2777
2789
سلام چه جالب نه من دنبال بودم ولی پیدا نکردم 🌹 میشه بیشتر توضیح بدین💚

این برنامه ها ایرانی نیستن.دلاری هم کار میکنی.یعنی باید تو صرافی ثبت نام کنی که‌معتبرترین بنظرم نوبیتکس هست.کارکردنش کاری نداره و روزی چندتا کلیکه ولی ریسکش بالاست به همین دلیل من ۵۰ دلار بیشتر نمیزنم و به محض اینکه ۵۰ تا سودم شد فورا برداشت میکنم و دیگه با سودهام ادامه میدم که از اصل پولم چیزی از دست ندم

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه با یه تومن شروع کرد؟

بزار برم ببینم‌حداقلش چقدره.درخواست دوستی بده اونجا بهت اطلاع بدم.میتریم اینجا دوستان ادیت شن از چتها.من امشب فقط سوال کردم از تجربه دوستان استفاده کنم.چون تاپیک اقتصادیه گفتم شاید تجربه داشته باشن.ولی سوالها زیاد شد

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
از عید😂😂بیا راهکار بگواصلا قرار نبود امروز خرید کنم😅😅

آهان پس تازه واردی ...می خواستم سرم رو بکوبم رو دیوار 😀

که الکی داریم می‌نویسم 🤦

دختر خوب مگه نگفتم که یه بودجه ای تعیین میکنیم 

فقط اون مقدار بودجه رو برای یه هفته امون در نظر میگیریم که این مقدار دارم 

من معصومه هفته ای مثلا دو ملیون میزنم کارتم ....با پول خرازی 

و خورد و خوراک...مابقی تو کارت اقساط و قرعه و ....میمونه 

میذارم تو پلاستیک و بعد آب می‌ریزم به یه پلاستیک دیگه 

میذارم فریزر و منجمد میکنم .به همین راحتی 

تو کارتی که رمز دوم نداشته باشه 

بعد به خودم میگم که من فقط دو ملیون دارم تا هفته ی آینده 

تحت هر شرایطی با اون سر میکنم 

احیانا دیدم خرج های زیادی برام پیش اومده ...سعی میکنم از شنبه به جمعه یه روز ...یا دوروز بدون خرج بگزرونم .

.که اون پول منو برسونه 

باز هفته ی بعد روز جمعه که لیست می‌نویسم ...لیست هفتگی 

کارت رو از فریزر در میارم ...تا شنبه صبح باز میشه یخش 

شنبه میرم آشغال هارو بندازم از عابر ....دو ملیون میزنم به کارت مخارج ...باز همین روال گلم ...میارم میذارم منجمد بشه 

اینطوری جای هم برم ...میدونم که من فقط این مقدار دارم نمیتونم ولخرجی کنم....میدونم که ولخرجی کنم ....خرازی میاد پولشو میخواد ...پیش طرف بد حق حساب خواهم شد 

بعد پول خرازی میدونم که من یک و نیم دارم ...یعنی روزانه دویست و خورده ای 

اگه یه روز خرج م صفر بود ....شب از میلی طلا میگیرم 

اگه احیانا برعکس خرجم زیاد بود ...حساب کتاب میکنم میگم معصومه امروز پونصد تومن خرج کرده ...دو روز باید بدون خرج باشه که بیاد جاشو پر کنه 

خودت باید اراده ی لازم داشته باشی عزیزم 

و الا معصومه تو کارتش پنجاه ملیون هم داشته باشه بخواد خرج کنه بازم کم میاره 

آهان پس تازه واردی ...می خواستم سرم رو بکوبم رو دیوار 😀که الکی داریم می‌نویسم 🤦دختر خوب مگه نگفتم ...

من تازه بودجه هم تعیین کرده بودم

یکم برام سخته هنوز

اما خودم رو تنبیه میکنم این ماه با حداقل بگذرونم حداقل یچیز ارزشمند می‌خریدم 😂🤦🏼‍♀️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
آهان پس تازه واردی ...می خواستم سرم رو بکوبم رو دیوار 😀که الکی داریم می‌نویسم 🤦دختر خوب مگه نگفتم ...

سلام عزیزم طلاسی بهتره یا میل؟ی ی کم در مورد اینا توضیح میدین چجوریه؟ تا چه حدی برسه میتونیم طلا بخریم یا ...

سلام وشب بخیر به دوستان گلم🤩

منم میخواستم بگم که با سختی بسیار زیاد تونستیم یه خونه بخریم سال ساخت بالا اما جای خوب خداروشکر انشاالله قسمت همه عزیزان برا خریدش زمین و ماشین و طلا وکلی وام گرفتم 

والان تا خرخره زیرقرضیم اما بازم خدارو شکر. 

ممنونم از همه دوستان خصوصا معصومه خانم گل 

انشاالله دست به خاک بزنید طلا بشه😘

سلام عزیزم طلاسی بهتره یا میل؟ی ی کم در مورد اینا توضیح میدین چجوریه؟ تا چه حدی برسه میتونیم طلا بخر ...

هر دوتاش خوبه عزیزم ...من از هر دوتا ش میگیرم 

میلی با نیم درصد البته اگه بالای هشتصد هزار تومن خرید بزنی 

ولی طلاسی با دو درصد 

از صد تومن هم میتونی عزیزم 

جمع شد یک گرم شد من میفروشم ...میذارم رو پول طلاهام 

و خوبیه میلی اینکه رمز داره برنامه اش ولی طلاسی رمز نداره...

سلام وشب بخیر به دوستان گلم🤩منم میخواستم بگم که با سختی بسیار زیاد تونستیم یه خونه بخریم سال ساخت ب ...

خیلی خوشحال شدم عزیزم مبارکت باشه😍😍😍

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام بچه ها میخوام کیف پول میلی رو شارژ کنم شماره کارتو بقیشو میزنم میگه شماره کارت نامعتبر کسی میدو ...

سلام عزیزم با همونی که ثبت کردی همون شماره کارت رو بزن 

اکه می‌نویسه نامعتبر کارت دیگه ای بزن 

برای منم یکی دوبار اینطوری شده 

من تازه بودجه هم تعیین کرده بودمیکم برام سخته هنوزاما خودم رو تنبیه میکنم این ماه با حداقل بگذرونم ح ...

بودجه ای که تعیین می‌کنی ...سعی کن هفتگی باشه ..که اون مقدار پول فقط همراه ت باشه عزیزم 

و اینکه اشکال نداره...رفته رفته غلق کار میاد دستت 

2810