قربونت برم من اینطور نگو ..تو همش پنج سال زندگی مشترک رو شروع کردی ❤️
دست رو دست هم که نگذاشتین ...ناراحت بشی
بالاخره پیشرفت کردین که اون ماشین خارجی زیر پاتون عزیزم
به قول خودت چندین بار رفتی و عمل برگشتی
از خونه ی پدری هم در اومدی ....بهت حق میدم چون واقعا دخالت ها آدمو آزرده خاطر میکنه 👌
آدم که آرامش نداشته باشه ...نمیتونه درست و خوب فکر کنه
چون اونجا برای من هم سخت میگذشت ...خیلی سخت
تو فرض کن خونه ی هفتاد متری سه خانواده زندگی کنی
یه مستاجر و یه خانواده ی همسر و یه ما 🙁
ولی من اومدم اون سختی هارو دیدم ...عزمم رو جزم کردم که بااااید ما پس انداز کنیم و زودی صاحب خونه بشیم از این خونه رها بشیم
هر کس یه صبری داره عزیزم ❤️ این دلیل نمیشه که من خودم چندین سال نشستم به بقیه هم بگم حتماااا بشین
منظور من اینکه فدات شم ....در هر حالت سعی کنیم پس انداز کنیم
الان همون اجاره ها رو که میدی و سختت میشه هر سال چون میره رو رهن و اجاره
تو باید عزیزم اونارو قشنگ برای خودت پله اش کنی 👌
بگی ما چرا اینقدر باید پول به اجاره بدیم در حالی که یه آجر این خونه بناممون نیست ؟
تا یه جایی مجبوری عزیزم ❤️ باید بشینی و اجاره بدی
ولی از به جایی به بعد دیگه ...نه مجبور نیستی
می فهمی چی دارم میگم ؟منظور از یه جایی به بعد باید خودت عقل و هوش مالی داشته باشی که دیگه مستاجر نباشی
هدف چند ساله تعیین کنی ....هدف گزاری خیلی مهم
خیلیا این هدف گزاری رو میشنوند فکر میکنن چیز عجیبی
نه عزیزان ....هدف گزاری یعنی اینکه من هدف میچینم
تا دو سال دیگه خودم رو به در و دیوار بزنم ...تحت هر شرایطی یه خونه ی نقلی در خارج از شهر بگیرم
برای شروع خیلی خوب عزیزم ❤️ بعد دوباره هدف میچینم جمع کنم دو سال تحت هر شرایطی...جمع کنم ...از خیلی چیزا بزنم .....تا اون خونه رو ارتقا بدم بیام جای متوسط شهر
بعد برم بشینم ...پول اجاره هایی هم که میدادم پس انداز کنم
خودم رو مجاب به پس انداز کنم ....دوباره یه هدف پنج ساله بچینم که زمان خوبی واقعااا پنج سال 👌
دیگه بهونه نیارین بچه ها ...پنج سال تو به راحتی میتونی خونه ای که تو جای متوسط گرفتی ...ارتقا بدی به خونه در بالای شهرررر
تو در عرض ۹سال در بدبینانه ترین حالت مالی ...تو صاحب خونه در بهترین جای شهر هستی ....😍
فقط و فقط هدف گزاری کنید
من الان برای باغ دارم جمع میکنم ...خب هدف دارم ...هدفم هم خیلی خیلی مهم برام 👌
الکی پول خرج نمیکنم ....حساب کتاب کارامو دارم
قرعه های کوتاه مدت زیادی نوشتم
پونورده و نیم ملیون در ماه قرعه میدم
ماه بعد یه قرعه تموم میشه 👌
از الان گفتم پنج تومن بنویس برام
پنجاه ملیون در میاد ...این دفعه ریسک کردم ده ماهه نوشتم .با اینکه میدونم سخت خواهد گذشت ...ولی ...عزیزم شیرینیش به همین سختی هاش دیگه
دیدی یکی بگه یه خونه دیدیم بالای شهر سی میلیارد ...یه چک روز نوشتم ...خونه رو خریدم اومدم ؟
نههه عزیزم بالاخره چه خونه ی یک میلیارد بگیری چه چند میلیاردی ...سختی های خودش رو داره
الان شما هم عزیزم جمع کن قشنگ ...بیرون رفتنی از بانک مسکن شرایط وام زوجین رو بپرس ...یا اگه پدری مادری پولی داشت دو ماه قرض بده ...بخوابونین تو سپه یه برابرش و وام میگیری
دویست گذاشتی ....دویست هم میگیری عزیزم
ماشین رو هم بفروشین ..وام رو هم بذارین روش ...طلا هارو هم بیار وسط ....از یه جایی شروع کن ...نگو جای خوبی نیست ...آباد نیست ...
به قول ما ترک ها هر چه قدر پول بدی همونقدر آش میخوری عزیزم
هر چقدر داری همونقدر پیشرفت میکنی ....بشین قشنگ هدف گزاری کن
و من درخدمتتم عزیزم ❤️ تو الان باید حرفهای خانواده ی شوهر رو یاد آوری کنی واسه خودت و همسرت ...و بهش انگیزه و امید بدی تا خیلی زود پیشرفت کنی ....بدوننن تو اجاره نشینی هم آدم پیشرفت میکنه ....