2777
2789
در مورد ایپو؟فکر نکنم گوگل بیاره.چون من الوزو هم میخواستم چیزی پیدا نکردم.

چرا من سرچ کردم سایتشو آوردکه.

یه سری توضیحات از بقیه سایت ها هم دیدم.ولی ایپو اسمش یادم رفته بود الان سرچ میکنم

چرا من سرچ کردم سایتشو آوردکه.یه سری توضیحات از بقیه سایت ها هم دیدم.ولی ایپو اسمش یادم رفته بود الا ...

پس چیزی متوجه شدید به منم بگید لطفا.من فعلا دارم کار میکنم ولی وقت نکردم خیلی درموردش جستجو کنم.میشه درخواست دوستیمو قبول کنید؟

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ببخشید از میلی خرید میکنید وقتی یک گرم شدوطلا گرون شد میفروشید به خودش درسته؟واینکه طلا ر ...

آره عزیزم میفروشم به خودشون ...نمیدونم عزیزم طلا دارن یا نه ...من همون طوری راحتم ...از اینور خودم میرم تبدیل میکنم 

سلام عزیزم خودم شاغلماما منظورم اینه هیچ چیزی برای من هزینه نمیکنههیچی هیچی هیچیسرای محله دیروز پرسی ...

متاسفانه بعضی مواقع آقایون از شاغل بودن خانم سو استفاده می کنند و از وظایفشون شونه خالی می کنند ، یه همکاری داشتم می گفت چند تا صندوق خونگی شرکت کردم ، وام گرفتم قسط میدم هیچی از حقوقم نمیمونه ، در واقع تمام حقوقش پس انداز می شد بعد پول هاش و طلا می خرید 

شوهره هم میدید پولی نداره ، همه حقوقش جای قسط رفته مجبور می شد خرج خونه و بده 

می خواست با این کار خیال شوهرش رو راحت کنه که من پولی ندارم ، روی حقوق من حساب نکن 

البته با زبون خوش و بدون جنگ و دعوا 

محله ما قیمت سرای محله به نسبت ورزشگاه های اطراف ارزونتره ، من خودم ۱۲ جلسه کلاس ۸۰۰ تومان واریز می کنم 

ممنون عزیزم جواب دادید.. پس چطو نصب کردید

دوستم معرفی که.که ایشون هم دوستش داخل صرافی کار میکنه و جدیدترین برنامه ها که وارد ایران میشه بهش معرفی میشه

من  دنبال برنامه امن خرید دلار هستم مثل همین طلاسی و میلی که طلا میخری و تو خودش می‌فروشی حالا به جاش دلار خرید فروش کنی.

یا ارز دیجیتال برنامه اش هم راحت بشه کار کرد کلی برنامه نصب کردم اما چون نمی‌فهمیدم باید چیکار کنم پاک میکردم.بالاخره بحث پوله لطفا کسی سراغ داشت بهم معرفی کنه 🧡

سلام دوستان یک مشورت میخاستم وام ۲۰۰ تومنی من از بانک ملی آماده اس عملا خودم میخام چند روز دیرتر بگی ...

سلام عزیز دلم ❤️ 

اگه من شرایط شمارو داشتم ....۱۵۰ملیونش رو درجا تبدیل می کردم طلای آبشده 

پنجاه ملیونش رو هم میذاشتم ویپاد وامش رو می گرفتم 

تا اون موقع هم یکم خودم جمع می‌کردم ...میدادم به سه تا سکه امامی  ...اگه هم نتونستی همون دوتارو بگیر 

چون اونطور که من شنیدم میگن آبان ماه طلا می‌ره بالاتر ...حتی میتونی نوسان گیری هم بکنی 

عزیزم توی دور همی برات کلی نوشتم در مورد عمل همسرت تگت کردم ولی مثل اینکه نخوندی

مرسی عزیزم از وقتی که گذاشتی نمیدونم والا این دورهمی که میگی کجاست؟تاپیک هست یا کانالی گروهی چیزی زدین برم ببینم؟

سلام عزیز دلم ❤️ پونورده سال

سلام عزیزم جستارها شما تو خونه کار میکنید؟من با دوتا بچه کوچیک نمیتونم بیرون کار کنم شرایطم جوریه واقعا درآمد نیاز دارم هنری هم ندارم بسرم زده قالی بیارم ببافم ولی خب میگن درآمدش خیلی ناچیزه ولی اگه لوازمش رو بگیرم هزینه اولیشو بذارم ببافم ببرم بفروشم خوبه بنظرت؟کدومش بهتره

سلام دوستای گلم 

طلاچه یدفعه داره میره بالا امروز طلافروشی گذاشته طلا۳۸۰۰ فکر کنم تااخرسال ۴تومن بشه 

کاش بشه تااخر سال پول زیاد دستم بیاد طلابخرم فقط

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
مرسی عزیزم از وقتی که گذاشتی نمیدونم والا این دورهمی که میگی کجاست؟تاپیک هست یا کانالی گروهی چیزی زد ...

تاپیک استارتر

تو علامت اعلانها کاربری من برات اومده که نوشته شهزنان شما را صدا زده 

اونجا رو برو بخون

سلام عزیزم جستارها شما تو خونه کار میکنید؟من با دوتا بچه کوچیک نمیتونم بیرون کار کنم شرایطم جوریه وا ...

سلام عزیز دلم ❤️ 

اکه از دستتون بر میاد چرا که نه 

شغل خوبیه برای خانم های خانه دار 

منتها باید اراده داشته باشی ...و حداقل در روز پنج شش ساعتی وقت بذاری که برات به چیزی بمونه 

رفته رفته که ماهرتر شدی ...کارهای سخت‌تر آوردی ...بیشتر میمونه براتون 

ولی در نظر داشته باش که اوایل تا چند سال ...فوقش ماهی سه تومن بیوفته براتون 

به نظرم برای شروع چند تا برای بیرون ببافی بهتر عزیزم 

من دنبال برنامه امن خرید دلار هستم مثل همین طلاسی و میلی که طلا میخری و تو خودش می‌فروشی حالا به جا ...

عزیزم بهترین‌گزینه برای شما نوبیتکس هست.اونچا میتونی ریال رو تبدیل به دلار کنی و دلارو نگه داری.نوبیتکس هم هم سایت داره هم اپلیکیشن.معتبر هم هست

2810