2777
2789
عزیزم از اونجایی که کلن ما تو این شغل هستیم اول اینکه مابقی که قسط میندین حساب کنید چقدر پاتون میگی ...

ممنون ماندانا جون

ارزش ماشین بیرون ۷ونیم هست اما با قسط ۸ونیم درمیاد  پیش قسطش ۵ تومن هست مابقی قسط تا ۳ سال

اگه همین قسط خودش رو دربیاره و خرجهاش خوبه 

ولی می‌ترسیم درنیاد 

مو فرفری  ، زاده شیراز ... عاشق ۲ دخترام          
گلم من سر رشته ای ندارم ولی خاطر یکی از دوستانم را برات تعریف میکنم خودتون تصمیم بگیرید ایشون همسرش ...

دقیقا جمله اخرتون جمله همیشگی من هست 

از طرفی چون آدم متبحری دراینکار به ما پیشنهاد داده گفتم حالا یکم فکرکنم روش 

واقعا یعنی بعد ۵سال تورم رو ماشین نخورده؟ چقدر بد 

واقعا آدم میترسه اینهارو میخونه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیزچندوقتی هست این تاپیک رو پیداکردم و میخونمتون از تمام دوستان عزیزم و بالاخص معصومه ج ...

سلام عزیزم من پستت و خوندم راستش نخواستم خودم نظر بدم از همسرم پرسیدم که چندساله تو این کاره، 

همسرم گفت بگو اصلا این کار و نکن چون نمیصرفه، 

اول اینکه ماشین قسط داره  ،  خرج داره  ،  کمپرسی میخواد جدا باید اونو بخرید  ،  اگه ۶ دنگ واسه خودتون بود خیلیم عالی بود ولی شریکی اصلااااا نمیصرفه  ، راننده هم بگیرید که نه دل میسوزونه نه کار میکنه... 

فکر کن مثلا در ماه ۱۵٠ میلیون کار کنه،  شما شریکید پس نصف میشه و میشه ۷۵ تومن،  حالا از این ۷۵ تومن باید قسط خود ماشین و بدین، کمیسیون، گازوییل، خرج ماشین و پول راننده و...  دقیقا چه سودی داره واستون؟ 

ما خودمون با شوهر خواهرشوهرم شریک بودیم شوهرمم راننده بود ولی بیشتر از سه سال نتونستیم دووم بیارم پیارسال با کلی قرض و قسط جدا شدیم و خداروشکررر خیلی راضی ایم... 

در کل همسرم گفت بگو من که چندساله تو این کارم میگم نه... 

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
سلام عزیزم ممنون من قبلا کامل نوشتم که صفحشو پیدا کنم میگم بهتون الان خلاصه براتون میگم 🌺 طی سه سا ...

سلام عزیزم

خونه ی جدید مبارکتون باشه😍

ان شاءالله خیرشو ببینید❤️

خدارو شکر خیلی خوب پیشرفت کردید...

اگه امکان داره ممنون میشم شغلتون و میزان درامدتون رو لطف کنید بگید...

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
دقیقا جمله اخرتون جمله همیشگی من هست از طرفی چون آدم متبحری دراینکار به ما پیشنهاد داده گفتم حالا یک ...

ببین عزیزم پول خودتون را که دنگ میزارید هیچ 

حالا حساب کنید سه سال(دوستم ماهی ۲۰ میلیون قسط داشتند) از پول همین ماشین باید قسط بدید، استحلاک ماشین و خرابیش هست این سه سال 

جمع بزنید شما چند سال باید صبر کنید تا پولی که خودتون دادید جبران بشه و بعد بگید سود کردید 

مثل طلا زینتی میمونه ما با اجرت و مالیات زیاد می‌خریم مثلا طلا بود گرمی ۳۵۰۰ ولی با مالیات و اجرت براتون در میاد گرمی ۴۵۰۰ 

آیا طلا بشه ۴ تومن بشه شما سود کردی؟ 

نه تازه وقتی ۴۵۰۰ بشه سر به سر میشید 

حتی اون موقع هم سود نکردید 

انشالله هر تصمیمی بگیرید خیر باشه براتون

سلام عزیزم من پستت و خوندم راستش نخواستم خودم نظر بدم از همسرم پرسیدم که چندساله تو این کاره، همسرم ...

سلام آریانا جون خوبی عزیزم 

ممنونم از نظر دلسوزانت 

والا همسرم شغل اصلیش این نیست ۱۰ سال دیگه بازنشست میشه به اینکار دید شغل دوم نگاه میکنه

میگن که فعلا با دو دونگ وارد شم و از تجربه این فرد استفاده کنم و چم و خم این شغل رو یاد بگیرم بعدش جدا شیم و هرکس جدا کارکنه 

میگه اینکار و درآمدش ارزش اینکارو داره ؟ حتی اگه سودی نده فقط قسطهای ماشین دربیاد که سرآخر بشه سرمایه

یسوال دیگه پس همسرتون که الان شش دانگ برای خودشه از این کار و درآمدش راضی هست؟ قسط هم دارین؟ اگه تمایل دارین میشه بگید چقدر؟ اسم ماشین هم میگین آریانا جون

والا من خودم همیشه از شراکت متنفر بودم 

اما شوق و اشتیاق همسرم رو که به اینکار میبینم نمیخوام تو ذوقش بزنم میگم بذار تحقیق کنیم

همسرمم نظرمن براش مهمه منم سعی میکنم حسابی تحقیق کنم ولی فعلا ۸۰ درصد منتفیه 

سلام عزیزم من پستت و خوندم راستش نخواستم خودم نظر بدم از همسرم پرسیدم که چندساله تو این کاره، همسرم ...

واقعا یه ده تن یا چهار تن کوچیک بخری داخل شهری کار کنی نخاله و بار و میوه و ..بین شهر ببری بهتر از کار جاده اس 

حادثه خرابی تصادفات بیمه ......بیچاره اقایونی که عمرشون تو جاده پشت فرمون گذشت 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
ببین عزیزم پول خودتون را که دنگ میزارید هیچ حالا حساب کنید سه سال(دوستم ماهی ۲۰ میلیون قسط داشتند) ا ...

درسته عزیزم همه این موارد نکاتیه که باید بهش توجه کنیم 

وام ۴ میلیاردی رو باید ۵ میلیارد پس بدیم

همسرم میگن همین وامو خود ماشین در بیاره کافیه همین میشه برامون سرمایه 

البته باید حسابی از راننده های اون کارخانه تحقیق کنیم که واقعا درحدی درآمد داره که بشه قسطهاشو و خرج ماشین و راننده رو  داد یا خیر 

البته راننده ماشین همون شریکمون میشه که مبلغی به ایشون تعلق بگیره

درکل ممنونم ازت عزیزم 

درسته عزیزم همه این موارد نکاتیه که باید بهش توجه کنیم وام ۴ میلیاردی رو باید ۵ میلیارد پس بدیمهمسرم ...

ما تجربه ماشین سنگین نداریم خودمون . ولی داییم اینا دارن و با کسی شریک هستند و خدا رو شکر خیلی راضی هستند. البته اینم بگم پسر دایی من خودش راننده هست. ولی خب دیگه شریک هم دارند و اموراتشون خوب میگذره. جوری که یک برادر دیگه هم قصد داشت بره شریکی ماشین سنگین بخره. خودشون خیلی راضی هستند . ولی اینکه ما تجربه داشته باشین نه. امیدوارم به دردتون بخوره پیامم

درسته عزیزم همه این موارد نکاتیه که باید بهش توجه کنیم وام ۴ میلیاردی رو باید ۵ میلیارد پس بدیمهمسرم ...

عزیز شرمنده منم جواب میدم معمولا راننده وقتی خود شریک میشه یه دنگ برمیداره 

یعنی بجای سه دنگ سه دنگ میشه دو دانگ برا شما چهار دنگ برا شریک 

پنج سال یا ده سال طول میکشه قسطا تمام شه 

ماشین پنج میلیاردی اونموقع میشه ده میلیارد درسته پول و سرمایه اس دستتون فقط مدل ماشین هی میاد پایین اگر بتونین خونه بخرین راحت بیدردسر هرماه اجاره میگیرین رشد خونه بیشترم هست بجز زلزله هم دیگه تن و بدنت نمیلرزه برا ازبین رفتن پول 

اما خب واقعا درامد داره یکم زرنگی و بلدی میخاد و شریک هم اسرافکار نباشه مثلا دزماه پول رستوران اینا لیست نکنه شام نهارشو ...درکل ریزه کاری و جزییات زیاد داره 

ما امسال نزدیک 25میلیون پول بارنامه دادیم تا کارت هوشمند شارژ بمونه ....انقد از بغل ادم پول درمیاد که فقط در حد گذران زندگی میمونه 

اما چون شغل اول نیست میشه به چشم سرمایه نگاه کرد خودشون که کار نمیکنن هرماه همون قسطا دربیاد هم راضی هستین 

اینجوری میشه خب 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

اینم بگم به گفته البته داییم اینا و زندگیشون و حرفهایی که میزنن ..مثلا میبینم همیشه براشون کار هست و بار باید ببرن. درسته سختی داره ولی خب بیکار نمیمونن چون ماشین سنگین کارش یک جورایی هست همیشه شما بار داری و مثل خیلی از مشاغل نیست که خوابیده باشه یا فصلی باشه یا نیاز بهش احساس نشه. شما به گزینه بیل های مکانیکی هم فکر کن دختر دایی مادرم همسرش داشت و وضع مالیشون خیلی خوب بود البته بنده خداها هر دو فوت شدند ولی تو اون سالها خیلی راضی بودند جوری که پدر منم زده بود به سرش بره بیل مکانیکی بخره ولی عملیش نکرد از اونجایی که من مادری دارم که همیشه از شروع کارها و ریسک میترسید و چون پدرم فقط یکبار شغل دومش رو به دلیل اشتباهاتش از دست داده بود این دیگه پتکی بود بر سر مادرم و همیشه احساس ارزشمندی رو از همسرش میگرفت و میگفت بسه نمیخوای وارد این کار بشی شکست میخوری پولتو میخورن شریک به درد نمیخوره و هزاران دلیل ریز و درشت دیگه..این شد که پدرم هیچ وقت دیگه نخواست کار جدیدی منبع درامد جدیدی رو تجربه کنه.

سلام دوستان عزیزچندوقتی هست این تاپیک رو پیداکردم و میخونمتون از تمام دوستان عزیزم و بالاخص معصومه ج ...

تو کاری که وارد نیستید و تجربه ندارید با شریک وارد نشید یه نفر به شوهر من گفت میوه فروشی خیلی سود داره و خودشم تو میوه فردشی شاگرد بود قرار بود. پول از ما باشه و ایشونم فروشنده، و شوهرم گفتن که من اصلا فرصت سر کار اومدن ندارم و ایشون گفت این کارمه و ...من آرزو داشتم میوه فروشی بزنم  انقد در باغ سبز نشون داد که شوهرم راضی شد و هر چه که کار می کرد می گفت سود نکردیم میوه ها رو دور ریختم هر روز صبح زنگ میزد با طلبکاری که پول بده باید میوه بیارم در صورتی که دیگه قرار نبود ما بازم پول بدیم و بعد یک سال شراکت رو تموم کردیم با کلی ضرر بدون یک قرون سود تازه طرف طلبکار بود و گفت هر جی هم میوه تو مغازه مونده پول از زنم گرفتم اونم شبانه فروخت و ...

دو سال بعد رفتم اتفاقی جایی میوه بخرم دیدم میوه فروش همون شخص حروم خور بود و یه میوه فروشی بزرگتر زده بود ...

به نظر من شراکت  در بیشترین موارد اصلا و ابدا درست نیست...

بنظر من مهمهچه بخواهیم یه نخواهیم مردم چشمشون به عقلشونهاگه کسی کارش جوری هست که در ارتباط با مردمه ...

١٠٠٪؜موافقم الان به شدت ظاهر مهم شده 

حتما براي اولين بار جايي ميريد مثل مصاحبه ثبتنام جايي حتما از لباس شيك و كيفو كفش شكيوپيك يه ساعت شيك زيور آلات شيك مثلا نه همه انگشتارو انگشتر بندازيم من خودم يه انگشتر ٨گرمي پرتيفينو دارم يه جاي مهم دارم ميرم اونو جاي حلقه ميندازمو بس🤭 با ساعت رولكس با دست راستم النگولاو و اونايي كه عينكي هستن من براي گوشي از عينك استفاده ميكنم حتما هر سال عينكشونو جديد كنن از همه مهمتر يه ادكلن خوش بو و باكلاس نه عطر مشهدي 😅 استفاده كنيم 

و من منتظرم وام هستم تا دندونامو درست كنم كامپوزيت كنم كه خيلي مهمه اول خودم بعد همسرم 

ناخنهامم موقع پريود لاكهاي رنگ پاستيلي ميزنم الانم ميخوام يه لاك هلويي نارنجي با زرد با كرم قهوه اي بخرم براي فصل پاييز 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
2810