2777
2789
اینی که من ازش خرید میکنم دست دوم هاشو تمیز میکنه برا همین از ۷ درصد پایین تر نمیده درحالی که شاید ط ...

طلای دست دوم میگم که خوبه😅

ولی کلا برای سرمایه گذاری اب شده خیلی بهتره

....💖!

سلام خانوما.یه سوال بیمه ای دارم من حدود ۱۱ سال سابقه ی بیمه دارم ۷ سال تو یه شرکت کار میکردم بعد ازدواجم دیگه سرکار نمیرم اما بیممو ادامه میدم.برای پرداخت حق بیمه هر دو برج همسرم میره لیست بیمه میگیره و با نرم افزار بانک رفاه پرداخت میکنم.چندروز پیش وارد سایت تامین اجتماعی شدم تا اگه بشه از طریق سایت پرداخت کنم اما نمیدونم چرا میزنه هیچ قرارداد فعالی وجود نداره.تو قرارداد بیمه که همسرم گرفته بود زده حرف و مشاغل آزاد اما اونو هم که میزنم بازم زده قرارداد فعالی وجود نداره.در صورتی که تمام سوابق بیمم داخل سایت هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با این سایت tamin.ir باید پرداخت کنید نام کاربری و گذرواژه بزنید بعد وارد بشید قسمت عملیات بیمه شدگان خاص درخواست برگه پرداخت بزنید بعد از قسمت دریافت برگه پرداخت برگه پرداخت مشخص میشه بزنید روش به درگاه بانک رفاه وصل میشه میتونید پرداخت کنید

سلام عزیزم خوبی ببخشید معصومه جون طلا از میلی گلد میخری یا پارسیان ؟بعد وقتی یک گرم شدبه میلی گلد می ...

سلام عزیز دلم 

قبل از آشنایی با این سایت ها ...سر ماه هر چی میموند از خرج خونه تبدیل میکردم به طلای ریز یا همون پارسیان از صد سوتی گرفته تا یک گرم 

این اواخر دوست عزیزمون زهرا جان که معرفی کردند این سایت ها رو ....خدا عاقبت بخیرش کنه 

از اون به بعد دیگه میام از اونجا میگیرم بعد که زیاد شد به خودش میفروشم ...بعد باهاش طلا میگیرم ...ریسک نکردم عزیزم فعلا در حد همون دو گرم سه گرم ...

یا همسرش می‌گفت طلا رو بفروشیم بریم فلان جا خونه بگیریممی‌گفت خواهرت مگه طلا داد به شوهرش 🤦یا اصلا ...

سلام به  معصومه جون و همه خانوما🤗

من خیلی وقته تاپیک رو میخونم ولی خواننده خاموش بودم چون دل و دماغ نوشتن نداشتم

شوهر من جاری شماست و من برادر شوهرتون😐

الان شوهرم یک میلیارد بدهی بالا آورده🥲 میخواد خونمون رو که یک و هشتصد  قیمت داره بفروشه و بدهیشو بده 😑

خیلی داغونم میخوام هر جور شده بقیشو از دستش خارج کنم که به باد نده به نظر شما با ۸۰۰ تومنش چیکار کنم چون خونه که نمیتونم بخرم یه بخشش رو میخوام خونه رهن کنم و با بقیش یه سرمایه گذاری بکنم که بتونم دوباره خونه دار بشم اگه میشه راهنماییم کنید خیلی سر در گمم😒😕

سلام عزیزم، خواهش میکنم معصومه جانم، نه عزیزم فرقی نداره قدیمی یا جدید، چون من خودم که میدونی جدیدا ...

آهان چه خوب عزیزم ❤️ خیلی لطف میکنی عزیزم 

عجله نکن فعلا تازه اونروز بردم پرداخت کردم ...وقت دارم فعلا 

سر فرصت برام مرحله به مرحله نشون میدی ...ممنون میشم عزیز دلم  ❤️

سلام خانوما.یه سوال بیمه ای دارم من حدود ۱۱ سال سابقه ی بیمه دارم ۷ سال تو یه شرکت کار میکردم بعد از ...

وقتی براتون برگه پرداخت میاد یعنی بیمتون رد شده درسته از کارگزاری بپرسید درست کنن خودتون پرداخت کنید نیازی نیست برید لیست برگه پرداخت بگیرید از سایتی که گفتم میتونید خودتون راحت برگه پرداخت بگیرید بیمتون بریزید بدون مراجعه، من واسه خودمو چند ساله با این سایت میریزم

یا همسرش می‌گفت طلا رو بفروشیم بریم فلان جا خونه بگیریممی‌گفت خواهرت مگه طلا داد به شوهرش 🤦یا اصلا ...

سلام معصومه جان

خیلی خاطره گوییات خوبن من حتی از ریزترین نکاتشم تو زندگیم دارم استفاده میکنم.

ولی فکر کنم منم مثل جاریت باشم😆زندگیمو میگم خیلی دوست دارم شما یا دوستان نظرتونو بگید

ما تقریبا ۵ سال و خورده ای عروسی کردیم.نامزدی طولانی هم نداشتیم.

وقتی ازدواج کردم وضع پدرشوهرم خوب بود شوهرم ماشین داشت و تازه سر کار میرفت،کم سن نیستیم ولی شوهرم درس میخوند پولی جمع نکرده بود اصلا

اونا گفتن کل شیربها و خرج عروسیم میدیم با طلا و...(ما رسم داریم اینا رو پدر شوهر بده )

ولی فردای عروسی ماشینو گرفتن ازش به نام پدرشوهرم بود،پس انداز نداشت که هیچ تازه اون سالا ۲ تومن قرض داشت بعد عروسی دادیم.

شیربها نصفشو دادن بقیشم شوهرم  وام گرفت خرید با یه ماشین پراید درب داغون که همون پراید شد نقطه پیشرفتمون.

خلاصه مادرشوهرمینا سر عروسی پدرمونو در آوردن که نداریم و ال وبل عروسی گرفتن با یه سرویس طلا دیگه هیچ طلایی نخریدن.

بعد گفتن باید بیای طبقه پایین ما بشینی،طبقه بالا پدرشوهرم و بالاترش یکی از خواهرشوهرام میشست

هر چی مخالفت کردیم گفتن باااااید بیاید وگرنه نه عروسی نمیگیریم و قطع رابطه و...

مجبوری رفتیم اونجا.خونه تمیزی بود ولی دو سال اونجا بودیم از دخالتهای مادرشوهر و سر صداهاشون که یه سره تو خونه ما بود و کار داشتن به رفت و آمد و خورد و خوراک و امروز خاله ات اومد خونتون فردا فلانی منو دعوت کن.

همه اینا رو با خوشی میگفتنا،به قولی با پنبه سر میبریدن،هر جا میرفتیم باید خبر میدادیم ما میریم فلان جا فلان ساعت میایم.اگر کاری پیش میومد یه ساعت دیر میرسیدیم انقدر زنگ میزدن.بهونشونم نگرانی بود

دیگه آخر سر سر یه موردشون با گریه به شوهرم گفتم تو رو خدا منو از اینجا ببر نه آرامشی دارم نه اصلا فکر میکنم شوهر کردم

یه هفته ای طلاهامو فروختمو هر چی پس انداز داشتیم و قرض کردیم شد ۱۰۰ تومن رفتیم مستاجری

خونمون یه خونه خوب تو محله خوبه ولی هر دفعه خب اجاره رو بالا میبره.ادامه داره

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
میدونم گلم منطورم این بود یه اف هاش کارکرد بخرن در حد ۴-۵ تومن دیگه اقساط نداشته باشه... چرا عزیزم ت ...

به به 😍 به به 😍 ببین کی اومده خدای من 

چشماااامون روشن عزیزم 😍آریانا دوست قدیمی من ❤️

دختر چقدر دلمون برات تنگ شده بود 

بی وفا شدی ...نگو نه هاااااا

تو که قول داده بودی بعد مراسم داداشت بیای کنارمون 

الان فک کنم برادر زاده ات میخواد مهد هم بره !😅😅تو ولی هنوز نیومدی 

اوخخیییی باردار که هم هستی 😚😚چشمامون روشن 😍

کار خیلی خوبی کردی اقدام کردی به بارداری  ....از تو عزیزم خیلی باید تکثیر بشه 😍

این دنیا آدمهایی مثل تو با لیاقت ،مهربون ،دلسوز ،فداکار ،

خیلی بدهکاره برامون 👌❤️

زود باش بگو ببینم از کی اومدی ؟

من کلا عقبم از تاپیک ... حتماااا که گزارش کار دادی برای دوستان 

صفحاتش رو اکه میدونی بگو بخونم ❤️

بازم برامون از مدیریت هات بگو عزیزم 😘 ❤️ 

خیلی خیلی خوشحال شدم از دیدنت 

سلام معصومه جانخیلی خاطره گوییات خوبن من حتی از ریزترین نکاتشم تو زندگیم دارم استفاده میکنم.ولی فکر ...

عزیزم سراپا چشمم که بقیه شو بخونم 

واسه من که هیچ کاری نکردن کرونا رو بهونه کردن نه جشن عروسی نه عقد نه هیچی حتی ی طلای ریز چند سوتی هم پدر شوهرم پاگشا نداد بهم ....

واقعاً بعضی ها چجوری جواب ناراحتی ها و حسذتهایی که گذاشتن تو دل دیگران و می‌خوان جواب بدن

آهان چه خوب عزیزم ❤️ خیلی لطف میکنی عزیزم عجله نکن فعلا تازه اونروز بردم پرداخت کردم ...وقت دارم فعل ...

معصومه جون شما هم میتونید از سایت tamin.ir راحت پرداخت کنید نیاز به مراجعه حضوری نیست قدیمی و جدید نداره فقط اول از کارگزاری بپرسید نام کاربری و گذرواژه براتون مشخص کنن معمولا کدملی هستش هردو 

2810