2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان...امروزمیخوام ازرفتاریکی ازاطرافیان که صاحب خونمونه براتون بگم😉...ایشون ۵تامستاجرداره واجاره خوبی هم ازهرواحدمیگیره وپول ودیعه هرواحدهم به گفته خودشون سپرده میکنن تاسودبگیرن🙂..یه مغاره هم دارن که خب طبیعتاچون اجاره نمیدن درامدش خوبه🙂..یعنی درکل ماشالله درامدشون خوبه🙂 اماحیییییف وصدحییییف که اصلاانگارخرج کردن روبلدنیستن😔😔..بااینکه سنشون تقریبابالاست اماخب هرموقع دیدمشون اصلالباسای شیک ومرتبی تنشون نبوده😔 حتی خانومشون اکثرلباساشون که تنشونه سوراخ داره یاپاره است😔..خانوم چندوقت پیش افتاده بودزمین ودستش شکسته بودهمسرشون باحرص میگفت ۲۰تومن خرج کردم اخه ازکجابایدبیاد😔..چندوقت پیش هم کل خونه روبیرون ریخته بودن تاخونه تکونی کنن خداشاهده ازکناروسایل توحیاط که داشتم ردمیشدم بینیموگرفتم ازبس بوی کهنه گی وعرق میدادن😔..مبلای قدیمی وکثیف فرش های پاره وداغون وکمدای شکسته اصلایه وضعی😒😒..حتی تواین چندسال که مامستاجرشون هستیم یکبارهم ندیدم نه خودشون ونه بچهاشون حتی توعیدمسافرت برن..خب همه ایناروکه میبینم راستش دلم براشون خیلی میسوزه😢😢 باخودم میگم تلاش وقتی قسمتشون حتی یه لباس شیک نیست حتی یه مسافرت یاده نیست وحتی یه فرش ومبل وپرده مناسب نیست حتی باخیال راحت برای سلامتی خرج کردن نیست خب این همه تلاش وحرص زدن چه فایده ای داره وقتی فراره همش جمع کنی وهیچ لذتی نبری☹☹....خلاصه زندگی خیلی ازاین حرفاکوتاه تره🥺🥺 این بنده خداهاکه انگارعادت کردن😒 امادوستان مواظب باشیم مایه موقع اسیرپول نشیم دورازجون..به قول معروف اندازه نگهدارکه اندازه نکوست😇😇😇😇

@شهزنان سلامدوست مجازی قشنگم🥰🥰🥰😘😘ممنون که هردفعه یادم میکنی🌹دورهمی تگم کرده بودی که چرا نیستم ...

مبارکت باشه عزیزم🥰....بهترین کاروکردی به قول معصومه جون بایدتوهمه چیز۲۰باشم وقتی من نوعی دستام پرالنگوباشه امابه فکرظاهروتیپم نباشم اون چه فایده ای داره😉😉

آره عزیزم میشه اما از قیمت روز بالاتر می‌فروشنمثلا اگه دلار ۶٠ تومن باشه ازین مبلغ بالاتر بهتون می‌ف ...

عزیزم شما دلار بگیرید تو ترکیه تبدیل به لیر کنید به نفعتونه تا از ایران لیر بگیرید ، فامیل های ما که ترکیه میرن همیشه دلار می برن ، البته حواستون باشه تو فرودگاه چنج نکنید

علاوه بر اینکه از نظر سرمایه گذاری هم بهتره 

سلام عزیزان...امروزمیخوام ازرفتاریکی ازاطرافیان که صاحب خونمونه براتون بگم😉...ایشون ۵تامستاجرداره و ...

دقیقا عزیزم منم مثال اینجوری زیاد دیدم‌

جایی که همسرم کار میکنه تو پاساژ نصف مغازه های پاساژ برای یک نفره

یه اقای ۶۰ ساله حدودا

اون سری رفته بودم پیش شوهرم دیدم پیش یکی داره حرف میزنه 

وقتی اومد تو ماشین گفتم بیا بابا از گرما پختم یه ساعت با این مرده حرف میزنی

گفت این اقای عباسیه ده تا واحد ساختمون برای اینه

گفتم این؟؟؟ این که دمپایی پاشه😏😏😏

گفت اینا این مدلی زندگی میکنن

با این دمپایی ها میفته دنبال اجاره مستاجرها

کل شهرو با این دوچرخش و دمپایی هاش طی میکنه دونه دونه مراکز تجاری رو که ببینه اونا مثلا چند میدن و این ملک خودشو باید چند بده🥴🥴🥴🥴

گفتم یا خدا!!!!

یعنی سهم بنده خدا یه کفش و تیپ درست و درمون نیست؟؟؟ 

شوهرم گفت اینا این مدلی زندگی میکنن ده تا مغازه براش هست دیگه🥴🥴🥴

اینا در واقع جمع کننده ارث هستن دیگه

یا یه سوپری هست از زمون قدیم همسرم ازش خرید میکنه اونم داستانش جالبه تو پستهای بعدی میگم

دقیقا عزیزم منم مثال اینجوری زیاد دیدم‌جایی که همسرم کار میکنه تو پاساژ نصف مغازه های پاساژ برای یک ...

واقعادیدن وشنیدن این سرگذشت هاچه شیرین وچه تلخ مثل تلنگره...ای کاش بقیه دوستانم مثل قبل بیشترازاین سرگذشتهاتعریف کنن 🙂

داستان از اونور بوم افتادن سوپری؛

این سوپری رو همسرم از زمون قدیم ازش خرید میکرده

بهترین جای شهر واقع شده مغازه بزرگ و مربعی

دور میدون اصلی شهر

کنار این سوپر هم خونه پدری همین مرده هست

طبقه بالاشم یعنی بالای سوپری خونه این اقاست

خونه همسرم اینا رفت و امد داشتن اینا از قدیم

این اقا راحت ۶۵ سالش هست

همیشه دمپایی پاشه تابستون و زمستون لباسای کهنه

همیشه هم میگه ما از زندگی هیچی نفهمیدیم

اون سری شوهرم بهش گفت بابا این مغازه رو بفروش یه کار دیگه بکن بجاش 

اخه مینالید که سوپری دردسر هاش زیاده

همسرم گفت تا کی میخوای ۵ صبح بیدار بشی دوازده شب بری خونه 

جالبه فقطم یه دختر داره ازدواج کرده

همسرم همیشه به ش‌وخی بهش میگه اقا حمید دادماد بسشه برای خودتون زندگی کنین

اخه هی میناله از سختی کار تو این سن

همسرم میگه الان تو باید بری سفرهای خارجی دنیا رو بگردی نه با دمپایی بیای ظرف دوغ و شیر جابجا کنی

کلا بعضیا فقط جمع کننده مال هستن

عین این اقا 

دیگه وقتی ادم به یه ثباتی رسی‌د باید شل کنه و وا بده 

نه اینقدر سفت و سخت بچسبه 

قراره زندگی هم بکنیم نه اینکه عین مورچه هی جمع کنیم 

خیلی ممنون عزیزدلم😍😘بله عزیزم درست میگی همون چون مبلام بدنه اش عالیه واسه این میخوام فقط روکشش و ع ...

سلام انشاالله که خونه میخرین 

من از سال ۹۸ تاپیک ساغر خاموش میخوندم فکر میکردم خونه گرفتین.. خیلی از تجربیاتتون استفاده کردم ❤

@شهزنان سلامدوست مجازی قشنگم🥰🥰🥰😘😘ممنون که هردفعه یادم میکنی🌹دورهمی تگم کرده بودی که چرا نیستم ...

سلام مبارکه 

منم عمل بینی یکی از هدفهامه اما یه ترسی تو وجودم هست مانع میشه 

چند بار نصف پولشو جور کردم بعد باخودم گفتم بیخیال من از ترسش عمرن بتونم عمل کنم پول و خرج کردم 

دردش خیلی زیاده؟ یا اتاق عمل ترس داره؟

2810