2777
2789
سلام دوستان یک مشورت میخاستم وام ۲۰۰ تومنی من از بانک ملی آماده اس عملا خودم میخام چند روز دیرتر بگی ...

اینو هم در نظر بگیرین ممکنه ابان افزایش نداشته باشه و افزایشش در ابان هیجانی باشه و اینها برای اینکه خودی نشون بدن دستوری پایین نگهش دارن که بگن تاثیری بر اقت صاد ما نمیتونه بگذاره ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر خوب که پرینت میگیرید من دو سال پرداخت داشتم ولی هیچ وقت پرینت نگرفتمسپاس

عزیزم حتی اگه پرینت نمیگیرید یه اسکرین یا pdf ازش داشته باشید.

میتونید از سایت se.tamin.ir قسمت امور بیمه شدگان سابقه تون رو ببینید و ازش پرینت بگیرید، دو روز بعد از هر پرداخت، سابقه اون ماه وارد لیست میشه.

معصومه جان این پیامم هم در ادامه قبلی بود اونجا یادم رفت بگم.

@masumehjoon    

عزیزم فقط اینو بگم کارهای خدا بی حکمت نیست انشاالله که همینطوری دست ب دست همدیگه پیشرفت کنید و بی نی ...

آره واقعا راست میگی حکمت داشته👍ولی من چند ماهه خودمو راحت کردم ، هیچ توقعی ازشون ندارم دیگه.نه خوبی میکنم نه انتظار دارم.

راستی دوستان یه نکته اقتصادی چند وقت قبل بحث اورژانس و... بود من نگفتم ولی اگر بیمه تامین اجتماعی دارید هر شهری چند تا پلی کلینیک داره.نوبت دهی با دستگاهه من همیشه ساعتای ۳ و ۴ میرم خلوت باشه میبینم کدوم دکتر مریضاش کمتره نوبت همینو میگیرم از دستگاهش.داروهاشم همونجا میدن کاملا رایگان.من هر دفعه رفتم یک ساعت با داروگرفتنش طول نکشیده.برای سرماخوردگی و سردرد و کمردرد میرم حتی دارو تزریقی میده خودش تزریقات داره.

دیدم مریضا میان داروهای فشار و قندشونم میگیرن حتی.

خلاصه الان که فصل سرماخوردگی شروع میشه از این غافل نشید.

دکتر متخصص و سونوگرافی و آزمایشگاهم دارن

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
اینو هم در نظر بگیرین ممکنه ابان افزایش نداشته باشه و افزایشش در ابان هیجانی باشه و اینها برای اینکه ...

خوب من در هر صورت میخام تبدیل به طلا کنم چون بازه ۲۰ ماهه لازم ندارم و هیچی امن تر از طلا نبست 

بیشتر تردیدم تو تاریخ تبدیل هست که همین هفته انجام بدم یا بذارم اواخر مهر 

البته تا آخر سپتامبر هم چیز دیگه ای نمونده ۱۰ روز دیگه 

سلام عزیزم خوبی؟خدا سلامتی و برکت بده الهی که این روزا هم خیلی زود بگذرهواییی تا دلت بخواد خواهر ندا ...

قربونت دوست گلم شوهر منم خیلی ولخرج و دستو دلباز بود جوری که با ی جمعی بیرون میرفتیم یهو همه رو مهمون می‌کرد یا یه چیز می‌سپردم بخره سوپری رو خالی می‌کرد می‌آورد ولی دوسه بار که دستش خالی شد درس عبرت شد بماند که چقدر سر ولخرجی هاش از دوست و رفیق عقب موند اونا همشون خونه ماشین ما مستاجر ولی باز جای شکر داره دیگ قدر پولو میدونه انشالله خدا سر به راه کنه مردامونو حداقل قدر زحمتی که میکشن رو بدونن

2810