2777
2789
نمیدونم شما منی یا من شما من حتی ماهیانه انقدر کم بهم میده ک فقط گوشیم شارژ بشه من هم از نظرات دوستا ...

عزیزم منم همینم خیلی از ما خانوما شرایطمون شبیه همه ، دست خانومای گل گروه ک راهنمایی میکننددرد نکنه خدا خیرتون بده

الهی که تنشون سلامت باشه همیشه 🙏رانندگی خیلی سخته اونم اگه شهرای دیگه بری، همسر من تو ۳۴ سالگی پا ...

فداتشم گلم خیلی وقت گذاشتی ممنونم ازت

والا ماشین اروپایی ۴سال کارکرد میخوان بخرن و بقیش وام لیزینگی که ۴میلیارد وام میدن و سند ماشین در رهن میمونه قیمت ماشین در بازار ۷ونیم هست اما با وام ۸ونیم درمیاد پامون. یک تومن هم که کمپرسی. 

هزینه رانندگی شوهرت رو نمیدادن؟ 

مثلا ما اگه هم میخواستیم شریک شیم باید ۲۰-۳۰تومن به شریکمون میدادیم بخاطر رانندگیش. 

بعد بقیش قسط و ..

مو فرفری  ، زاده شیراز ... عاشق ۲ دخترام          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزان یه نکته ای در ادامه ی حرفای معصومه جون درباره ی خونه تکونی بدمما رفته بودیم خونه یکی از ...

عزیزم گاوصندوق برای منزل فقط در صورتی خوبه که داخل زمین پیچ بشه حتی پیچ به دیوار هم خوب نیست چون با دیلم میکنن

اصولاً گاوصندوق خونه برای مدارک خوبه طلا و جواهر بهترینش صندوق بانک هست

اگه خونه برای خودتون هست حتما گاوصندوقی بگیرین که داخل زمین پیچ بشه

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام به خانم های آلفای گروه 😎😻بچه ها من ۵۰ تومن دارم که تا ۸ ماه لازمش ندارم به نظرتون سکه بخرم به ...

سکه ربع سودش بیشتره ولی حبابش هم خیلیییی زیاده، ولی کامل نه حبابش به نسبت کمتره... 

طلای اب شده به نسبت دست دوم عقلانی تره چون نه جرم داره و سودش هم خیلی کمتره

....💖!
خداروشکررر که شاغلی عزیزم، خودت از این به بعد واسه خودت پس انداز کن کم کم یه ماشین بخر بعدم تبدیل ک ...

من ماشین دارم حدود350 میارزه خرجش زیاده میخام بفروشم یه پراید تمیز بخرم صد تومن میمونه میخام صد تومن رو طلا بخرم یابخابونم رسالت وام بگیرم نظر شما چیه؟ 

سلام ویپادچرابازیش گرفته 🙁🙁وام پشتوانه روداشتم مرحله مرحله میگرفتم وتندتندتسویه میکردم که برسم به ده تومان الان سه تومان تسویه کردم 4تومنی رومیگه بهبودرفتارمالی وسه تومان رومیزنم میره رواعتبارسنجی چیکارکنم دوباره سه تومان بگیرم یادرست میشه؟؟😢😢

سلام ویپادچرابازیش گرفته 🙁🙁وام پشتوانه روداشتم مرحله مرحله میگرفتم وتندتندتسویه میکردم که برسم به ...

سلام..منم ازصبح میخوام وام پیش درآمدهمسرموبگیرم..نمیشه ..همش میزنه اعتبارسنجی..بعد توهمون مرحله گیرمیکنه...

فکرکنم سیستم به مشکل خورده.

سلام خوبید خانوما کلن من پول ارایشگاه ندارم نه کوتاهی نه اصلاح نه چیزی چ جوری به شوهرم بگم پول بده،؟؟؟؟؟؟؟پول لباس بچم رو هم نمیده 

پول مدرسه رو به هم زور داره با چ زبونی بگم نه با حالت جوابه نه با حیله نه با زبون چیکار کنم به نظرتون ؟؟؟؟

نت هم هر چندماه یکبار 

فقط خرج خونه اونم نمیده دست من دست خودشه یهنی صلاح بدونه میوه بخره می‌خره صلاح ندونه نمیخره

چ کنم؟؟؟

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
سلام خوبید خانوما کلن من پول ارایشگاه ندارم نه کوتاهی نه اصلاح نه چیزی چ جوری به شوهرم بگم پول بده،؟ ...

سلام عزیزم ، شما سعی کنید یه کاری تو خونه شروع کنید که از خودتون درآمد داشته باشید ، الان خیلی از خانم ها تو خونه کار می کنند ، آنلاین شاپ دارند ، از بازار بزرگ لباس یا آرایشی بهداشتی می خرند به دوست و آشنا و فامیل می فروشند

یا دوره های شیرینی پزی ، سوسیس و کالباس خونگی ، پاک کردن سبزی ، ... خیلی کارها میشه انجام داد بستگی به علاقه تون داره  

اگه تهران باشید فرهنگسراها ، سرای محله ها که از طرف شهرداری هستند آموزش هایی با قیمت مناسب دارند 

من خودم فرهنگسرای آفتاب دوره های شیرینی پزی و فینگرفود و سوسیس و کالباس خونگی رفتم 

الان باشگاه هم تو سرای محله میرم قیمت هاش مناسبه به نسبت بیرون

سلام عزیزم ، شما سعی کنید یه کاری تو خونه شروع کنید که از خودتون درآمد داشته باشید ، الان خیلی از خا ...

سلام ببخشید شما تونستین از دوره های فینگرفود و آشپزی در خانه کسب درآمد کنید؟؟؟

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
سلام دوستان عزیزم،بچه ها صندوق طلای بورسی چیه؟واینکه نظرتون چیه ماهی یه گرم به جای طلای فیزیکی بخریم ...

سلام عزیزم اونها هم خوب هستن و من خودم از صندوق عیار خرید داشتم .

نمادهای طلا ، زر و چند نماد دیگه هم هستن که همه با بالا و پایین رفتن قیمت طلای فیزیکی تغییر قیمت میدن . 

2810