2777
2789
ان شا الله که حال پدرتون هر چه زودتر خوب بشه عزیزم .واقعا درست میگید بیمه بازنشستگی خیلی مهم هست و ح ...

سلام عزیزم  منظورتون بیمه تامین اجتماعی هست ؟

چون منم تازه خودمو بیمه کردم ،گفتن بعد از ۱۸ سال بازنشسته میشم.

و اینکه بعد ۱۸ سال کامل حساب میشه ؟ 

⚡I have myself
من فردا انجام میدم امروز سرکارماین چالش برا من خیلی خوبهمن واقعا تو این زمینه تنبلی میکنم😅

اجرا کردی یا هنوز ؟؟؟امروز همون فردات بود که گفتی فردا 😉😊😀تنبلی تعطیل ...گفتم دیگه وقتی تنبلی اتون شد 

کوک کن گوشی رو ...بذار رو ده دقیقه بگو من فقط ده دقیقه کار میکنم میشینم 

چون ذهن بیزار از خستگی ..

.همش بهونه میاره که بیخیال ...بیخیال سخت ...بیخیال خسته ای ...و تو هم از خدا خواسته واقعا بیخیال میشی 

ولی بیای بگی من فقط ده دقیقه کار خواهم کرد 

بعدش مشینم 

بهت قول میدم که بعد ده دقیقه به راحتی دو ساعت هم کار میکنی تنبلی نمیکنی ... بهونه نمیاری 

تو اون ده دقیقه موتورت روشن میشه 

و خود به خود ساعت رو کوک می‌کنی رو دو ساعت دیگه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها یک اصل مهم رو یادتون نره..هیچ وقت حسرت داشته های دیگرون رو نخورین.میدونم حرفم کمی کلیشه ای و ...

حالا من وقتی به آدم موفق رو میبینم سعی میکنم ازش یاد بگیرم ببینم چجوری پس‌انداز می‌کنه، چجوری کار می‌کنه، چه نکته‌هایی رو رعایت می‌کنه و...

این خیلی بهم کمک کرده باعث میشه خودم پیشرفت کنم

چیزهایی که خوبه و به سبک زندگی من میخوره یاد میگیرم استفاده میکنم واقعا تاثیر داره

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
آخی عضویت داره یک‌ماهه سه ماهه شش ماهه؟؟؟

نه عشقم هیچ اشتراکی نداره

یچیزی مثل مثلا سوپرمارکت اسنپ که جدا از اسنپ فود هست اینم همینه به برنامه‌ی مستقل برای حضوری رفتن با تخفیفات خیلی خوب

دیگه الان یه شام ساده زیر پونصد تومن نمیشه حالا شما فکر کن این پونصد رو با تخفیف ده تا هشتاد درصد داشته باشی

حقیقتا خیلی مزه میده😍😁

نقاش عزیز

ممنون بابت پیشنهادی که دادی و گفتی که از سایت بریزم بیمه رو .واقعیت یه بار به بیمه گفتم ...از سایت بریزم گفت نمیشه 

مال قدیمی هارو میتونی بریزی .... جدیدا نمیشه 

نمی‌دونم راست گفت یا نه 🙁

من دیگه امتحان نکردم چه جدید ...چه قدیم 

هر وقت فرصت داشتی و تونستی براش مرحله به مرحله شاتش رو بگیر 

برام بذار بی زحمت ...مربوط به تاپیک مون هم میشه 

اگه خواستی اینجا بذار یا دور همی 

ممنونم ازت عزیزم ❤️ @نقاش_زندگی    

سلام عزیز دلم ❤️ مکه میشه یادم نباشی فدات شم به به واقعا بسی لذت بردم از این کدبانو گری از این مدبری ...

معصومه جونم بیا یکم منو دعوا کن

من خیلی خرید هیجانی دارم اینو چجوری برطرف کنم🥲🥲

مثلا امروز رفته بودم کافه یه قهوه بخورم بیام از مغازه بغلش سه میلیون خوراکی خریدم همه خارجی بود گرون شد واقعا

خیلی وقت‌ها رعایت میکنم اما خیلی وقت‌ها مثل الان از دستم درمیره مخصوصا اگه حال روحیم بد باشه

اجرا کردی یا هنوز ؟؟؟امروز همون فردات بود که گفتی فردا 😉😊😀تنبلی تعطیل ...گفتم دیگه وقتی تنبلی اتو ...

بله اجرا کردم🥰🥰🥰

صبح از خواب بلند شدم یه قهوه درست کردم کتاب صوتی کلیدر رو گذاشتم رفتم آشپزخونه

اول به فریزم نگاه کردم مرتب بود اما خواستم اگه چیزی خراب شدنی هست درست کنم که خورش بامیه گذاشتم

بعد همه‌ی ظرف‌ها رو آوردم بیرون سری سری گذاشتم تو ماشین تا شسته بشه کابینت‌ها رو مرتب کردم 

تازه دیدم چقدررررر نظمشون بهم خورده اومدم پذیرایی‌ها رو مرتب کردم 

پذیرایی چوبی رو گذاشتم یجا کنار هم، مسی‌ها یکجا، ظروف طلایی یکجا

بعد کابینت خوراکی‌ها رو مرتب کردم یه لیست نوشتم از خوراکی برای وقت‌هایی که مهمون‌ یهویی میاد تو خونه داشته باشم که مجبور نشم از سوپر بخرم به پیشنهاد شیدا جون از اکالا بگیرم

بعد ادویه‌ها رو مرتب کردم و کم و کسری وسایل آشپزخونه رو نوشتم

گازم کامل وسایلش رو جدا کردم و شستم

هم از کتاب لذت بردم هم از تمیزی آشپزخونه🥰🥰🥰🥰

عزیزم من تا بحال ازین کارها نکردم چقد در روز وقت میذارید؟ پنجاه تا در عرض چند روز درآوردید ب نظرتون ...

ببین این کارها کلا ریسکیه.من آلوزو رو ۲۰ روزه شروع کردم تقریبا و با ۵۰ دلار شروع کردم و الان اصل پولمو خارج کردم.و وقتی  پول میزنی هر لحطه ممکنه برنامه بسته بشه.یعنی من از ۵۰ دلارم‌چشم‌پوشی کردم و زدم.و چون ۶ ماهه هست الان دیگه ریسکه.ایپو جدیدتره 

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
منم سه چهار ماهه آلوزو دارم خیلی عالیه چند وقتیه یه برنامه پیدا کردم که سودش از آلوزو هم بیشتره

ایپو؟سه چهارماه چقدر داده؟خواهر دوستم تو ۶ ماه بالای ۲۰۰ ملیون سود کرده.ولی اون زود شروع کرده و مبلغ بالا هم زده ولی ریسکه دیگه.منم جدیدا ایپو رو پیدا کردم 

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
2810