سلام عزیزان یه نکته ای در ادامه ی حرفای معصومه جون درباره ی خونه تکونی بدم
ما رفته بودیم خونه یکی از اقوام که حسابی ام سرشون تو حساب کتابه و باترفند و قناعت الان یه رفاه نسبی و خونه ی خوب و شیک و ماشین دارن،موقع پاک کردن قاشق چنگالا لباس پسرشو اورد گفت بااین پاک کنید تمیزه تازه شستم،من واقعا یجوری شدم و بدم اومدم..
من خودم از پتو ژله ای ها یا همون پتو مسافرتی های متری که تو پارچه فروشیا هست میخرم و یک متر تقریبا ۶ تا دستمال بزرگ میده بهم بلکه ام بیشتر الان دقیق یادم نیس،دورشونو سردوز میزنم یا اگر سردوز ندارید با چرخ یا حتی با دست هم میتونید با سلیقه بدوزید.
این دستمالا محشره.آب ظرفارو خیلی خوب میکشه و خشک میکنه،خیلی بادوام و نرم و همه ی سطوح عالی تمیز میکنه.برای خشک کردن سینک و همینطور پاک کردن دهن و دماغ بچه ام عالیه،چون نرمه باعث رنجش پوست بچه نمیشه..
اخرین باری که خریدم فک کنم یدونش برام از سی تومن هم کمتر افتاد الان نمیدونم چنده دقیقا.
از این دستمالا دو سه تا میزارم کنار برای مهمونی،بقیشم هرکدوم مخصوص کاری هستش
تیشرتی چیزی ام باشه میزارم برای وقتای خونه تکونی که دستمال بیشتر احتیاج میشه استفاده میکنم،
یه سری دستمال اشپزخونه دیگه ام هست که حوله ای کم پرز و عروسکی هستن اونام برا خشک کردن ظروف مناسبه.
در راستای خونه تکونی که درگیرشم امروزم تونستم ۴ ،۵ ساعت تمیز کاری کنم و کم مونده کمد های اتاق خودمونو تموم کنم،بعد هربار تمیزی آدم جون دوباره میگیره...
خارج کردن چیزای اضافی از مدار خونه زندگیتون فراموش نشه..
یه سوالم داشتم کسی تو خونش گاوصندوق داره،یه کار معمولی و کوجیک میخوام برای مدارکامون،کسی تجربه ای داره راجع به قیمت و جنسشون و ...
چون واقعا خونم جای امنی نداره