2777
2789

سلام خانما یه سوال دارم

از اُکالا اینترنتی خرید کردم بعد برای پرداختش میخواستم از تارا استفاده کنم(یک میلیون اعتبار تارا داربم) ولی برای پرداخت قبول نکرد ،نوشت کیف پول شما اعتبار نداره،مگه با تارا نمیشه اینترنتی خرید کرد؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها چرا پیامها رو نمیخونین بخدا کافیه دو تا پیام بالا و پایین رو بخونین. اینجوری صفحات تاپیک الکی میره جلو. الان من یه تاپیک میزنم و اونجا همه رو توضیح میدم. ما اینجوری با بی توجهی خودمون داریم حقوق بقیه رو ضایع میکنیم. باید زمان بگذاریم بریا چیزی که میخوایم بدست بیاریم. الان 10 صفحه من دارم ایدی اون گروه  تل گرامی رو میذارم. باز یکی میاد میگه ایدی بده.... دوستان خرید با خودتون من فقط تاپیک میزنم که اینجا شلوغ نشه .....دوست ندارم با این پیامها به حقوق بقیه تجاوز بشه...اینم یک نوع بی قانونی هست دیگه....بقیه دارن پیامهای مهم رو میخونن ما هی باید سر چیزی که یکبار توضیح داده شده صفحات رو جلو ببریم

١٠٠٪؜موافقم الان به شدت ظاهر مهم شده حتما براي اولين بار جايي ميريد مثل مصاحبه ثبتنام جايي حتما از ل ...

الان برای قراردادهای میلیاردی طرف ساعت فیک ببنده لباس فیک بپوشه باهاش قرارداد نمی‌بندن واقعا تیپ و ظاهر خیلی مهمه بغیر از اون روی اعتمادبه‌نفس هم خیلی تاثیر داره 

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام آریانا جون خوبی عزیزم ممنونم از نظر دلسوزانت والا همسرم شغل اصلیش این نیست ۱۰ سال دیگه بازنشست ...

ممنون گلم❤

خب اول اینکه دو دنگ واقعا نسبت به سرمایه ای که قراره بزارین وسط چیز زیادی دستتون و نمیگیره بنظرم همون احتنالا پول اقساط شه فقط ، 

دوم اینکه ده سال دیگه همسرتون بازنشست شه چندسالش میشه؟  پایه یک داره؟  یعنی میتونه خودش بشینه پشت فرمون؟ 

یا نه فقط همینطور شریک بمونید؟ 

این که میگید حتی اگه فقط قسط خودش دربیاد و به چشم سرمایه نگاه کنید بسیار اشتباس چون شما داری چند میلیارد پول میزاری وسط اونم رو ماشین سرمایه گذاری میکنید که خدایی نکرده یه اتفاقی بیفته همه سرمایه تون میره، 

بدیش هم اینه شما قراره ماشین هاتون و طلا و رهن خونه و... همرو بزارید وسط یعنی یه پول راکد ندارید که با اون سرمایه گذاری کنید..  

بازم هرجور خودتون صلاح میدونید🥰

و اینکه اسم ماشین ما فراز، 

بله ۶ دنگ شدیم خداروشکررر خوبه چون همسرم خودش داره با ماشین کار میکنه ولی اگه راننده بگیرید ماهی ۲٠_۲۵ میلیون حقوق اونه یا درصدی هم حساب کنه همون ۲٠_۲۵ درصد،  اینجوری بیشتر شریکتون داره سود میکنه نه شما،  مطمئن باشین چندسال دیگه که پول دستش بیاد پول دو دنگ شمارو میده و مجبور میشین جداشین کاری که شریک ما کرد... 

بله ما از پارسال کوهی از چک و قسط داشتیم چون ما وقتی ماشین سنگین و خریدیم سواری و فروختیم، کمپرسی هم نداشتیم پس وام گرفتیم اول کمپرسی خریدیم بعدشم با کلی چک سواری خریدیم و تا این ماه ما هر ماه حدود ۱٠٠ میلیون فقط چک و قسط پاس کردیم، 

از خیلی چیزا زدیم که فقط پول چک و قسط و جور کنیم، 

خیلی راحتم پول درنیاوردیم شوهرم این یک سال همـــــش تو جاده بود، بعضی وقتا چون بار نبود مجبور میشد چندروز بمونه تو یه شهر دیگه تا بار بگیره... 

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
ممنونم نه عزیزم هیچ احدی خبر نداشت دوره دوره نامردی شده متاسفانه

عزیزم عکس از طلاهاتون دارید؟اگه عکسشون رو دارید برید اتحادیه طلافروشی های شهرتون،عکس هارو بهشون بدید،اتحادیه ها گروه دارن میان عکس طلاهارو میذارن تو گروه و اعلام سرقت میکنن،هرطلافروشی که طلاهارو ببینه سریع به پلیس اطلاع میده،اینجوری شاید خدا کمک کنه و پیدا بشن

خانمهاشمامرغ هاتون چی میخرین؟من همیشه مرغ کشتارروزمیگرم میدم همونجابرام تیکه کنن میارم خونه بسته بند ...

گوشتهای فروشگاه خوبه ولی مرغاش به نظر من خوب نیست بو میده ما از مرغ فروشی مرغ کامل میگیریم خودشم خرد و پاک میکنه قیمتشم مناسب‌تر از فروشگاه میشه و تازه تره تخم مرغ هم همین طور برای مرغ فروشی زرده تخم مرغش زرد رنگتره

سلام منم امروز امدم گزارش بدم‌

یادم گفتین خیلی مهم ک ی خانم ب زیباییش برسه 

چون من زیاد با ابرو حرف می زنم

خط اخم دارم 

دیروز رفتم بوتاکس کردم ۱۶۰۰ شد

ی کرم دسوگت ساز با قرص شد ۷۰۰ تومن

اینا همه از پس انداز خودم بود

2810