2777
2789
فدات شم چهار تا پست بود تموم شد ....همشو خوندی ؟؟؟

قربونت برم معصومه قشنگم چقدر انرژی مثبتی 

من تازه عضو نی نی سایت شدم. ب طور اتفاقی با این تاپیک آشنا شدم تقریباً دو ماهه میخونم و ی هفته ست عضو شدم😉

معصومه جون شما هم میتونید از سایت tamin.ir راحت پرداخت کنید نیاز به مراجعه حضوری نیست قدیمی و جدید ن ...

آهان خیلی ممنون ستاره جان ....حتما این دفعه رفتنی میپرسم

بابا اینطوری پرداخت بشه ...میدونی چقدر به نفع ام میشه 

کم کم دویست تومن جلو میوفتم در ماه .....علاوه بر هزینه ی بنزین 👌

یه ساعت .....یا حتی دو ساعت میشنم تو نوبت ...که وقتم برسه 

تو اون فاصله من چند رج میتونم کار کنم 😍 

و پول فیش هم بمونه تو جیبم 

تقریبا پانوزده سال که بیمه هستم اینطوری میریزم 

فداتون بشم من که راهنمایی کردین 🌹 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام معصومه جانخیلی خاطره گوییات خوبن من حتی از ریزترین نکاتشم تو زندگیم دارم استفاده میکنم.ولی فکر ...

ماه اولی که اومدم اینجا حامله شدم.ببین چقدر اونجا آرامش نداشتم

با اینکه خانواده سر شناس و فرهنگی بودنا

اینم بگم من بعد ازدواج دچار یه بیماری شدم که اصلا نمیتونستیم بخاطر رفتارای خانواده شوهرم به اونا بگیم.چندین بار عمل کردم و از مرگ دراومدم.خیلی خرجمون شد بعدشم افسردگی

شوهرم اون پرایدو ارتقا داد و الان با وام یه ماشین متوسط خارجی خریدیم.

شوهرم تو زندگی هیچی برای خودش نخریده فقط همین یه ماشین

حتی موبایل آیفونشو برای پول شیربها فروخت

همه اقوام و خواهر برادراش شاسی و ... دارن

اینم انگار براش یه اعتماد به نفس شده.فقط میدونی خرج ماشین گرونه چقدر

حالا میگه اینو بفروشیم یه پراید بخریم با ۳۰۰ ۴۰۰ که میمونه طلا بخریم.ولی میدونم دلش راضی نیست

الان میگم بیا پولامونو جمع کنیم تا سال دیگه یه خونه تو شهرک بخریم.الان کلا با فروش ماشین و طلا ۸۰۰ ۹۰۰ داریم.

الان دارم از زدن خرجای اضافی کم کم طلا میخرم خیلی نمیتونم بخرم شاید سالی ۳۰ یا ۴۰ گرم بخرم چون کلی قسط داریم بخاطر بیماری منو و ماشین و همون شیربها

خورد و خوراکمونو کم نکردم و مسافرت.فقط فست فودو رستورانو کم کردم و خریدای هیجانی

بنظرت چکار کنم بتونیم زودتر خونه بخریم؟تقریبا ۶۰ درصد حقوقامون برای قسط و اجاره میره

اینم بگم پدر شوهرمینا بعد بچم گفتن خونه میخریم بعد گفتن حالا یه سالش شه دو سالش شه

الان گفتن یه تومنم نمیتونیم کمک کنیم تا بعد مرگمون بیاید ارث ببرید😑

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
قربونت برم معصومه قشنگم چقدر انرژی مثبتی من تازه عضو نی نی سایت شدم. ب طور اتفاقی با این تاپیک آشنا ...

خیلی خوش اومدی عزیزم به جمع دوستان ناب ❤️

شما لطف داری عزیزم 

پستی که در مورد نقش زن نوشتم چهار تا پست طولانی پشت سر هم بود ....ادامه نداره دیگه فدات شم ♥️ 

اکه همشو نخوندی پیدا کن بخون عزیزم 

سلاممم سلامممم خانومایییی جینگولللل 🤧😂❤️

@مامان_سبحان    

عزیزم ۱۰۰ تومن دارم می‌خوام وام بگیرم بنظرتون بانک سپه خوبه شرایطش چجوری ؟ 

و اینکه برنامه برای سرمایه گذاری اگه می‌دونی معرفی کن برام مرسی دیدم بعضی دوستان چندتا برنامه دلاری گفتن اینا 

عزیزم سراپا چشمم که بقیه شو بخونم واسه من که هیچ کاری نکردن کرونا رو بهونه کردن نه جشن عروسی نه عقد ...

بقیشو نوشتم عزیزم

سعی کردم خیلیاشو نگم گفتم از حوصله خارجه

ولی ببین اینا خانواده سرشناس و فرهنگی

بلاخره منم خیلی خواستگار داشتم ولی شوهرمو با چشم باز انتخاب کردم پولاشونم در نظر گرفتم.

ولی یهو زدن زیر حرفشون

تازه آشناهم بودنا

ببین من غذا میپختم مادر شوهرم میگفت بوی قرمه سبزی میاد مجبور بودیم بدیم بهشون یا هر چیزی که میخوردیم.

منم با این دید رفتم که چند سال بشینم پول جمع کنم خونه بخریم.

من بدی بهشون نکردم الانم رابطشون خوبه باهام همه جا با سربلندی میگن عروسمونه ولی چی بگم.

ببین روز پدر و مادر براشون کادو بردم با دهن کج که سرتو کلاه گذاشتن ایییین مارک نیست

خب من پولم در اون حد بود شما برام چی خریدید این سالا

پشت دستمو داغ کردم امسال فقط برای مادر خودم بخرم.

خودشون علنا میگن ما مردیم بیاید ارثتونو ببرید اصلا نمیدونم بعضی ادما چرا اینجورین.حالا ما که ارث طلب نداریم ولی دلم برای شوهرم میسوزه یه لباس نمیخره یا خودم که مجبورم بچمو بزارم برم سرکار

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
خیلی خوش اومدی عزیزم به جمع دوستان ناب ❤️شما لطف داری عزیزم پستی که در مورد نقش زن نوشتم چهار تا پست ...

معصومه جون سلام عزیزم خوبین 🌹🌹

مرسی از حرف‌های قشنگ و کاربردیت 

یه سوال دارم 🤔 

باکس بندی رو چطور انجام بدم ،برنامه خاصی داره یا همینجور ذهنی؟؟

خودم ذهنی انجام میدم و معمولا هم به هم میخوره 

بزار برم ببینم‌حداقلش چقدره.درخواست دوستی بده اونجا بهت اطلاع بدم.میتریم اینجا دوستان ادیت شن از چته ...

همینجا میگی لطفا منم میخوام بدونم یکم هم واضح تر توضیح میدی یا اینکه ازکجا آموزش ببینم

خیلی خوش اومدی عزیزم به جمع دوستان ناب ❤️شما لطف داری عزیزم پستی که در مورد نقش زن نوشتم چهار تا پست ...

معصومه جون من تو دو تا پست بالایی زندگیمو نوشتم.خوشحال میشم بخونی نظرتو بگی

ببین کجاهاش اشتباه رفتم

چکار کنم بهتر شه

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
سلام عزیزم حلال فاند و گفتی ۴۱ درصد سالانه یعنی مثلا برای ده میلیون یک سال ۴و ۱۰۰ میدن .آخه برکت ۲۱ ...

سلام عزیزم اگر اونطوری باشه خوب بله خیلی بهتر هست این که شما میگی ولی من اصلا در مورد برکت چیزی نمیدونم .

حالا حتما راجع بهش تحقیق میکنم .

سلام دوستان عزیزچندوقتی هست این تاپیک رو پیداکردم و میخونمتون از تمام دوستان عزیزم و بالاخص معصومه ج ...

عزیزم منبع درامد خوب داشتن خیلی مهمه. من باشم حتما بهش فکر میکنم . از خونه نمیتونین منبع درامد زیادی داشته باشین ولی از ماشین چرا....بعد با اون درامدها طلا و سکه بخرین و بعدا خونه مورد نظرتون رو بخرین.....اشنای ما هم شریکی ماشین سنگین دارن و راضی هستن. درسته سختی داره هر کاری سختی های خودشو داره دیگه ولی درامدشم خوبه نسبتا ....دیگه درامدش به اون کمی سختی کار می ارزه بنظرم

من برای آلوزو زیر مجموعه نگرفتم گفتم شاید کلاهبرداری باشه پول مردم از دست برهصد دلار گرفتم تقریباً ش ...

چجوری میشه رفت تو آلویز؟ 

مثلا 5میلیون ازش بخرم که اگه کلاهبرداری بود دلم نسوزه

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
عزیزم جوری میشه شرکت کرد؟ اپلیکیشن داره مثل طلاسی و میلی؟

بله عزیزم باید وارد اپلیکیشن حلال فاند بشید و ثبت نام کنید و قسمت پروژه هاش رو نگاه کنید ببینید پروژه جدید داره یا خیر .

معمولا در ماه ۴ الی ۵ و بعضی وقتها بیشتر پروژه جدید میگذاره که سریع هم سرمایه گذاری اش تکمیل میشه . 

سلام دوست عزیز میشه لطفا درخواست دوستی منو قبول کنید من الوزو دارم میخوام در مورد ایپو برام توضیح بد ...

سلام عزیزم 

اگر میشه همینجا بگید تا همه بدونیم

دوستان دیگه هم لطفا در مورد آلوزو و ایمو توضیح بدین صفر تا صد چجوریه

❤️❤️❤️❤️❤️

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
2810