2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام وشب بخیر به دوستان گلم🤩منم میخواستم بگم که با سختی بسیار زیاد تونستیم یه خونه بخریم سال ساخت ب ...

سلام عزیز دلم ❤️ به به خیلی مبارک عزیزم 😍 

به سلامتی و دلخوشی انشالله 

انشالله همیشه روزهای خوبتون تو اون خونه رقم بخوره 

.واما در مورد قرض و بدهی ...هیچ جای نگرانی نیست 

تنها قرضی داشتنش شیرین که ...برای خرید خونه باشه 😍

سلام عزیزم با همونی که ثبت کردی همون شماره کارت رو بزن اکه می‌نویسه نامعتبر کارت دیگه ای بزن برای من ...

سلام معصومه جون پولام تو همون کارته پس باید انتقال بدم به یک کارت دیگه خیلی ممنون که جواب دادین❤️

هر دوتاش خوبه عزیزم ...من از هر دوتا ش میگیرم میلی با نیم درصد البته اگه بالای هشتصد هزار تومن خرید ...

چه عالی.پس منم‌میلی نصب کنم.من معمولا بالای ی تومن میخرم ولی از طلاسی میخریدم.ممنون که اطلاع دادی عزیزم

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
هر دوتاش خوبه عزیزم ...من از هر دوتا ش میگیرم میلی با نیم درصد البته اگه بالای هشتصد هزار تومن خرید ...

عزیزم الان رفتم بازار.ی ملی هست میلی گلد و میلی طلا.کدوم رو نصب کنم؟

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
سلام عزیز دلم ❤️ به به خیلی مبارک عزیزم 😍 به سلامتی و دلخوشی انشالله انشالله همیشه روزهای خوبتون تو ...

سلام دوستان عزیز

چندوقتی هست این تاپیک رو پیداکردم و میخونمتون 

از تمام دوستان عزیزم و بالاخص معصومه جان ممنونم

فعلا مونده تا بهتون برسم 

الان یسوالی دارم ممنون میشم❤️❤️ هرشخصی که اطلاعی داره راهنمایی کنه

به ما یک آشنایی پیشنهاد شریک بودن داده در خرید ماشین سنگین تریلی

نصف مبلغ رو میدیم و بقیش تا ۳ سال قسط هست 

طبق برآورد های خود شریک که چندسالی در اینکار بوده سود خوبی داره

ولی از اونجایی که ما اطلاعاتی نداریم و نمیخوایم بی گدار به آب بزنیم گفتم از جمع خوبمون راهنمایی بخوام

باید براش ماشین هامون و طلام و رهن خونمون رو بدیم 

ارزش داره اینکارو کنیم؟

بی صبرانه منتظر راهنمایی هاتون هستم

**** معصومه جانم این سوالو از دوستان پرسیدم و راهنمایی های خوبی کردن هنوز همسرم خونه نیومده تا صحبت کنم باهاش

دیدم آنلاین هستید گفتم ازشماهم مشورت بخوام

بنظرتون ملک دیگه بخریم بهتره یا اینکار رو انجام بدیم؟ خودمون خونه داریم

مو فرفری  ، زاده شیراز ... عاشق ۲ دخترام          
سلام دوستان عزیزچندوقتی هست این تاپیک رو پیداکردم و میخونمتون از تمام دوستان عزیزم و بالاخص معصومه ج ...

سلام عزیز دلم ❤️ خیلی لطف داری به من فدات شم 😘 

والله عزیزم ...به نظر من اگه همسرتون خودشون این کاره هستند ...منظور راننده هستند ...چم و خم راه رو بلد هستند 

چرا که نه ...چون با شرایط داره گفته خوبه 

کمتر کسی قبول می‌کنه 

میتونین بگیرین و همسرتون کار کنه ...اگه راضی بودین ..یواش یواش سهم شریک رو هم بگیرین ...کامل برای خودتون باشه 

ولی اکه نه اینکاره نیست همسرتون ...ملک می‌تونه بهتر باشه 

البته اگه پولتون به ملک میرسه 

2810