بدید .

عزیزم شما با همونی که روی گوشی همسرتون نصب میکنید با نام کاربری و رمز عبور خودتون وارد بشید میتونید ...

ممنون عزیزم خدا خیرتون بده 

امشب بیاد همسرم امتحان کنم 

مهم نیست که حتما ساعت اداری باشه ؟؟

ممنون عزیزم خدا خیرتون بده امشب بیاد همسرم امتحان کنم مهم نیست که حتما ساعت اداری باشه ؟؟

چرا عزیزم ساعت اداری نباشه پیغام خطا میده معمولا ولی باز امتحان کنید اگر امشب نشد فردا اول صبح انجام بدید .

یه ایده به ذهنم رسیده که پولمو بیشتر کنم ولی اینکه چقدر این کارم درسته نمیدونم شما نظر بدین راستش من ...

عزیزم ببخشید من جواب میدم ولی این کار اشتباه محضه

شما ممکنه حتی سه ماه دیگه هم بخواین این طلاهایی که فروختین رو بخرین با توجه به تورم دیگه نتونین! چه برسه به سی ماه دیگه!

اینم بگم به نظرم برای شما که خونه دارین سالی ۱۲ گرم خیلی عالیه و تقریبا میشه ماهی یک گرم. من و همسرم دوتاییمون هم نمیتونیم ماهی اینقدر پس انداز داشته باشیم. پس معلومه پول خوبی دستتون میرسه. میتونین با توجه به بودجه ای که مطمئنین هرماه دارین و میتونین قسط بدین دنبال وام باشین 

قرعه کشی های خونگی زیر ده ماه ثبت نام کنین یا اگر میتونین خودتون مسئول قرعه خونگی بشین که اولیش برا خودتون باشه که عالیه.  وام های ویپاد و... رو بگیرین و تبدیل به طلا کنین

به همین خورد خورد طلا خریدنتون ادامه بدین چندسال دیگه انشالله مبلغ خوبی میشه

تو تایپیک های من بخون

عزیزم من ویپاد و نصب کردم همه مرحله هارو انجام دادم فیلمبرداری ک میکنم و میفرستم باز برمیگرده مرحله قبل و مینویسه کابر گرامی مشکلی پیش امده استلطفا سریال کارت ملی را مجدد وارد نمایید منم چندبار تکرار کردم اما نشد چیکار کنم؟ممنون میشم راهنمایی کنین

2810