2777
2789
عزیزم گزینه بیمه شدگان خاص نبود

چرا داره تو گوگل سرچ کنید پرداخت بیمه اولین سایت میاد پرتال سازمانی روش کلیک کنید میاد صفحه ثبت نام نام کاربری و گذرواژه میخواد من هردوشو کدملیمو وارد میکنم بعد ورود بزنید داخل سایت بالا سمت راست سه تا گزینه داره مدیرت پورتال عملیات بیمه شدگان خاص و عملیات پرداخت، باید عملیات بیمه شدگان خاص بزنید قسمت درخواست برگه پرداخت 1 ماه می‌زنید بعدم از قسمت دریافت برگه پرداخت فیش مشخصه میتونید پرداخت کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تقریبا یک ماه پیش چرم مشهد اف تابستونی اش و گذاشت که منو همسر راهی شدیم بریم خرید یه صندل دیدم که تو حالت عادی ۷۵۰۰ بود و اف ۵۰ خورده بود وقتی رفتیم فهمیدم که رنگ مشکی اش جز اون آفر نبست راستش تو پرم خورد و هر چی همسرم گفت بخر دلم نیومد اخه وسط چک های خونه بودیم 😔

خلاصه که تا اینکه پنجشنبه بود پیامک اومد برام که افرایش درصد تخفیف ها شده رفتم تو سایت و دیدم همونی که میخام شده ۳/۵

شب جمعه همسرم قبل اومدن از سر کار زنگ زد که بریم شام بیرون 

منم سریع یه بسته پاچین مزه دار شده از فریزر گذاشتم بیرون ،سیب زمینی هم خلال کردم گذاشتم تو آب بمونه 

رفتیم دور دور که همسر گفت شام کجا بریم ؟؟( ما کلا خانواده شام خوری نبستیم خودم که معمولا یه لیوان شیر همسر.و بچه هام سبک ) 

پسرم که همیشه یه لیست آماده از رستوران و فست فود داره داشت یکی یکی پیشنهاد میداد ، که خیلی آروم گفتم من پاچین گذاشتم بیرون با سیب زمینی بذارم براتون سرخ کن میخاین امشب اینو بخوریم فردا ناهار بریم بیرون 

جفتشون قبول کردن یکم دور زدیم با ماشینو اومدین خونه 

تا نصفه شب با هم پی اس بازی کردن و براشون چایی بردم ،سیب زمینی و پاچین درست درست کردم ،آخر شبم آب هویج داشتیم با بستنی 

جمعه هم با همدیگه رفتن بیرون چند تا کار کوچیک داشتن انجام بدن و ناهار بریم بیرون 

منم دوباره ناهار ته چین درست کردم که تو عمل انجام شده بمونن 

ساعت های ۳ بود زنگ زدن که ما داریم میایم آماده باش بریم بیرون 

منم یه غر ریز زدم که ناهارو ساعت یک میرن بیرون شما دیر کردین من نهار گذاشتم بیاین بخوریم شام بریم 

بعد ناهار. گفتم که چرم مشهد افو بیشتر کرده بریم کفش بخریم 

خلاصه کفش خریدیم یه پاک کن برقی پسرم دید براش خریدیم 

همسرم یکم شکلات خارجی خرید و دیگه چون خرید کرده بودیم هیچ کدوم هوس شام بیرون نکردیم 

نتیجه ای که میخام بگم اینه که جایگزین کردن خیلی ایده خوبیه 

اگه همون شب جمعه که گفتن شام بریم بیرون میرفتیم 

چون شام زیاد نمیخوریم نصف بیشتر غذا میموند که باید فرداش غذای مونده مبخوریدیم 🥲 تازه دلتم نمیخاد دیگه دوست داری غذات. تازه باشه ولی با شناختی که از خودمون دارم بجای نه گفتن سریع یه پیشنهاد دیگه دادم 

از اون ورم چون قصد خرید داشتم گفتم یه ناهار بیرون حداقل دو تومن میشه باز خریدم قراره بکنیم چه کاریه اخه 🤔 

این شد که هزینه رو در محل درستش هدایت کردم همسرمم حسابی راضی و خشنود بود چون هم برا من خرید کرده بود هم پاک کن برقی برا پسرم خریده بود کلی ازش تشکر کردیم 

چون غذای بیرونم حذف نشه گفتم در صورتی که این هفته رو رو روال طی کنیم جمعه ناهارو بریم بیرون 

بله اجرا کردم🥰🥰🥰صبح از خواب بلند شدم یه قهوه درست کردم کتاب صوتی کلیدر رو گذاشتم رفتم آشپزخونهاول ...

خیلی هم عالی خسته نباشی گل🌹

میگم لیست کابینت خوراکی رو بگو ماهم فیض ببریم😘هم اونایی که میخوای بخری هم اونایی که موجود داری💚

مرسی ماچ بهت

این برنامه ها ایرانی نیستن.دلاری هم کار میکنی.یعنی باید تو صرافی ثبت نام کنی که‌معتبرترین بنظرم نوبی ...

خوب یعنی مثل طلایی نیست که دلار بخری با بالا پایین شدنش اونم بیاد بالا یا پایین؟

پس سودش چجوریه؟

فک کنم اونجوری که من فهمیدیم بورس خارجی هاست درسته؟

برنامتو به منم بگو منم خيلي تو هله هوله هزينه ميكنم با اينكه خودم كيكو كاكا پنكيكو پاپكورنو حلوا اي ...

سلام دوستم 🌺

تو خوراکی ها و هله هوله 

چیپس و پفک و پاپ کرن و اینا خدا رو شکر نمبخوریم چی بشه ماهی یبار مثلا بگیریم 

درصد زیادی از خرید های ما شیرینی جات و شکلات و بعد 

نوشیدنی هست 

به قول شما هر آنچه بشه که با چای خورد 🤗🤗🤗😂😂

من برنامه ام اینه جایگزین دادن و اینکه این جایگزین داشتن همیشه باشه تو خونه ،من خودمم یکم شل میگیرم با اینکه غذام همیشه ی همیشه آماده اس ولی تو هله هوله جات زیاد مصر نیستم که خودم آماده کنم. با وجود اینکه میتونم مثلا کنوفه خودم درست میکنم عالی ، شکلات و کیک کاپ کبک ،پنکبک ،بیسکوییت 

همه چی بلدم ولی مثل غذا پختن که انگار روتین زندگی هست آماده کردن اینا انگار برام روتین نبست 

ولی از امروز دیگه میخام همییییشه خونه باشه 

راستی عزیزم من خودمم نمیخورم ها اگه خیلی هوس خوراکی و شیرینی داری قرص کروم بخور کلا میلت کم میشه 

امروز عصر میخام براشون پنکیک درست کنم فردا کاپ کیک ،پس فردا شکلات و همینجوری یه برنامه روال 

تا اینجا فقط حذف خرید بیرونه البته حذف نه کاهش زیاد چون مثل ناهار بیرون خرید بیرونم میچسبه 

بعد مرحله حذف خرید میخام کم کم این دیدو بهشون بدم که کلا مصرف شو کم کنند بخاطر مضر بودن 

خودم که نمیخورم ، یچه هامم یکی دو ماهه میدونم روال میشن 

غول بزرگه همسر جانه 😃😃😃😃

اگه موفق بودم راهکار هامو اینجا میگم 

زمان ۶ ماهه به خودم دادم 

امروز داشتم از دوستم میپرسیدم جایی بهم معرفی کنه سکه پارسیان بگیرم برای پولای در حد دوتومن که خرج نشه

گفت یه طلافروش هست تیکه های کوچیک طلاهای تعمیری رو میفروشه مثلا اندازه دویست تومن هم میده ولی مسلما فاکتور نداره گفت به یه گرم رسید خودش ازت برمیداره 

بنظرتون طلا فروشای دیگه این تیکه خورده های طلا روبدون فاکتور میخرن چون خورده ریز هم هستن محک زدن همشون زمان بره ومنطقی نیست!بنظرتون اینکارو کنم یا همون استارت خرید پارسیان بزنم؟

2810