خب منم یکم حرف بزنم😁
من چندماهه که نتونستم بیام اینجا البته گفتم که به چه دلیل،
تو این چندماه پس اندازی نداشتیم چون باید هرماه چک ماشین و قسطای بانک و پاس میکردیم که خب خود ماشین پس اندازه دیگه...
حالا خداروشکررر این ماه چک ماشین تموم شد ✅
وام مضاربه ای که گرفته بودیم تسویه کردیم✅
به مادرشوهرم ۳۵ تومن نقدی بدهکار بودیم و ۶۵ تومن هم پول طلاهاش و دادیم یعنی صدتومن چک داشت ما واسش پاس کردیم ✅
وام خونگی هم که بانیش خودمم تموم شد ✅
البته از ماه بعد مبلغ بالاتر مینویسم ۲٠ ماهه ماهی سه تومن که میشه ۶٠ میلیون و من ۴ تا نوشتم ماهی ۱۲ تومن و در آخر ۲۴٠ میلیون
( سه تا قسط بانکی هم داریم مبلغ کلش میشه ۱۶ تومن که اونم ان شاءالله خرداد یا تیر ۱۴٠۴ تموم میشه)
ما چون واسه این واما کلی ضامن بردیم فعلا مشکل ضامن داریم قرار شد این وام خونگیارو بخوابونیم حساب هر ماه خواستیم پس انداز کنیم هم بزاریم تو همون حساب که یه مبلغ بالایی وام هم از بانک بگیریم البته اگه بتونیم چندتا وام بگیریم که ان شاءالله یه خونه نقلی بخریم 😍
همسرمم این ماه جایی کار میکنه که پولشو چندماه دیگه یه جا میده و فعلا حقوقی نداریم فقط خداروشکررر یسری قسطارو تونستیم بدیم تا ماه بعد خدا بزرگه 😍
دو سه ماه دیگه یسری خرید دارم که باید پول بزارم کنار واسشون مث روتختی خودمون و پسرم، کتری قوری، لباس زمستونی واسه سه تامون، یسری لباس و حوله و وسایل بهداشتی واسه تو راهیم🥰
مبل هامو باید بدم روکشش و عوض کنن، فرشارو بدم قالیشویی... خلاصه کلی خرج داریم فعلا 😁
بهمن ماه هم موعد خونمونه یه پولی هم باید بزاریم کنار واسه پیش خونه...
ولی ان شاءالله بتونم کنار همه اینا پس اندازم میکنم اگه بتونم میخوام طلا بخرم...