2777
2789
ممنونم عزیزم خدا خیرتون بدهچون من همش دنبال یه بیمه عمر خوب هستم در کنار بیمه زنان خانه دار بریزم هر ...

عزیزم بیمه زنان خانه دار۱۸ درصد شامل بیمه عمر هست عزیز 

میتونی اونو انتخاب کنی هم از کار افتادگی داره هم عمر هم بازنشستگی هر۳رو شامل میشه 

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چرا ممکنه فروشش سخت باشه

نه فروش خودش سخت نیس 

برا تعویض پلاک خب باید صاحب پلاک بره یا سند زدن به نام خریدار جدید 

برا این گفتم مثلا بعضیا دوست ندارن خانمشون ببرن برا اینکارا یاخانم سختش باشه یه روز وقت بزاره همین 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
آفرین دقیقا همینطور عزیزم ❤️ ما برای کی می‌خواییم جمع کنیم ؟در نهایت مال بچه هامون بر میگرده همون خو ...

سلام عزیزم معصومه جون  ما نامزد ک بودیم همسر منم یه وامی ورداشت ک اون موقع میتونستیم با فروختن طلاهام و اون وام یه خونه تو پایین شهر بگیریم ولی همسرم از پرداخت اقساطش میترسید برای همین برد پول به یه طلافروشی داد ک میشناختش و میگفت خیلی ساله هست و مورد اعتماد طلا فروش یه چک بهمون داد و کلا سه ماه سود شو واریز کرد بعد فرار کرد ما موندیم و پولی ک رفت و اقساط اون وام خیلی برامون سخت بوددد خیلی یه مدت همسرم از صبح تا شب از شب تا ۳ صبح کار میکرد کلا دوسه ساعت در روز میخوابید ک بتونه اقساط وام و پول عروسی و درست کنه شکایت هم کردیم ولی نتیجه ای نداد 

ممنونم عزیزم خدا خیرتون بدهچون من همش دنبال یه بیمه عمر خوب هستم در کنار بیمه زنان خانه دار بریزم هر ...

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم.

من خودم این روش بیمه باران رو چند ماه پیش از ی کارشناس بیمه تو اینستا شنیدم و توضیح داد. اتفاقا مشاوره تلفنی هم میداد . 

توی اینستا بزن نیما نقدلو واست میاد پیجش.  اونجا اطلاعات خوبی داره. 

خودم اینستام رو پاک کردم وگرنه شماره اش رو برات پیدا میکردم عزیزم 

انشالا که به درد بخور باشه واست ❤

پادرجون شماچندساله خودتون بیمه زنان خانه دارکردین؟وماهانه چه مبلغی پرداخت میکنید؟

سوفی جان خدا قوت عزیزم با این ایده های جذابت ، انشالله که همیشه خیر و برکت تو زندگیت باشهاین ایده خ ...

عزیز دلم اول بگم هر ایده ای که قلقلکت داد بیشتر بهش فکر کن چون الکی نیست انگار روح و روان ما داره بهمون میگه اینو میتونی ها

تو از پس این کاری که اینجا گفته برمیای ها

پس درون ما از همه باهوش تره

این اول که درست وسوسه شدی

دوم قربونت ببین چه زمینه ای داری اگر زمینه کاری رو داری همونو گسترش بده مثلا اگر زبان خوندی مترجمی برو اینطوری راحت تر و زودتر به نتیجه میرسی

ولی اگر هیچ زمینه ای نداری پیشنهاد های من:

۱. کدنویسی یا برنامه نویسی

این شاخه ها: طراحی سایت، توسعه دهنده وب، طراحی برنامه های موبایلی، برای درآمد دلاری گیم(بازی سازی)

۲. طراحی گرافیکی (طراحی لوگو، محتوای اینستاگرام، کارت ویزیت و...)

۳. پروژه و پایان نامه های دانشگاهی

سلام شغل های جالبی معرفی کردینهفته پیش تو دفترخونه بودم یه خانمی اونجا نشسته بود. البته از مرسنل اون ...

آره عزیزم حالا جالب تر که هر دو طرف هم با رضایت کامل بهشون مبلغ رو میدن. مثلا اگر ما وام لازم داشته باشیم یکی پیدا شه راحت یه وام به ما بده و یه پولی بگیره والا من یکی این چشم ازون جشم راضی تره. حالا من دیدم بعضیا میگن وای دلالی بده و ما تحصیل کرده هستیم. درسته. منم دوست ندارم تو جایی باشم که دلال ها درآمدشون از منِ مهندس خیلی خیلی بیشتره. اما حالا که هستیم باید ما هم یکم یاد بگیریم 😍

رو پیام شما ریپ زدم دیگه گفتم همینجا بگم🌸💗

@مامان_سبحان7    

سلام مامان سبحان جان وقتت بخیر باشه خانم معلم عزیز🌹 یه سوال داشتم ، من حساب مهربانی باز کردم حدود یک ماه پیش و تا چند روز پیش وقتی وارد بام میشدم و درخواست تسهیلات جدید میزدم میگفت هنوز به ۳۰ روز نرسیده ، سه روز پیش که رفتم توی بام اون قسمت باز شده بود و مقدار تسهیلات رو برام نشون میداد ، ولی الان چک کردم از اون روز تا الان یعنی این سه روز مبلغ تسهیلات اضافه نشده حالا خواستم ببینم  افزایش امتیاز مگه نباید روزانه باشه؟ و اینکه اشکال نداره من هر روز برم چک کنم؟ چون گزینه ی درخواست تسهیلات جدید رو باید بزنم منظورم اینه یه وقت تسهیلات برام فعال نشه چون فعلا میخوام امتیازم بیشتر بشه ممنونم عزیزم💖

2810