2777
2789
یا همسرش می‌گفت طلا رو بفروشیم بریم فلان جا خونه بگیریممی‌گفت خواهرت مگه طلا داد به شوهرش 🤦یا اصلا ...

ااخ چقد دلم برای خاطره گوییت تنگ شده بود باجی جانم،یاشا.چقدر زیباتوصیف میکنی چقدر توی هر کلمه ات نکته پنهان شده.ممنونم عزیزدلم .باارزش وجود نازنین‌ خود شماست گلم.ممنونم ازت که ما رو بهره مند کردی

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
فداتشم گلم خیلی وقت گذاشتی ممنونم ازتوالا ماشین اروپایی ۴سال کارکرد میخوان بخرن و بقیش وام لیزینگی ک ...

میدونم گلم منطورم این بود یه اف هاش کارکرد بخرن در حد ۴-۵ تومن دیگه اقساط نداشته باشه... 

چرا عزیزم تازه سهم رانندگی هم برمیداشتیم وضعمون این بود و خیلی بیشتر زور داشت چون شوهرم شب و روز تو جاده بود بعد آخر ماه اونا که تو خونه پا رو پا انداخته بودن دو سوم پول واسشون واریز میشد 🙃

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ماشین دارم حدود350 میارزه خرجش زیاده میخام بفروشم یه پراید تمیز بخرم صد تومن میمونه میخام صد تومن ...

یعنی تو خرج افتاده یا از پس هزینه هاش برنمیاید؟ 

و اینکه خب وام و بگیرید بعد کل پول و طلا بخرید؟  اینکارم خوبه طلا هم واسه خودتونه دیگه... 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
سلام عزیزم اونها هم خوب هستن و من خودم از صندوق عیار خرید داشتم .نمادهای طلا ، زر و چند نماد دیگه هم ...

سلام عزیزم حلال فاند و گفتی ۴۱ درصد سالانه یعنی مثلا برای ده میلیون یک سال ۴و ۱۰۰ میدن .

آخه برکت ۲۱ درصد ۳ ماهه است میفته ماهی ۷ درص به نظرم بهتره برای ده میلیون من یر ماه سوم ۲و۱۰۰ ریخت

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
برای استفاده اره خیلی خوبه، ولی خب ابشده کلا بخاطر سود کمش ارزون تر میوفته😅 بعد دست دوم جرم هم داره ...

اینی که من ازش خرید میکنم دست دوم هاشو تمیز میکنه برا همین از ۷ درصد پایین تر نمیده درحالی که شاید طلای نو با ۳و نیم درصد داشته باشه به حز مالیات و اینا

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
ایپو؟سه چهارماه چقدر داده؟خواهر دوستم تو ۶ ماه بالای ۲۰۰ ملیون سود کرده.ولی اون زود شروع کرده و مبلغ ...

من برای آلوزو زیر مجموعه نگرفتم گفتم شاید کلاهبرداری باشه پول مردم از دست بره

صد دلار گرفتم تقریباً ششصد دلار سود داده

ولی یکی از آشنایان یک ماه قبل من با صد دلار شروع کرد ولی زیر مجموعه زیاد گرفت تا اونجا که من اطلاع دارم نزدیک صد و پنجاه میلیون تومان برداشت کرده و الان هم حدود دو هزار دلار داره و روزی بالای صد دلار سود در روز 

سلام عزیزم حلال فاند یکی از شرکتهای تامین مالی جمعی هست که برای انجام یک پروژه از بین افراد سرمایه ج ...

عزیزم جوری میشه شرکت کرد؟ اپلیکیشن داره مثل طلاسی و میلی؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

سلام  روزتون خوش 

سوال داشتم برای طلاسی و میلی من با کارت همسرم خرید کنم با مبالغ پایین و پس انداز کنم 

بعد که خواستم برداشت کنم مبلغ رو به همون کارت انتقال میدن یا هر کارتی 

اخه میخوام پس انداز مخفی داشته باشم 

ایپو؟سه چهارماه چقدر داده؟خواهر دوستم تو ۶ ماه بالای ۲۰۰ ملیون سود کرده.ولی اون زود شروع کرده و مبلغ ...

سلام دوست عزیز میشه لطفا درخواست دوستی منو قبول کنید من الوزو دارم میخوام در مورد ایپو برام توضیح بدید اگر امکانش هست ممنون میشم😘دوستان هر کسی هم خواست در مورد الوزو بدونه درخواست بده جواب میدم 😘

نقاش عزیزممنون بابت پیشنهادی که دادی و گفتی که از سایت بریزم بیمه رو .واقعیت یه بار به بیمه گفتم ... ...

سلام عزیزم، خواهش میکنم معصومه جانم، 

نه عزیزم فرقی نداره قدیمی یا جدید، چون من خودم که میدونی جدیدا بیمه شدم ولی همسرم نزدیک ۱۸ سال سابقه داره و هر دومون از سایت پرداخت میکنیم، 

باشه چشم عزیزم در اولین فرصت کامل توضیح میدم.

سلام دوستای مجازی خودم.بچه ها یه اصل خیلی مهمی که من تو این تاپیک وتاپیک های قبلی از شما یاد گرفتم.ا ...

سلام، چیزی که من دیدم اینه که حتی تو تهران که اینهمه تو هر محله ای کافینت هست بازم همیشه مشتری دارن، اگه بتونی نزدیک یکی از بانکها یا مراکزی که مراجعینش نیاز به انجام کارهای اینترنتی دارن مغازه پیدا کنی که عالی میشه

هر دوتاش خوبه عزیزم ...من از هر دوتا ش میگیرم میلی با نیم درصد البته اگه بالای هشتصد هزار تومن خرید ...

سلام عزیزم خوبی ببخشید معصومه جون طلا از میلی گلد میخری یا پارسیان ؟بعد وقتی یک گرم شدبه میلی گلد میفروشی وپولش برمیداری؟

2810