2777
2789
سلام معصومه جان، خوبی عزیزم؟در مورد پرداخت اینترنتی حق بیمه با عکس توضیح بدم،اول میری داخل سایتsamt. ...

خیلی خیلی ممنونم عزیزم واقعا لطف کردی ♥️🌹

آره عزیزم متوجه شدم ....اسکرین هم گرفتم ...ک موقع پرداخت بیمه دونه دونه برم مراحلش رو ...

خدا به عزیزانت سلامتی بده 

به زودی پدرتون سلامتی اشون رو بدست بیاره ♥️

خیلی ممنونم عزیزم 

از لحاظ اینکه آبشده میدی و آبشده تحویل میگیری خوبه.ولی باز یک گرم کمه.بنظرم بگید مثلا ۱۰۰گرم آبشده ی ...

آره عزیزم خیلی ممنونم برام نوشتی ❤️ 

واقعا آدم بین دو راهی میمونه 

به قول شما شاید آدم بخواد یه ملکی یا خونه ای بگیره 

اینطوری موقعیت از دست می‌ره 

برای شروع آدم به نظرم پول کم بده همون در حد پنجاه تومن 

یه چند وقتی زیر نظر داشته باشه 

ببین چه جوریاست ...بعدا ریسک کن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون میخاد جدا بشه فقط واسه دختر کوچیکه تعلل میکنه میگه راضیت میکنم حق تو نمیخورم با همه قطع رابطه اس ...

عزیزدلم شاید نیاز به یک تلنگر داره تا حالش جا بیاد نن هم مشابه شما بودم و مشکل داشتم سالها با همسرم بی  اعتمادی، خیانت در حد چت کردن ، بی محبتی و تحقیر و کلی مساله دیگه که اگه بخوام بگم ی مثنوی هست ولی ی بار گفتم باشه جدا بشیم و تا ته خط رفتیم یعنی مهریه و این کارها را استارت زدیم و مشاوره طلاق توافقی و بقیه چیزها. من هم راستش آخرهای کار از شدت ناراحتی و غصه از این پایان تلخ با چند نفر به نیت ازدواج قرار گذاشتم.اونها هم خیلی متمایل بودند بزای ازدواج و گفتند صبر میکنند تا طلاق بگیرم. وقتی دخترم به گوش پدرش رسوند که برنامه من چیه حسابی عصبانی شد و منصرف شد از طلاق تازه الان فهمیده ما چقدر باارزش هستیم و قدر می دونه. این رو بگم این پروسه ۱ سال طول کشید و اون ۱ سال ایشون رفته بود خونه‌ مامانش. حالا دوباره پیش ما برگشته و خیلی‌خیلی بهتر شده راستش گرچه اون یک سال من واقعا آب شدم از استرس و غصه🤕😔 شاید تو هم بد نباشد بگی مشکلی نداری و مدتی به ساز اون برقصی

اون میخاد جدا بشه فقط واسه دختر کوچیکه تعلل میکنه میگه راضیت میکنم حق تو نمیخورم با همه قطع رابطه اس ...

بچه ها انقد شوهر من از مجردی تا الان اشتباهات فاحش اقتصادی داشته انقد پدر مادرش سرزنشش کردن انگار پیمانه اش پر شده فقط کافیه بخاد کاری بکنه بگم نه یا دخالت کنم 

هفته پیش مسافرت رفته بودیم با ماشین من پشت فرمون بود نگه داشتیم ی چایی بخوریم ی سمند اومد نگه داشت گفت من تو راه موندم پول ندارم بهم پول بدین شوهرم هول کرده بود دنبال کیف اش میگشت کل ماشینو بهم ریخت گفتم بابا یواش چ خبرته وایسا یارو فرار نمیکنه اصلا مگه عهد بوقه نمیتونن ی زنگ بزنن یکی کارت ب کارت کنه من. مطمعنم چون ماشین ما مدل بالا پلاک تهران بود اومد ب ما گیر داد 

خلاصه ب خاطر اعتراض من نشست تو ماشین ب حان عزیزام بوق رو شکست پا رو گذاشت رو کلاژ گفت باید موتور ماشین ات رو بترکونم دور موتور رو تا هفت میبرد غش غش میخندید فقط تصور کنید چه فشاری اون لحظه بهم وارد شد من. میخام زندگی رو بسازم اون ب من خسارت میزنه

بی خود نیست که میشن طلا فروش 🙄یعنی میخواد ماهی حدود ۴ میلیون به شما بده برای سیصد میلیون 🤔🤨یکی مث ...

ای جانم عزیزم 😅

آره والا همین طوری با پول بقیه دارند سود می‌کنند 

و یه چیزی دست آدم می‌ذارند 

از لحاظ خونه ماشین ... اگه اکی هستین ...کم فکر و خیال کن عزیزم 

پس انداز داشته باش ولی دیگه خودت رو اذیت نکن ....البته اگه صاحب خونه و ماشین هستی عزیزم 

به نظر من آدم هر چقدر هم داشته باش باز کم میاره 

خرج ها واقعا هوشمندند 

کافی به پولی تو کارت باشه ...دو سوته براش هزار تا خرج تراشیده میشه 

عزیزدلم شاید نیاز به یک تلنگر داره تا حالش جا بیاد نن هم مشابه شما بودم و مشکل داشتم سالها با همسرم ...

من برای خشت خشت این خونه زحمت کشیدم نمیدونم چرا نمیتونم به سادگی از دست بدم اونم میخاد بذاره بره تا بچه ها بزرگ بشن بعد تکلیف رو یسره کنه اصلا نمیفهمم من چرا این زندگی رو با چنگ و دندون نگه داشتم

منم دقیقا با شما هم نظرم معصومه جون، بنظر منم زمین و ملک خیلی بهتره... از طرفی ایشون ماهی ۱۱٠ تومن ...

آفرین دقیقا همینطور آریانا جان 👌

خیلی ممنون خیلی خوب توضیح دادی برای دوستمون 

بله به قول شما خودشون باز ببینن چی به صلاحشون 

صدای دوهول از دور خوش است 😉😊

آدم فک می‌کنه این ماشین بزرگ ها پول پارو می‌کنن 

ولی نزدیکتر که میشی ....میبینی سختی های خودش رو داره 

هزارتا کمسیون و خرج ماشین و خرج لاستیک هاش که خدا تومن ...داره 

دوستمون رکسانا جان هم بودند که همسرشون راننده ماشین بزرگ بود 👌 ایشون هم می‌گفت خرج ماشین زیاد 

از ایشون هم چند وقتی خبر نیست 

امیدوارم که حالشون خوب باشه ❤️و زندگیش بر وفق مرادش باشه 

انشالله این دوستمون بهترین تصمیم رو بگیرند ❤️

من برای خشت خشت این خونه زحمت کشیدم نمیدونم چرا نمیتونم به سادگی از دست بدم اونم میخاد بذاره بره تا ...

گلم چون تاپیک دورهمی مخصوص این صحبتهاس اگه اونجا پست بذاری ادامه بدیم موضوع رو

معصومه جون به قیمت دولتی هست؟یعنی از بیرون ارزونتره؟اونجا نپرسيدم حالا چندروز ديگه ميرم امتحاني يه ...

آره عزیزم دولتی هستش ...اینجا سینه ی مرغ بیرون کیلویی 190

ولی کوروش 160تا 170میده 

خیلی هم تر و تمیز و با کیفیت 

مرغ هم ...بهترین مرغ سبز ...دولتی ...به قیمت 75تومن ...مرغ گرم 

ولی بیرون 95تومن 

عزیزم یکی از اقوام من با طلافروش‌ اشناشون همین کار رو کردهولی از طلافروش سفته هم بعنوان ضمانت گرفتهخ ...

آره عزیزم حتما باید سفته گرفت ...حالا من فکر میکردم .

آدم اگه بخواد بده ...به یه سال بعدش چک بگه بنویس 

به قیمت ....و ثبت کنه ...آدم خیالش راحت باشه .

با چه سختی والله جمع می‌کنیم 

تو این زمونه که آدم نمیتونه به نزدیکترین هاش اعتماد کنه 

به قول دوستمون عطیه آدم بره از اتحادیه هم بپرس خوبه 

2810