2777
2789
نه عشقم به نفع نیست اولا ترکیه می‌دونه ایرانی‌ها اینکار رو می‌کنن دلار به قیمت برنمی‌دارند😂تورم ریا ...

سلام عزیزم ی بار دیگه تحقیق کن از اونایی که گرفتن من همسرم ۲۰۰۰ تا ارز دولتی گرفت ولی خداروشکر قطع نشد 

خانوم دوست همسرمم گرفت با کارت ملیشون ثبت نام کردن ۲۰۰۰ تا گرفتن ولی یارانه هیچ کدوممون قطع نشد

دوستم معرفی که.که ایشون هم دوستش داخل صرافی کار میکنه و جدیدترین برنامه ها که وارد ایران میشه بهش مع ...

من یه جا خوندم که اینا پانزی هستن وبعدش فهمیدم تازه پانزی چیه!

البته اینم فقط حدس و گمان یه عده هستش ولی خوب دیگه بهرحال گذاشتم تا از ضرر و زیان کسی که بخواد واردش بشه جلوگیری بشه💚

پروژه پانزی یک نوع کلاهبرداری است که در آن سرمایه گذاران با وعده سودهای بالا جذب میشوند. اما در واقع این سودها از پول سرمایه گذاران قبلی پرداخت میشود. به این ترتیب، پروژه پانزی تا زمانی که سرمایه گذاران جدیدی جذب شوند، میتواند ادامه یابد. اما در نهایت، زمانی که سرمایه گذاران جدیدی جذب نشوند، پروژه پانزی فروپاشی خواهد کرد و سرمایه گذاران ضرر خواهند کرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه جا خوندم که اینا پانزی هستن وبعدش فهمیدم تازه پانزی چیه!البته اینم فقط حدس و گمان یه عده هستش ...

درسته.همینطوره.به همین دلیل من میگم فورا اصل پولتون رو خارج کمید و سود رو هم چندروز یک بار بردارید و پول جدید و سنگین هم واردش نکنید.خودم همین کارو میکنم

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
من یه جا خوندم که اینا پانزی هستن وبعدش فهمیدم تازه پانزی چیه!البته اینم فقط حدس و گمان یه عده هستش ...

متاسفانه همینطوره

پسر همسایه بالاییه ما ۲سال پیش ۳۰۰ میلیاردتومن کلاهبرداری کرده و فراریه

از همین کانالای تلگرامی که شت کوین میفروخت و زیر مجموعه باید جمع میکردی سود میدادو ...

بعد چند وقت کلاهبرداری کردو فراری شده

عزیزم بهترین‌گزینه برای شما نوبیتکس هست.اونچا میتونی ریال رو تبدیل به دلار کنی و دلارو نگه داری.نوبی ...

یبار نصب کردم ولی خیلی پیچیده بود حالا مجدد نصب میکنم ممنون💚

یبار نصب کردم ولی خیلی پیچیده بود حالا مجدد نصب میکنم ممنون💚

تو اپارات کامل اموزشش هست.پیچیده نیست اصلا.یکم اموزشش رو ببینید کاری نداره.تو گوگل بزنید اموزش کار با نوبیتکس در آپارات

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
متاسفانه بعضی مواقع آقایون از شاغل بودن خانم سو استفاده می کنند و از وظایفشون شونه خالی می کنند ، یه ...

میدونی آخه خیلی زور داره فقط خرج خورد و خوراکم رد بده اونم فقط تو خونه اگه بخوام ببرم سرکار میوه ای چیزی میگه به صاحب کارت بگو بخره 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

سلام معصومه جون خوبی یکم به من انگیزه بدین  من که کلا بی انگیزه شدم برای خرید طلا  خیلی داره گرون میشه  قدرت خریدمون  داره میادپایین  منکه افسردگی گرفتم  باورکن  بیزار میشم  گاهی از زندگی کردن  تو این گرونی وتورم  

سلام معصومه جون خوبی یکم به من انگیزه بدین من که کلا بی انگیزه شدم برای خرید طلا خیلی داره گرون می ...

عزیزم ببخشید من نظرم رو  میدم🙏🌹

شرایط منم زیاد جالب نیست مخصوصا امسال که کار شوهرم خیلی رکود داشته ، طوری که روی مصرف مواد غذایی و پروتئینی ، پوشاک ،....اثر گذاشته.

به جایی رسیدیم که امسال نتونستم برای دخترم سرویس بگیرم،

دختر بزرگم هم کنکور داده و منتظر نتیجه نهایی، فکر مخارج دانشگاه اونم هستم🙆 

ولی باهمه اوصاف سعی کردم یه قطعه طلا کوچولو بردارم ،اونم قسطی،هم بابت دلخوشی و اعتماد به نفسم و هم پس اندازم ،

بلاخره یه جاهایی یواشکی کسی متوجه نشه میشه مبلغی کنار گذاشت😉

سلام عزیز دلم ❤️ اگه من شرایط شمارو داشتم ....۱۵۰ملیونش رو درجا تبدیل می کردم طلای آبشده پنجاه ملیون ...

ممنون معصومه جانم نظرتون و گفتی 

راستش من ویپاد وام فعال دارم ( ۵۰ تومنی رو گرفتم ) و هنوز یک قسطش رد شده رو اون فعلا نمیتونم حساب کنم 

ایشالله بهمن که تموم بشه دوباره درخواست میدم 

با این اوصاف همون ۲۰۰ رو به نظرت آب شده بگیرم؟؟

بیشتر مردد هستم بین آب شده و سکه 

اخه من اصلا تجربه خرید ابشده رو نداشتم 

درسته.همینطوره.به همین دلیل من میگم فورا اصل پولتون رو خارج کمید و سود رو هم چندروز یک بار بردارید و ...

سلام عزیزم ، میشه یه راهنمای کنید و معرفی کنید چطوری میشه این دوتا برنامه رو نصب کرد و عضوش شد؟ اگه ممکنه هر آنچه راجع به ایناست کامل توضیح بدید ، چون من اولین باره در این مورد میشنوم ، ممنون میشم راهنماییم کنید🙏

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
عزیرم تهران میدونین کجا ها هست ؟منم شنیده بودم ولی خب زدم نت چیزی دستگیرم نشد

بستگی داره محل زندگیتون کجاست یکیش خیابان ازادی بهبودی درمانگاه هستش کلینیک طوس  بیمارستان میلاد بازم خیلی جاها هست

عزیرم تهران میدونین کجا ها هست ؟منم شنیده بودم ولی خب زدم نت چیزی دستگیرم نشد

کدوم سمت هستید ،؟؟؟؟؟ بگید بهتون بگم کجاها هست 

البته که خیلی خیلی شلوغههه 

قربونت دوست گلم شوهر منم خیلی ولخرج و دستو دلباز بود جوری که با ی جمعی بیرون میرفتیم یهو همه رو مهمو ...

درسته عزیزم قبول دارم انشالله عزیزم انشالله خدا همه امون رو توی مسیر درست قرار بده و برکت و سلامتی توی زندگی هامون جاری بشه

2810