2777
2789
عزیزم ببخشید من نظرم رو میدم🙏🌹شرایط منم زیاد جالب نیست مخصوصا امسال که کار شوهرم خیلی رکود داشته ...

ممنون عزیزم  شما لطف دارین  من شوهرم بازنشسته شده ۳سال پیش  یه خونه ۷۷متری نو شهر مشهد داریم که ساکنیم توش یه خونه هم بیرون شهر داریم ۱۳۵متره   یه پراید هم داریم  کمی طلا و پول نقد هست  ولی من آرزوم همیشه داشتن یه خونه بزرگ بود الان با این وضع خیلی سخته  منم پسر ۲۴ساله  دارم و دختر ۱۷ ساله دارم خوب آینده بچه ها چی  و اینکه خودم زیاد نیست سنم  ۴۳ سالمه ولی خوب یه جاهایی آدم دلسرد میشه  الان من تو اون مرحله ام همش میگم  خوب  آخرش چی میخوادبشه   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها میشه با دلای پاک ومهربونتون یه صلوات بفرستین برام دعا کنین پول خونه ای که خریدم راحت جور بشه ممنون مهربونا♥️🙏

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
آفرین دقیقا همینطور عزیزم ❤️ ما برای کی می‌خواییم جمع کنیم ؟در نهایت مال بچه هامون بر میگرده همون خو ...

سلام معصومه جونم خوبی فدات❤

میگم خودت ماشاالله همه چی تمام و هوش اقتصادیت بیسته👌خواستم بپرسم هیچوقت ب این فکر نکردی ک ی کارگاه قالیبافی راه بندازی؟

البته جسارت نباشه عزیزم💚 

شما ب راحتی میتونی جواز کارگاه بگیری و وامای کم بهره و مبلغ بالا بگیری از این طریق🍃

از اونورم ک چند نفری رو مشغول ب کار میکنی

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
ممنون عزیزم شما لطف دارین من شوهرم بازنشسته شده ۳سال پیش یه خونه ۷۷متری نو شهر مشهد داریم که ساکن ...

پس مشخصه شما خانم با درایت و آینده نگری هستید 👏👏چندان هم وضعیت بدی ندارید خدارو شکر 

خیلیا تو این سن داشته هاشون خیلیییی کمتر از شماست یا شرایط جمع کردن نداشتن یا بی‌فکر بودن ، پس شما چند پله جلوتر هستید الهی شکر حواستون به زندگیتون بوده ،

ببینید امکانش هست براتون خونه ها رو بفروشید و یه بزرگتر بخرید؟ یا شوهرتون شغل جدید پیدا کنن.

انشالا موفق و سربلند باشید عزیزم 🌹

عزیزم بهترین‌گزینه برای شما نوبیتکس هست.اونچا میتونی ریال رو تبدیل به دلار کنی و دلارو نگه داری.نوبی ...

عزیزم برای سرمایه گذاری دلاری ارز تتر خوبه؟

فقط با قیمت دلار بالا می‌ره ؟

خودم اندازه ۵۰۰ هزارتومان تتر خریدم .

کدوم ارز دیجیتال بهتره و ریسکش کمتره؟

بیت کوین چطوره؟

عزیزم برای سرمایه گذاری دلاری ارز تتر خوبه؟فقط با قیمت دلار بالا می‌ره ؟خودم اندازه ۵۰۰ هزارتومان تت ...

ارزها ریسکشون بالاست.مثل بورس خودمون.ولی ارز تتر همون دلار خودمونه و شنا خود دلار رو خریدین و ریسکی نداره.قیمتش با دلار بالا پایین میشه و تو نوبیتکس فقط یکم کارمزد پرداخت میکنی ولی خوبیش اینه که هرلحظه میتونی بخری و بفروشی

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
سلام عزیز دلم ❤️ مکه میشه یادم نباشی فدات شم به به واقعا بسی لذت بردم از این کدبانو گری از این مدبری ...

خوندم عزیزم 

همه رو مو به مو خوندم 

چالش های پنجشنبه رو چون بچم‌کوچیکه و تو دست و پاست و‌ من نمیتونم مدت طولانی درگیر یه کار بشم دست و پا شکسته انجام میدم 

اما دیشب بخاطر تغییر فصل برای اینکه انرژی توی خونه به جریان بیفته ۴ ساعت افتادم به جون‌خونه و الان از ۷ بیدارم که برنامه این هفته رو به نحو احسن عملی کنم 

یه هدف مالی دارم که صبورانه منتظرشم🤩 

وقتی انجامش دادم میام اینجا میگم 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
ممنون عزیزم از تعریفتون مدارس غیر انتفاعی کلا به معلم های تازه کار خوب حقوق نمیدن ولی اگه کار معلم خ ...

سلام سامیه جون 

مرسی از پاسخ تون و توضیحات خوبی که دادین 🌺

انشالا که منم بتونم از طریق درسی که خوندم درآمد قابل قبولی دربیارم. راههای مختلف رو برای کار و درآمد رفتم. اما انگار با همون کتاب و درس سر و کله زدن برام لذت بخش تره. با اینکه زحمتش هم بیشتره.

واای دختر پست مربوط به فروش خط همراه اول رو خوندم😁

تو چه نابغه ای بودی اون سالهاو ذهن بزرگی داشتی. آخه اون موقع یک میلیون خیییلی زیاد بود و اینکه با طلای آب شده آشنا بودی اون موقع! خوشم اومد از حرکتت عاااالی👏👌😁

من یادمه ی بار همون موقع که ایرانسل اومد ی دونه خط خریدم ۶ هزار تومن ، بعد ی دونه جایزه ی سیم کارت  دیگه هم بهم داد. منم تو خوابگاه اون رو فروختم ۱۵ هزار تومان !😂

تنها حرکت اقتصادی من در اون سالها فقط همین بود 😂

سلام دوستان م الان ۴1 سالمه و تازه خودم رو بیمه مشاغل آزاد کردم ولی حالا پشیمون شدم چرا اینکارو کردم چون الان برا بیمه کردن خیلی دیره به نظرتون دادن بیمه رو ادامه ندم؟نمیدونم چکار کنم خیلی دودلم

چقدر خوب که پرینت میگیرید من دو سال پرداخت داشتم ولی هیچ وقت پرینت نگرفتمسپاس

سلام دوست عزیز 

حتما پرینت بگیرین ومدرک داشته باشین زمان اقای احمدی نژاد ما رو خیلی اذیت کردن و بهونه های مختلف پیدا شد که یه عده رو جریمه کنن چون ما تمام فیشهای پرداختی رو داشتیم بردیم اداره بیمه و ثابت کردیم کامل پرداخت شده 

چون بخوان اذیت کنن هزارتا راهکار پیدا میکنن که از لیست همون کامپوترشون حذف کنن 

ضرری نداره محکم کاری هست 

بعضی از دوستان ما همون سال ۷میلیون حدودا جریمه شدن 

کلی دوندگی کردن چند ماه پرداخت کردن تا بعد تونستن حقشونو ثابت کنن ...

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

سلام دوستان نادیده و عزیز من🌸💗

امروز اول مهر هست و بچه ها راهی مدرسه میشن امیدوارم براتون این سال تحصیلی پر از اتفاقات خوب باشه🙏

هرکس طلا خریده، ملک و ماشین و ... مبارکش باشه.

امروز داشتم فکر میکردم الان مامان ها نصف روز بچه هاشون نیستن و یه مقدار شاید وقتشون تو خونه آزاد تر بشه(البته که میدونم سال تحصیلی کلی کارای بچه ها بیشتر میشه و جبران میشه یه جورایی)

ولی گفتم بیام یه *ایده پولساز* بگم که همه بتونن انجام بدن و تو خونه باشه.

عزیزای دلم کار خیلی زیاده. ولی کاری که بشه تو خونه انجام داد و به قول معصومه جون تربیت بچه ها از دستتون در نره و رشته ی کارهای خونه خب خیلی متنوع نیست.

وگرنه یکی به من بگه میتونم بیرون کار کنم طوماری از شغل هست.

اما این کاری که میخوام بهتون معرفی کنم خودش دنیایی هست.

عنوان شغلی میشه: 🚩فریلنسر Free lancer🚩

حالا فریلنسر به کی میگیم؟

به کسی که تو یک شرکت یا با یک کارفرما کار نمیکنه.

کسی هست که به صورت آزاد با چندین شرکت و چندین کارفرما کار میکنه.

خب صوفی حالا فایده ش چیه؟

فایده ش اینه که چند تا دستمزد میگیره. زمان کارش دست خودشه(مثلا تایمی که بچه مدرسه هست) و از همه مهمتر شما با یه لپ تاپ میتونی حتی تو مسافرت هم کار کنی(چند نفری میخواستین جهانگرد بشید و کمپر بگیرید)

حالا چکار میشه انجام داد؟ ببینید فریلنسر دو دسته هست. بعضیا درآمدشون ریالی هست بعضیا دلاری. هر دو سختی های خودشونو دارن.

حالا ساده ترش که درآمد ریالی هست:

شما هرکاری بلدی

مثلا:تایپ، ترجمه، ساخت پاورپوینت، اکسل، پروژه های دانشگاهی، کارای گرافیکی، برنامه نویسی و...

میری تو سایت های فریلنسری مثل : تایپیران(این خودش دوره آموزشی هم داره) یا پونیشا یا پارس کدرز و...

ثبت نام میکنی و مراحلش رو میری دیگه اونجا راهنمای سایت رو بخونید قشنگ راهنمایی کرده

مشتری هم زیاد دارن سایت هم درصد خودشو میگیره

درآمدش هم بستگی به کارتون داره و میزان کارکردتون کم کم دستتون میاد چطور درآمدتون رو افزایش بدید و هرچی سابقتون بالا بره تو سایت مشتری ها هم بیشتر اعتماد میکنن و کارفرماهای بیشتری بهتون پروژه میدن.

درآمد دلاری هم یکم توضیحش رو میدم

برای درآمد دلاری سایت های بین المللی باید برید مثل Freelaner.com و مسئله انتقال پول هست و اینکه مشخص نشه شما اینجایید بخاطر ت*ح*ریم ها. حتما با قند شکن(ف*تر شکن) برید و همین کیف پول های دیجیتالی و یک سری شرکت ها برای انتقال بهتون کمک میکنن. درآمد دلاری قابل قیاس با درآمد ریالی نیست ولی خب سطح کار هم باید حرفه ای و بالا باشه.

شخص فریلنسر اگر بتونه چم و خم کار رو خوب یاد بگیره و متعهد و منظم باشه و خودش رو مرتب آپدیت کنه چند برابر یه کارمند درمیاره

دیگه این ایده بازاریابی نداره چون بازاریابی رو خود سایت ها براتون انجام میدن و شما درصدشون رو پرداخت میکنید.

اما آینده داره این کار. با تغییر و تحولاتی که تو دنیا داره اتفاق میفته فریلنسری شغل خوبیه.

آزادی عمل داری و محدود به یک زمان و یک مکان نیست.

امیدوارم پر از خیر و برکت باشید🙏💗🌸

آفرین دقیقا همینطور آریانا جان 👌خیلی ممنون خیلی خوب توضیح دادی برای دوستمون بله به قول شما خودشون ب ...

قربونت برم😘

دقیقا همینطوره که اگه نبود با این کاری که همسرم میکنه ما الان باید چندتا خونه و ماشین داشتیم ولی خب هرچی از ماشین کار بکشی همون اندازه هم باید واسش خرج کنی که واست کار کنه... 

واااای چه خوب شد گفتی منم خیلی یادشون میکنم کاش رکسانا جون بیاد بگه ببینیم تغییر رویه اش چه دستاوردی داشت تو زندگی😍

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
2810