2777
2789
دوسه بار دستش خالی بشه حالش جا میاد عبرت میشه براش الان توی دوسه روز شوهرم دیسکش زد بیرون باید بره ع ...

سلام عزیزم خوبی؟خدا سلامتی و برکت بده الهی که این روزا هم خیلی زود بگذره

واییی تا دلت بخواد خواهر نداری و بی پولی داشتیم ولی تا دو قرون پول میاد دستش باید همشو به باد بده 

سلام ویپادچرابازیش گرفته 🙁🙁وام پشتوانه روداشتم مرحله مرحله میگرفتم وتندتندتسویه میکردم که برسم به ...

احتمالا باید مهلت استفاده که ۱۰ روزه+زمان سررسید قسط رو کامل باید بگذرونید 

اینجوری اعتبار و رفتار مالیتون خراب میشه 

بذارید روال عادی گرفتن و تسویه وام طی بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خدمت خانمای گل. من یکی از مخالفان پس انداز مخفی بودم و لزومش رو درک نمی‌کردم که اینجا دیدم زیاد میگن با خودم گفتم نیتم رو مثبت بگیرم و شروع کنم، دیگه صد تومن صد تومن میدادم مامانم برام عیار میخرید، الان سه تومن جمع کردم 😍 با اینکه پول خیلی کمیه و نمیشه باهاش کاری کرد ولی واقعا روی اعتماد به نفسم تاثیر خیلی مثبتی گذاشته یه جورایی انگار پشتوانه دارم، این همون پولیه که اصلا نبودش به چشمم نیومد ولی اگه تو حسابم میموند یا خرج میشد یا قاطی پس اندازی که خانوادگی میکنیم میشد، دیگه از این به بعد بیشتر پس انداز میکنم و بعداً اگه لازم شد به اسم قرض میارم وسط ، ممنون از خانمای گل که دلسوزانه مثل یه خواهر راهنماییتون میکنن❤️

سلام ببخشید شما تونستین از دوره های فینگرفود و آشپزی در خانه کسب درآمد کنید؟؟؟

بله عزیزم من یه مدت سوسیس و کالباس تو‌خونه درست می کردم سفارش می گرفتم ، بعد هم که آنلاین شاپ راه انداختم پیج زدم تو اینستاگرام 

سلام خوب هستین خانما امروز  فکرم خیلی مشغلوله  رفتیم میوه و سیب زمینی و پیاز گرفتیم  خرما ۷۰۰ تومن خرج شد 

امروز قرار بود بریم باغ 

دلم نیومد گفنم حیف ببریم ی مقدار کباب کنیم بخوریم خودم تو خونه ی چیزی می پزم

ولی الان پشیمون شدم

سلام بچه ها خوبین؟توروخدا کمک شوهر من شکمش براش بی نهایت مهمه و هرروز و هروعده گوشت و مرغ و برنج میخ ...

سلام عزیزم شما اونجوری که شوهرت دلش میخواد هر دفعه براش گگوشتی درست کن مقدارش و کم کن دورچینش و زیاد، یعنی قیمه پختی دو تا تیکه کوچک گوشت بریز ب فرض و سیب زمینی و بادمجان کنارش بذار گوجه سرخ کن و...بذار چشماش سیر بشه

سلام دوستان 

از فودرو اصلا غافل نشین

فودرو قابلیت جدید اسنپ هست، وارد اسنپ فود بشین توی گزینه‌ها زده فودرو بزنین روش ثبت‌نام کنیم بعد اینکه عضو شدین بهتون رستوران‌هایی با تخفیفات خوب معرفی می‌کنه نزدیک محل زندگی خودتون یا موقعیتی که هستین میرین سفارش میدین بعد از داخل اسنپ با تخفیف پرداخت می‌کنین

من امروز یه کافه توی میرداماد رفتم یه ساعت سزار و دو تا قهوه خوردم از ۴٣٠ تومنی که در اصل باید میدادم ٨۵ تومن پرداخت کردم تخفیف ٨٠ درصد

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام بچه ها خوبین؟توروخدا کمک شوهر من شکمش براش بی نهایت مهمه و هرروز و هروعده گوشت و مرغ و برنج میخ ...

بعضی مردها اینطورین منم هر روز باید جوری غدا درست کنم که انگار مهمون داریم و میوه هم روزی ۳ کیلو میگیرم و تخمه هم باید روزی ۵۰ تومن بخرم حتما الانم ۱۴ ساله که ازدواج کردم هنوز ماشین نداریم متاسفانه 

@ارمغان67 سلام گلم اميدوارم درست تك كرده باشم ميخوام سرخ كن بدون روغن فيليپس بخرم كدوم مدلش رو شما ...

سلام عزیزم منم خیلی وقت بود که دنبالش بودم ومیپرسیدم واقعیتش فیلیپس خیلی خوبه ولی خب گرونه دونفر ازاشناهامون گاسونیک خریده بودن وراضی بودن. منم ماه قبل رفتم گرفتم شیش ونیم لیتریش که مرغم جامیشه توش سری 7که جدیداومده میوه خشک کن ویخ زداهم داره 2950خریدم. یکماهه دارم استفاده میکنم راضیم واقعا

لطفالایک نکنین. 

آرام بگیر عزیز من؛

آرام بگیر و به قلبت بگو قوی باش. بگو قوی تر باش قلب من. کدام روز را دیده ای که شب نشود؟ کدام شب را دیده ای سپیدی صبح را در آغوش نگیرد؟ هیچ چیز تا ابد ماندنی نیست. برای لبخندت بجنگ. برای لبخند عزیزانت بجنگ. با غم هایت ادامه بده، اما با هیچ غمی مجادله نکن. بگذار جهان با همه تاریکی اش نور چشم های تو را جستجو کند. بگذار لبخندت همان باریکه نوری باشد که دم صبح روی گونه کسانی که دوسشان داری بی‌افتد. امید باش در جهان خویش و یادت نرود اگر چه سخت، اما میگذرد... 🕊️🍃

اینجا برای من انگیزه هست ، 

نور امید هست...

وقتی میام اینجا میفهمم تنها نیستم..... میفهمم باید ادامه داد حتی گاهی  بی رمق حتی گاهی خسته حتی گاهی بی حوصله.....

مهم نیست دستاورد های مالی ام چطور بوده همین که از دیروزم فقط کمی بهترم کافیه

میفهمم که چطور باید از لابلای حرفهاتون امید به زندگی و انگیزه رو بکشم بیرون و چطور با خستگی های گاه و بیگاه و ناامیدی هایی که به یکباره به سراغم میاد ادامه بدم

ممنونم از همتون از تک تک کسایی که مینویسند... ممنونم از معصومه عزیزی که من اگر چه روش زندگیم  مشابه ایشون نیست ولی وقتی گذشته تا امروزشون رو از لابلای کامنت هاشون میخونم، میفهمم پشت این حرفها چقدر حس امید به زندگی و انگیزه نهفته است....میفهمم چقدر استوار و ریز ریز و گام به گام قدم برداشتن و امروز دارن ثمره تلاشهاشون رو میبینن... میفهمم که همیشه روزگار ثابت نیست و در پس هر سختی راحتی هم هست ..میفهمم نباید تا لحظه اخر تسیلم شد و باید ادامه داد....میفهمم زندگی همینه و نباید تسلیم شد و کسایی در مسابقات ورزشی به خط پایان میرسن که ناامید نمیشن و ادامه میدن اگر چه گاهی خسته اگر چه گاهی ناامید ولی باید ادامه داد......اگر تسلیم بشیم سال بعد در همین نقطه ایم اگر تسلیم نشیم و تلاش کنیم و ادامه بدیم حداقل شانس اینو داریم که اوضاعمون رو تغییر بدیم...

من ماشین دارم حدود350 میارزه خرجش زیاده میخام بفروشم یه پراید تمیز بخرم صد تومن میمونه میخام صد تومن ...

ماشینتون چیه عزیزم 

منم به فروشش فک‌میکنم برای خرید خونه برای خودم در اینده 

2810