2777
2789
خواهش میکنم عزیزم من فقط یادآوری میکنم وگرنه میدونم که خودتون خیلی ماهر هستید.حالا شاید یک درصد از ک ...

احسنت

منتظر هستم مشتاقانه تمام پیامهاتون رو بخونم❤️

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
سلام خانمای گل امیدوارم همگی روز به روز پیشرفت کنین و سربلندیه راهنمایی به خواهر بی تجربه تون بکنینب ...

وام یهو چند پله آدم میبره جلو 

من بودم وامو میگرفتم صد در صد و

همه اش و طلا میخریدم ( سکه یا ابشده ) و میذاشتم کنار 

اینکه هر ماه شما پس انداز میکنید عالیه ولی به این توجه کنید که 

که اقساط وام معمولا سال اول سخته بعدش تورم و افزایش حقوق میخوره خیلی به چشم نمیاد 

یه مثال دیگه بگم 

شما الان با ۲۰۰ میلیون حدودا ۵۰ گرم طلا میخرید و اقساط میدین ماهی ۸ تومن 

شما با ۸ تومن ماهی ۲ گرم طلا میخرید این روال تا وقتی یر به یره که  طلا گرون نشه هر چی طلا بیشتر بشه گرم خرید شما میاد پایین 

یه چیز دیگه هم هست که قسط الزام هست ولی اینکه هر ماه بخای بخری شاید پیش بیاد یه ماه نخری 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان سبحان جان امروز درخواست وام مهربانی رو دادم ضامنم تایید شد بعد به قسمت امضا خودم که میرسی ...

سلام عزیزم بله حتما باید بام رو نصب کنید چون من هم اولین بار با نسخه تحت وب نتونستم و بعد که بام رو نصب کردم مشکل حل شد . 

سلام خانومهای مهربون و طلایی و باهوش😉

من امروز یه سکه امامی با پس اندازم خدا رو شکر تونستم بخرم قیمتش 45 تومن بود ولی تو سایت کمتر نشون میداد ☹️

کسی میدونه سکه امروز چند بوده؟! 🙄 

✅ ✅ ✅ ✅ ✅ 

خیلی ممنون عزیزم دندان پزشکی ام دارن؟واینکه شنیدم کلا رایگانه حتی داروهای درسته؟

دندون پزشکی کشیدن و پر کردن سطحی البته من استفاده نکردم کلن فوبیای دندون دارم

البته وقتی میرم راحت ۲ ساعت بیشتر طول میکشههه

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
@masumehjoon سلام عزیزم ممنون میشم جوابم رو بدی ما انشالله میخواهیم خونه بخریم حدود ۲.۵ نقد داریم م ...

سلام عزیز دلم ❤️ 

انشالله به سلامتی و دلخوشی 

بانکی که سپرده کنی ...بانک سپه طرح دوماهه داره که یه برابر پولت رو میده 

مثلا دویست بخوابونی ...دویست هم میده 

دوست من پارسال اومد پیش من برای مشورت میخواست خونه اش رو ارتقا بده بزرگ‌ترش کنه 

گفت معصومه می‌خوام سپرده کنم ...نظرت چیه ؟

اواخر آذر ماه میخواست بانک کشاورزی بذاره 

می‌گفت هر چی بذاری یک و نیم برابر شو میدم 

منتها شش ماه باید بمونه ....

گفتم اصلا رریسک نکن شش ماه بعد معلوم نیست شرایط چه طور خواهد بود ...گفتم بذار سپه طرح عاطیه اش ...دوماه وام رو بگیر ...

گوش کرد گذاشت سپه ..دوماه بعد یعنی اواخر بهمن ماه وام رو گرفت دنبال خونه گشت یه مورد خوب پیدا کردند که تاب زدند 

اون روز می‌گفت معصومه خدا خیرت بده ....اگه میموند واسه این سال خیلی سخت میشد ...

شما هم عزیزم اگه میخواین خیلی زود به هدفتون برسین بذارین بانک سپه ...باز استاد ما ...مامان سبحان هست در مورد وام بیشترین اطلاعات رو ایشون دارند ❤️که من کوچیک اشونم ❤️

سلام عزیزم بله حتما باید بام رو نصب کنید چون من هم اولین بار با نسخه تحت وب نتونستم و بعد که بام رو ...

ای بابا 

من ایفونه خودم هر کار کردم نشد 

به نظرتون ببرم بانک میتونن نصب کنن ؟؟

یا میشه رو گوشی همسرم نصب کنم 

؟؟

البته خودشم بام داره ؟ 

سلام عزیزم معصومه جون ما نامزد ک بودیم همسر منم یه وامی ورداشت ک اون موقع میتونستیم با فروختن طلاها ...

سلام عزیز دلم ❤️ 

ای بابا 🙁چقدر نامردی کرده ...

آره عزیزم ریسک 

خدا ازش نگزره چقدر ناراحت شدم 🙁بنده خدا قسطهاش رو چه جور پرداخت کرده خدا می‌دونه 🥺

2810