یه کار دیگه هم میخوام بهتون یادآوری کنم و نیازی به لپ تاپ و علم کامپیوتر و اینها نداره و همچنین میتونید تو خونه انجام بدید.(گاهی نیاز به بیرون رفتن داره)
فقط برای موفقیت در این شغل باید این ویژگی ها رو کم و بیش داشته باشید:
۱. بسیار خوش برخورد، پر انرژی و اکتیو باشید.
۲. بتونید هر از گاهی از خونه برید بیرون.
۳.ارتباط برقرار کردن با آدما براتون سخت نباشه.
۴. عاشق راهنمایی کردن دیگران باشید(این ویژگی رو مطمئنم همتون دارید برای همین اینجایید)
۵. روحیه کار کردن با آقایون رو داشته باشید. مشکلی از لحاظ تماس و ... نداشته باشید.
حالا بریم سراغ خود ایده 🚩مشاوره املاک🚩
کار به این نحو هست: شما یه خانومی میشی که مشاور املاک هست. یعنی چی؟ ببینید فقط اسمش سخته وگرنه شما بارها این کارو انجام دادید. خونه ای داشتید فروختید. ملکی داشتید اجاره دادید. و...
حالا ملک دیگران رو میفروشید و اجاره میدید و زمین دیگران رو مشارکت در ساخت براش پیدا میکنید و میفروشید و ...
نحوه دقیق کار رو املاکی ها بهتون یاد میدن. تمام املاکی ها دنبال نیرو هستن. چون فروششون میره بالا(یه نکته در گوشی : وقتی برید تو این کار موردهای خیلی خوبی به پستتون میخوره مثلا اگر میخواستی پنج ساله خونه دار شی یهو میبینی خونه دار شدی)
املاکی ها موردهای عالی رو اصلا از دست نمیدن و میگذارن برای خودشونی ها. که دیگه شما هم میشی از خودشون.
حالا کار چطوریه
فایل ها رو در اختیارتون قرار میدن شما میری خونه و تو دیوار آگهی میکنی. مشتری که پیدا شد هماهنگ میکنی حالا یا خودت میبری بازدید یا نیروی بنگاه میبره(خودت ببری بهتره) هر قراردادی درصد میگیری. خیلیا هم جداگانه مبلغی رو برای شما در نظر میگیرن اینم جدا بتونی بالاتر بفروشی اونم جدا.
روحیه بازاری میخواد. که کم کم به دست میاد هیچکس از شکم مادر معامله گر نبوده.
من از نزدیک چندین خانوم دیدم چقدر موفق شغلشون همین بود.
یکیشون یک سال باهم همسایه بودیم. زمانی که من دنبال خونه بودم اصلا گیرم نمیومد(چند سال پیش) پول پیشم کم بود. اجاره هم نمیتونستم مبلغ بالایی بدم شوهرم سرباز بود.همین خانوم که میگم رو هوا برام پیدا کرد چه خونه ای یادش بخیر بزرگ و تر تمیز جای خوب. در صورتی که من کل شهرو گشته بودم.
انقدر این خانوم زرنگ بود با چندین املاکی کار میکرد. همه املاکی ها دنبالش بودن که براشون کار کنه اونم گفته بود حقوق ثابت میگیرم به علاوه پورسانت اونا هم رو چشمشون گذاشته بودنش.
من کجا پیداش کردم؟ تو دیوار
آگهی پشت آگهی میداد.
دیدم موردایی که میگذاره معقول هستند تماس گرفتم. شدم همسایه ش. جوری به من کمک کرد که به هرکی میگفتم انقدر اجاره کردم باورش نمیشد.
خلاصه میخوام بگم املاکی ها دستشون بازه. شما خودتون شاید مالک باشید میدونید چجوریه. مثلا اگر بخواید یه ملکی رو بفروشید اگر یه املاکی براتون زود و شیرین بفروشه از خجالتش درمیاید و یه پولی اضافه تر میدین.
حالا خانوما به این کار که میان چون ذاتا اکثر خانوما درست کار هستند و اهل کلاه برداری و دروغ و اینا کمتر هستند. و این موضوع درستکاری تو این شغل خیلی کم یاب و خوبه. باعث اعتبار براشون میشه. نمیگم آقایون کلاه بردارن میگم تو این شغل یکم به خانوما بهتر اعتماد میکنن.
اینم برای خانومای اکتیو و زرنگ
خودمم خیلی کار ملک رو دوست دارم و یه مشتری املاکی دارم براشون تبلیغات میکنیم همیشه بهم میگه بیا تو املاکی من ماهی ۱۵ت بهت میدم با پورسانت میگم دفتر دستک خودم چی میشه😀
خلاصه که عزیزان کار بسیار هست.
عزم و اراده شما رو میطلبه
من که الان ساعت ۹ صبح هست و دارم براتون مینویسم ساعت ۵ بیدار شدم صبحانه خوردیم ناهار آماده کردم با خودم آوردم.
الان سر کارم هستم.
پس عزیزانم نمیشه از زیر پتو کار کرد.
باید پنج صبح چه شاغلی چه بیکار از خواب بیدار شی بگی خدایا رزق امروز منو برسون. همون کار خونه رو که داری انجام میدی بگو خدایا تو برای من تو همین رزق و برکت بزار. داری بچه ها رو میبری مدرسه بگو خدایا شکرت پول سرویس ندادم خودم میبرم تو همین برام رزق و برکت گذاشتی.
پس عزیزانم بخوایم فکرش کنیم اول که همه خانوما شاغلن ما خانوم خانه دار نداریم همون خانه داری شغله
دوم اراده و پشتکار و تصمیم به کار کردن خیلی مهمه
اینکه حالا بشینم ببینم چکار میخوام بکنم سالها میگذره
یه دختری هست تو اقوام ما همزمان با من اومد کلاس هرچی من یاد گرفتم اونم یاد گرفت. من با زحمت خودم پول کلاسامو درمیوردم. اون با پول پدرش. من خودم برمیگشتم خونه. اون میومدن دنبالش. کلاسا تمام شد ما وارد باز کار شدیم. بهش گفتم بیا شریک شیم. گفت نه نمیخوام.من میخوام جدا کار کنم. میخوام کار کنم میخوام کار کنم الان ده سال گذشته تازه دوماهه رفته یه جا سرکار که چون همه چی یادش رفته و تو این مدت تو کار نبوده سختشه و میخواد دربیاد. منم این سالها اوووو انقدر پول درآوردم. چند سال خرجی خونه به عهده من بود قبل ازدواجم. بعد ازدواجم شوهرم سرباز شد. زندگی رو به دندون کشیدم حالا بماند از زندگی شخصیم یواش یواش میگم براتون.
اما میخوام بگم برای کار هر روز یه بهانه هست.
تو پای به راه درنه و هیچ مپرس💗🌸🙏