2777
2789
خیلی بغضی شدم🥹🥹🥺من خودمم عاشق این تاپیکم از تاپیک اول اول چندسال پیش و هر سری میرم میخونم که با چ ...

عزیزم من به اعضای تاپیک غبطه میخورم قدر خودتون و مدیریت تون و یک دلی تون رو تو زندگی بدونید

من نه از درآمد همسرم خبر دارم نه مشورت میکنه نه باهام همکاری میکنه خیلی دوست داشتم ماعم باهم مدیریت میکردیم و اهداف مون رو تیک میزدیم 

من تا حرفی بزنم میگه تو چرا انقد فکر پولی تو. چیکار ب این کارا داری

بله رویای عزیزم حتما،ولی چون ازم پرسیدن جواب دادم

درسته عشقم ولی بهتره جواب سوالات متفرقه رو با تگ کاربر مورد نظر تو تاپیک دورهمی بدیم اینطور نیست؟؟!!!

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما دلار بگیرید تو ترکیه تبدیل به لیر کنید به نفعتونه تا از ایران لیر بگیرید ، فامیل های ما که ...

بله کلا خریدن لیر اشتباهه محضه حتی اگه بخوای دو روز بعد هم بری ترکیه باید دلار بخری ببری تو همون ترکیه چنج کنی 

لیر تو ایران گرونتر درمیاد تا اینکه دلار ببری تبدیل کنی. 

بعد هم لیز افت ارزشش تو این چند سال اخیر از ریال هم بیشتر بوده 

پس خرید لیر کلا اشتباهه 

سلام عزیزان ویپاد مطمعنید اون ده روز رو برداشته ؟ و اینکه بدون اینکه کارت فیزیکی بدستم‌برسه میتونم ت ...

سلام عزیزم نمیدونم واقعا چون من خودم وقتی کارت فیزیکی ام اومد وام گرفتم و اینکه به تازگی هم وام پشتوانه نگرفتم . 

سلام خانما یه سوال دارماز اُکالا اینترنتی خرید کردم بعد برای پرداختش میخواستم از تارا استفاده کنم(یک ...

وقتی وارد درگاه پرداخت تارا میشی اون بالای صفحه عکس کارت میاره اونو ورق بزن بذار رو اعتبار خرد بعد بقیه مراحل رو پیش برو عزیزم

سلام عزیزم نمیدونم واقعا چون من خودم وقتی کارت فیزیکی ام اومد وام گرفتم و اینکه به تازگی هم وام پشتو ...

ممنونم داشتم برا مامانم حساب باز میکردم گفتم ببینم میشه یا نه 

منم مث شما وقتی کارتم اومد اخذ کردم مرسی 💛🌼

سلام عزیزان ویپاد مطمعنید اون ده روز رو برداشته ؟ و اینکه بدون اینکه کارت فیزیکی بدستم‌برسه میتونم ت ...

من چندروز پیش وام پشتوانه گرفتم عزیزم و اون مهلت ۱۰ روزه هنوز تموم نشده و نتونستم تسویه کنم. نمیدونم چطور بعضی دوستان گفتن حذف شده! 

من همیشه ماهیانه مقدار‌ کمی ارز می خرم یک ماه دلار ، ماه بعد یورو یورو چون آنلاین شاپ دارم و از آلما ...

منم مثل شمام اول قسط و پس‌انداز رو میدم هرچی موند خرج میکنم 

وگرنه نمیتونم پس‌انداز کنم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
من چندروز پیش وام پشتوانه گرفتم عزیزم و اون مهلت ۱۰ روزه هنوز تموم نشده و نتونستم تسویه کنم. نمیدونم ...

عزیزم دقیقا میشه بگین چنروز‌ِ پیش؟ 

شاید تازگیا اینجور شده 

هرچیم پشتیبانی زنگ زدم برنداشتن و‌کلی تو صف باید وایمیسادم 😑

من همیشه ماهیانه مقدار‌ کمی ارز می خرم یک ماه دلار ، ماه بعد یورو یورو چون آنلاین شاپ دارم و از آلما ...

عزیزم شما که از المان جنس میارین هم از این گروههای تل گرامی میخرین؟ اخه من تو گروه المان هم هستم دیدم خیلیا از این گروهها میخرن و بعد خودشون بیرون میفروشن یا انلاین شاپ راه میندازن.

@شهزنان سلامدوست مجازی قشنگم🥰🥰🥰😘😘ممنون که هردفعه یادم میکنی🌹دورهمی تگم کرده بودی که چرا نیستم ...

عزیزیییم مبارکت باشه ...چقد خوشحال شدم برات...انشالله بقیه اهدافت به سرعت تیک بخورن

منم از تاپیک سفید برفی بودم...راه و چاه رو یاد میگرفتم ولی چون همسرم همراه نبود به اون صورت موفق نبودم...تا اینکه با تاپیک مدیریت ۱ به طور جدی تری شرکت کردم ...ضعفهام رو گفتم ...دوستان خوبم راهنمایی کردن ...کم کم تونستم خرج رو به دست بگیرم...اینقد تو گوشش خوندم و خوندم تا بهتر شدیم هر دو.....زمان و پافشاری رو هدف رمز موفقیتم شد

2810