2777
2789
اون میخاد جدا بشه فقط واسه دختر کوچیکه تعلل میکنه میگه راضیت میکنم حق تو نمیخورم با همه قطع رابطه اس ...

واقعا متاسفم براش😠

شوهر منم مثل ایشونه با این تفاوت که قصد جدایی نداره چون میدونه با این اخلاقی که داره فلک تحملش نمیکنه خود شیفته😡 خودخواه بی فکر هر چی بگم کم گفتم 😞

معصومه جون میگه زن بناست و مرد کارگر ولی اینو بگم خدا گیر آدم زبون نفهم نندازه آدمو 😥

هر چی بگی فایده نداره به قول شما نمیشه بهش بگی بالای چشمت یه ابرو هستش خون به پا میکنه الانم که قرض بالا آورده و جیبش خالیه دیگه بدتر😣

الکی گیر میده منم برای آرامش بچه هام خفه میشم که دهنش بسته باشه نمیدونی که چقدر دم گوشم غرغر میکنه 😤

ببخشید دوستان دلم خیلی پر بود ولی بگم بهترین مردا هم ارزش دلسوزی ندارن من از همه چیز به خاطر رضایتش گذشتم و کوتاه اومدم آخرش چی شد بعد این همه سال زندگی مشترک باید برم مستاجر خونه مردم بشم و سقف رو سرمو به خاطر ندونم کاریش به باد بدم 😫😭

خونه رو گذاشته واسه فروش هنوز که مشتری پیدا نشده 😟

من که از بس حرص خوردم  همش معده درد و حالت تهوع و سر گیجه  دارم  خلاصه مریضم کرده با این کارهاش 😕🥺

یه کار دیگه هم میخوام بهتون یادآوری کنم و نیازی به لپ تاپ و علم کامپیوتر و اینها نداره و همچنین میتونید تو خونه انجام بدید.(گاهی نیاز به بیرون رفتن داره)

فقط برای موفقیت در این شغل باید این ویژگی ها رو کم و بیش داشته باشید:

۱. بسیار خوش برخورد، پر انرژی و اکتیو باشید.

۲. بتونید هر از گاهی از خونه برید بیرون.

۳.ارتباط برقرار کردن با آدما براتون سخت نباشه.

۴. عاشق راهنمایی کردن دیگران باشید(این ویژگی رو مطمئنم همتون دارید برای همین اینجایید)

۵. روحیه کار کردن با آقایون رو داشته باشید. مشکلی از لحاظ تماس و ... نداشته باشید.

حالا بریم سراغ خود ایده 🚩مشاوره املاک🚩

کار به این نحو هست: شما یه خانومی میشی که مشاور املاک هست. یعنی چی؟ ببینید فقط اسمش سخته وگرنه شما بارها این کارو انجام دادید. خونه ای داشتید فروختید. ملکی داشتید اجاره دادید. و...

حالا ملک دیگران رو میفروشید و اجاره میدید و زمین دیگران رو مشارکت در ساخت براش پیدا میکنید و میفروشید و ...

نحوه دقیق کار رو املاکی ها بهتون یاد میدن. تمام املاکی ها دنبال نیرو هستن. چون فروششون میره بالا(یه نکته در گوشی : وقتی برید تو این کار موردهای خیلی خوبی به پستتون میخوره مثلا اگر میخواستی پنج ساله خونه دار شی یهو میبینی خونه دار شدی)

املاکی ها موردهای عالی رو اصلا از دست نمیدن و میگذارن برای خودشونی ها. که دیگه شما هم میشی از خودشون.

حالا کار چطوریه

فایل ها رو در اختیارتون قرار میدن شما میری خونه و تو دیوار آگهی میکنی. مشتری که پیدا شد هماهنگ میکنی حالا یا خودت میبری بازدید یا نیروی بنگاه میبره(خودت ببری بهتره) هر قراردادی درصد میگیری. خیلیا هم جداگانه مبلغی رو برای شما در نظر میگیرن اینم جدا بتونی بالاتر بفروشی اونم جدا.

روحیه بازاری میخواد. که کم کم به دست میاد هیچکس از شکم مادر معامله گر نبوده.

من از نزدیک چندین خانوم دیدم چقدر موفق شغلشون همین بود.

یکیشون یک سال باهم همسایه بودیم.‌ زمانی که من دنبال خونه بودم اصلا گیرم نمیومد(چند سال پیش) پول پیشم کم بود. اجاره هم نمیتونستم مبلغ بالایی بدم شوهرم سرباز بود.همین خانوم که میگم رو هوا برام پیدا کرد چه خونه ای یادش بخیر بزرگ و تر تمیز جای خوب. در صورتی که من کل شهرو گشته بودم.

انقدر این خانوم زرنگ بود با چندین املاکی کار میکرد. همه املاکی ها دنبالش بودن که براشون کار کنه اونم گفته بود حقوق ثابت میگیرم به علاوه پورسانت اونا هم رو چشمشون گذاشته بودنش.

من کجا پیداش کردم؟ تو دیوار

آگهی پشت آگهی میداد.

دیدم موردایی که میگذاره معقول هستند تماس گرفتم. شدم همسایه ش. جوری به من کمک کرد که به هرکی میگفتم انقدر اجاره کردم باورش نمیشد.

خلاصه میخوام بگم املاکی ها دستشون بازه. شما خودتون شاید مالک باشید میدونید چجوریه. مثلا اگر بخواید یه ملکی رو بفروشید اگر یه املاکی براتون زود و شیرین بفروشه از خجالتش درمیاید و یه پولی اضافه تر میدین.

حالا خانوما به این کار که میان چون ذاتا اکثر خانوما درست کار هستند و اهل کلاه برداری و دروغ و اینا کمتر هستند. و این موضوع درستکاری تو این شغل خیلی کم یاب و خوبه. باعث اعتبار براشون میشه. نمیگم آقایون کلاه بردارن میگم تو این شغل یکم به خانوما بهتر اعتماد میکنن. 

اینم برای خانومای اکتیو و زرنگ 

خودمم خیلی کار ملک رو دوست دارم و یه مشتری املاکی دارم براشون تبلیغات میکنیم همیشه بهم میگه بیا تو املاکی من ماهی ۱۵ت بهت میدم با پورسانت میگم دفتر دستک خودم چی میشه😀

خلاصه که عزیزان کار بسیار هست.

عزم و اراده شما رو میطلبه

من که الان ساعت ۹ صبح هست و دارم براتون مینویسم ساعت ۵ بیدار شدم صبحانه خوردیم ناهار آماده کردم با خودم آوردم.

الان سر کارم هستم.

پس عزیزانم نمیشه از زیر پتو کار کرد.

باید پنج صبح چه شاغلی چه بیکار از خواب بیدار شی بگی خدایا رزق امروز منو برسون. همون کار خونه رو که داری انجام میدی بگو خدایا تو برای من تو همین رزق و برکت بزار. داری بچه ها رو میبری مدرسه بگو خدایا شکرت پول سرویس ندادم خودم میبرم تو همین برام رزق و برکت گذاشتی.

پس عزیزانم بخوایم فکرش کنیم اول که همه خانوما شاغلن ما خانوم خانه دار نداریم همون خانه داری شغله

دوم اراده و پشتکار و تصمیم به کار کردن خیلی مهمه

اینکه حالا بشینم ببینم چکار میخوام بکنم سالها میگذره

یه دختری هست تو اقوام ما همزمان با من اومد کلاس هرچی من یاد گرفتم اونم یاد گرفت. من با زحمت خودم پول کلاسامو درمیوردم. اون با پول پدرش. من خودم برمیگشتم خونه. اون میومدن دنبالش. کلاسا تمام شد ما وارد باز کار شدیم. بهش گفتم بیا شریک شیم. گفت نه نمیخوام.من میخوام جدا کار کنم. میخوام کار کنم میخوام کار کنم الان ده سال گذشته تازه دوماهه رفته یه جا سرکار که چون همه چی یادش رفته و تو این مدت تو کار نبوده سختشه و میخواد دربیاد. منم این سالها اوووو انقدر پول درآوردم. چند سال خرجی خونه به عهده من بود قبل ازدواجم. بعد ازدواجم شوهرم سرباز شد. زندگی رو به دندون کشیدم حالا بماند از زندگی شخصیم یواش یواش میگم براتون.

اما میخوام بگم برای کار هر روز یه بهانه هست.

تو پای به راه درنه و هیچ مپرس💗🌸🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما.خدا بخواد ما تو برج آینده میخوایم ماشین بگیریم و همسرم قرار شده به نام من بزنه 

پراید میگیریم.ولی مثل اینکه به نام زدن ماشین به نام خانوم دردسرای خودشو داره و من واقعا استرس گرفتم.من که گواهینامه ندارم و همسرم باید رانندگی کنه و فکر کنم اگه خدای نکرده مشکلی پیش بیاد صاحب ماشین باید درگیر بشه.موندم چیکار کنم.اگه به نام من هم نزنه مشکلات زیادی به وجود می یاد که اینجا جای گفتنش نیست فقط در این حد بگم که ماشین چند تا صاحب پیدا میکنه.لطفا بگید چیکار کنم

سلام خانوما.خدا بخواد ما تو برج آینده میخوایم ماشین بگیریم و همسرم قرار شده به نام من بزنه پراید میگ ...

بزن به اسم خودت ربطی به گواهینامه نداره خدای نکرده اتفاقی هم بیافته مقصر راننده هست درسته صاحب ماشینم درگیر میشه نگران این چیزا نباش

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام خانوما.خدا بخواد ما تو برج آینده میخوایم ماشین بگیریم و همسرم قرار شده به نام من بزنه پراید میگ ...

به نام شما بزنه

بیمه نامه رو به نام خودش دربیاره

شما هم همین امروز فردا برید برای گرفتن گواهینامه ثبت نام کنید.

همین انگیزه میشه برای گرفتن گواهینامه.

سلام عزیزم ی بار دیگه تحقیق کن از اونایی که گرفتن من همسرم ۲۰۰۰ تا ارز دولتی گرفت ولی خداروشکر قطع ن ...

جدی؟ قبلا قطع میکردن بذار برم بپرسم مرسی گفتی عزیزم❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام دوستان م الان ۴1 سالمه و تازه خودم رو بیمه مشاغل آزاد کردم ولی حالا پشیمون شدم چرا اینکارو کردم ...

نه عزیزم اشتباه نکردی 

درسته اگر زودتر اقدام میکردی زودتر هم بازنشسته میشدی اما الان هم خوبه . ۱۵ ساله خودت رو بازنشست کن . 

راستی ی بیمه ای هم هست به نام بیمه طرح باران که با همکاری بانک مهر داره انجام میشه، و ۵ ساله هم هست. اون شاید برای شما بهتر باشه. اما جزئیاتش رو دقیق نمیدونم عزیزم. فقط میدونم که بیمه ی مطمئنیه.  ی پیگیری کن شاید اون برات بهتر باشه چون تایمش هم کوتاه تره

سلام عزیزم وانت حدودا ۶٠٠ تومن هست ارزون‌تر هم داریم اما چون من از اصلا از ماشین سررشته ندارم خیلی ر ...

خیلی ممنونم عزیزم که پاسخ دادید 

انشالا هر چه زودتر به هدف تون برسید و ی وانت خوب بخرید و ازش کسب درآمد کنید 

نه عزیزم سالهاس ماشین همسرم به نام من هست پلاک به نام شما میخوره 

فروشش مگر سخت باشه برین برا تعویض پلاک اینا که کار یه روز هست 

تصادف اینام که مدارک بیمه و ماشین رو میدی با کواهینامه ی راننده چه دردسری مثلا؟بزن به نام و حالشو ببر 😅

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
سلام دوستان نادیده و عزیز من🌸💗امروز اول مهر هست و بچه ها راهی مدرسه میشن امیدوارم براتون این سال ت ...

سوفی جان خدا قوت عزیزم با این ایده های جذابت ، انشالله که همیشه  خیر و برکت تو زندگیت باشه

این ایده خیلی منو وسوسه کرده ، یه راهنمایی میخواستم از این شاخه های فریلنسری کدومش بازار کارش بهتره ، که من دوره آموزشیش رو برم 

سلام عزیزم میشه هم بیمه زنان خانه دار بود هم این بیمه رو انجام داد؟

سلام عزیزم ، فکر می‌کنم بشه. چون ی جورایی مثل بیمه عمر و سرمایه گذاری میمونه و منافاتی با بیمه زنان خانه دار و ... نداره. حتی کسانی هم که شاغل باشن میتونن از این بیمه استفاده کنند

سلام عزیزم ، فکر می‌کنم بشه. چون ی جورایی مثل بیمه عمر و سرمایه گذاری میمونه و منافاتی با بیمه زنان ...

ممنونم عزیزم خدا خیرتون بده

چون من همش دنبال یه بیمه عمر خوب هستم در کنار بیمه زنان خانه دار بریزم هر ماه

خودتون اطلاعات بیشتری ندارید؟

باید بریم بانک مهر بپرسیم؟

عزیزم شما ماشین به نام خودت بزن بعد برو دفترخونه به همسرت در مورد ماشین وکالت کاری بده اگه یه وقت کاری و مشکلی پیش اومد که باید صاحب ماشین حضور داشته باشه همسرت به عنوان وکیل شما با داشتن اون وکالتنامه میتونه انجام بده

یه کار دیگه هم میخوام بهتون یادآوری کنم و نیازی به لپ تاپ و علم کامپیوتر و اینها نداره و همچنین میتو ...

سلام 

شغل های جالبی معرفی کردین

هفته پیش تو دفترخونه بودم یه خانمی اونجا نشسته بود. البته از مرسنل اونجا نبود کنار ارباب رجوعا نشسته بود.. 

اونجا متوجه شدم ایشون وام خرید و فروش میکنن، یه کارت ویزیت هم داشت 😊

کارش مثل دلال ها بود و این وسط از دو طرف پورسانت میگرفت..

اینم شغل جدید و جالبی بود که قبلا جایی ندیده بودم.

2810