2777
2789

دوستان عزیز و پرتلاش و خوش فکرم

در راستای ایده هایی که سوفی جون مطرح کردند ، منم ی ایده به ذهنم رسید که البته برای خانمهای ساکن تهران به درد می‌خوره 

ی سایتی هست حدود ۸ ساله باهاش آشنا هستم. به نام مامان پز، ی سری خانم هستن که عضو این سایت ان، و در واقع این سایت یک شرکت دانش بنیان هست. این خانم ها تو خونه هاشون آشپزی میکنن و هر روز غذاهاشون رو تو سایت میفروشن. خیلی جالبه. و به نظر میاد درآمد خوبی هم داشته باشه. اخیرا با شرکت‌ها هم قرارداد میبندن

خانمهایی که ساکن تهران هستید ی سری به سایت مامان پز بزنید شاید به کارتون اومد😍❤

سلام دوستان م الان ۴1 سالمه و تازه خودم رو بیمه مشاغل آزاد کردم ولی حالا پشیمون شدم چرا اینکارو کردم ...

چرا دیر باشه

اتفاقا خیلی خوبه شما ۵۵ سالگی بازنشسته میشید

حالا چند روز حقوقش رو چون میگن قانون عوض شده نمیدونم چقدر بشه

ولی بازم یه آب باریکه است‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون میخاد جدا بشه فقط واسه دختر کوچیکه تعلل میکنه میگه راضیت میکنم حق تو نمیخورم با همه قطع رابطه اس ...

من واقعا بدم میاد نسخه جدایی واسه کسی بپیچم چون خودمم یه مدت خیلی دلم طلاق میخواست ولی واقعا بیرون که خبری نیست خیلی بدترم هست

همین سفری که رفته بودیم انقدر مردا و زنان هرز میپریدن با بقیه و یجوری صنعتی و سنتی رو با هم میکشیدن من که اوپن مایندم حالم بد شد تازه کلی هم تیکه بارم کردن تو که شوهرت قبلا بهت خیانت کرده منم گفتم اون خیانت کردشم باز به صدتا شما می ارزه.

ولی واقعا بعضی ادما مریضن یعنی زندگی کردن و ساختن رو بلد نیستن کنار اینجور ادما فقط عمرت تلف میشه. بزرگترین سرمایه جوونی و عمره به پای کسی حرومش نکن. خیره ایشالا.

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
یه کار دیگه هم میخوام بهتون یادآوری کنم و نیازی به لپ تاپ و علم کامپیوتر و اینها نداره و همچنین میتو ...

سلام عزیزم صوفی جان❤️

واقعا ازت ممنونم و پیامهای شما جزو بهترین پیامهای این تاپیک هست که با علاقه میخونم.  امیدوارم به هر چیزی که میخوای برسی🤲❤️

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
جدی؟ قبلا قطع میکردن بذار برم بپرسم مرسی گفتی عزیزم❤️

خواهش می‌کنم حتما از اونایی که گرفتن تحقیق کن 

ماهم دوسال پیش گرفتیم یارانه هم داریم میگیریم 

البته من مستاجرم و خونه ای به ناممون نیس شاید اونایی که خونه و زمین به نامشونه این ارز و بگیرن یارانشون قطع بشه 

عزیزم بیمه زنان خانه دار۱۸ درصد شامل بیمه عمر هست عزیز میتونی اونو انتخاب کنی هم از کار افتادگی داره ...

من الان ۱۴ درصد واریز میکنم هر ماه،آخه دفترچه درمانی از طرف همسرم دارم

یعنی باید ۱۸ درصد واریز کنم با اینکه از طرف همسرم دفترچه درمانی دارم؟

@masumehjoon    

سلام عزیزم ممنون میشم جوابم رو بدی 

ما انشالله میخواهیم خونه بخریم حدود ۲.۵ نقد داریم میخواهیم بقیه پولمون رو با وام جور کنیم ولی نه با وام مسکن وامی که سپرده بخوابونیم و وام بگیریم 

شما به نظرتون کدوم کار منطقی تره ؟ 

کدوم بانک بهتره ؟ 

کلا پیشنهادتون چیه ؟ 

اینم بگم که خودمون میخواهیم بشینیم تو خونه.

عزیزم من همه این کاراروکردم قبل اینکه چاپ وتایید نهایی روبزنم(داشتم تست میکردم ببینم چجوریه)دیدم تا ...

عزیزم من خودم هم تازه کارم ولی چیزی که متوجه شدم اینه که دو روز کاری طول میکشه تا پرداختی جدیدتون وارد لیست سابقه بشه، برای چک کردنشم میتونید از سامانه se.tamin.ir وارد بشید در قسمت بیمه شدگان لیست سوابق هست، چک کنید اگه همه واریزیهاتون وارد نشده بود با مدرک واریز برید کارگزاری اطلاع بدید راهنماییتون میکنم

خیلی خیلی ممنونم عزیزم واقعا لطف کردی ♥️🌹آره عزیزم متوجه شدم ....اسکرین هم گرفتم ...ک موقع پرداخت ب ...

قربونت برم کاری نکردم، ان شالله که به راحتی انجام میدی، 

ممنونم بابت دعای سلامتی، برای خودت و خانوادت هم دعای خیر دارم🩷

من الان ۱۴ درصد واریز میکنم هر ماه،آخه دفترچه درمانی از طرف همسرم دارمیعنی باید ۱۸ درصد واریز کنم با ...

اگه میخوایید شامل بیمه عمر بشید ۱۸ درصد بریزید 

بیمه درمانی جدا هست منم برنداشتم من ۱۲ درصد میریزم نزدیک۹۰۰ تومن بعد بچه میخوام بکنم ۱۴ درصد 

بیمه عمر و همسرم داره دیگه من نمیخوامش و بیمه درمانی همسرم هستم اونو هم نمیریزم من شنیدم بابت هرفرزند هم به مبلغ بیمه یه مقداری تخفیف میدن اینو هم بپرس عزیزم 

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴
سلام دوست عزیز حتما پرینت بگیرین ومدرک داشته باشین زمان اقای احمدی نژاد ما رو خیلی اذیت کردن و بهونه ...

ای وای چقدر پس مهمه ممنون که گوش زد کردید

حتما امروز همه رو پرینت میگیرم 

واقعا چقدر خوبه که این تاپیک هست و فقط دارم ازش درس میگیرم

مرسی از همگی عزیزان بوسسسسسسس

سلام دوستان م الان ۴1 سالمه و تازه خودم رو بیمه مشاغل آزاد کردم ولی حالا پشیمون شدم چرا اینکارو کردم ...

منم ۴۱ سالمه و تازه بیمه شدم، نگران نباش دیر نیست و میتونی ان شالله ۵۵ سالگی خودتو بازنشست کنی

2810