2777
2789
سلام دوستان عزیز ❤️یک پنجشنبه ی دیگر ازراه رسید و نبود خانه ی گرم پدری رو به رخمان کشید 🥺عزیزان من ...

معصومه انقد که خوبی دوست دارم بیام از نزدیک یه کم بچلونمت    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@ارمغان67 سلام گلم اميدوارم درست تك كرده باشم ميخوام سرخ كن بدون روغن فيليپس بخرم كدوم مدلش رو شما ...

عزیزم دوستمون @ارمغان66

هستند ک منم هرکار کردم تگ نشدن.

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
یه هفته س یه مقدار پول نقد توکیفمه سه بار رسیده به یک‌ونیم و یک‌ وهفتصد وباز شده یه تومن اصلا نمیفهم ...

عزیزم من پول نقدهایی که دارم رو یا تبدیل به ارز میکنم یا سریع پارسیان

ارز خیلی به دردم میخوره مسافرت میرم دیگه لازم نیست یکدفعه یه پول زیادی بدم ارز بخرم

پارسیان هم که میمونه وگرنه یه سوپرمارکت بری باید یه تومن خرج کنی بیای

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام دوستان عزیزچندوقتی هست این تاپیک رو پیداکردم و میخونمتون از تمام دوستان عزیزم و بالاخص معصومه ج ...

گلم من سر رشته ای ندارم ولی خاطر یکی از دوستانم را برات تعریف میکنم خودتون تصمیم بگیرید 

ایشون همسرش ی مغازه جوشکاری داشتند ، میان مغازه را میفروشن و با پولش نصف پول یک تریلی را میدن و با برادرش شریک میشن و تا سه سال قسط می‌دهد. 

الان شده پنج سال که ماشین خرید، گفت سودی که نکردیم قرار ماشینم بفروشیم و نصف نصف کنیم و مقداری از بدهی ماشین که ناشی از خرابی ماشین را پرداخت کنیم و فقط ۷۰۰ میلیون دستمونا میگیره 

گفت الان مغازه را بهمون دو میلیارد کمتر نمیدند. 

با اینکه برادر شوهرش راننده هست و لنگ راننده هم نبودنند. 

بعدشم به قول قدیمیا اگر شریک خوب بود خدا برای خودش یکی انتخاب میکرد.

بچه ها لطفا اونایی که برا ۶ ماه دوم سال هدف گذاری کردن اینجا بگید تا ما هم ایده بگیریم خدا خیرتون بد ...

من هدف‌های سالم رو تو این یکسال باید کامل کنم و تیک بزنم:

خرید ۵٠ گرم طلا: تا الان حدود ٢۵ گرم خریدم

خرید طلای زینتی مورد استفاده روزانه: انگشتر، بنگل، گوشواره خریدم یه گردنبند می‌خوام

خرید وانت: دارم براش تحقیق میکنم و وام میگیرم

تکمیل کردن وسایل خونه: همه رو خریدم فقط بانکه و جاادویه مونده

مسافرت به قونیه: سفر عرفانی هست براش مطالعه میکنم ارز میخرم و لباس

خیلی ذوق دارم همه رو تیک بزنم😍😍😍

بچه ها من خانه دار هستم میدونم کمه ولی ..الان دو میلیون دارم تا اول مهر هم چهار میلیون قرعه خونگی به ...

چرا میگی کم خیلیم خوبه

یک گرم طلا خیلیم قشنگ میشه😍😍😍😍

طلا می‌ره بالا پول الان رو تبدیل کن تا ١۵ تومن رو بگیری

مننون عزیزم 🥰حتی با درصد بالا اینام موافقی ؟ شاید ۳۰ درصد مثلا بیوفته نمیدونم ولی مطمعنا طلاهاش بال ...

عشقم من طلاهای زینتی رو درصد بالا خریدم

طلاهایی که از اسنپ خریدم هم درصد بالا هستند

اما چون هدفم برای فروش طلا سه سال بعد هست که ایشالا خونه بخرم برام درصدش مهم نیست چون ازش استفاده میکنم همیشه تو دست و گردنمه

اما طلا برای پس‌انداز ٣ درصد میخرم 

مگه اینکه بخوام پول هدر ندم برم از اسنپ بخرم که باز برا من سوده

چون میبینی من ۵ تومن رو الکی خرج کردم اما با اسنپ مجبور میشم پرداخت کنم حالا درصد بالا باشه مهم اینکه من پول رو تبدیل به پس‌انداز کردم

شما خودت بسنج ببین میتونی پول نگهداری دست نزنی من نمیتونم😅😅😅

عزیزم من پول نقدهایی که دارم رو یا تبدیل به ارز میکنم یا سریع پارسیانارز خیلی به دردم میخوره مسافرت ...

عزیزم میشه مثلا ده دلار فقط  خرید ؟ یه تومن رو تبدیل میکنن به دلار؟ طلافروش با صرافی؟ میشه راهنماییم کنی لطفا

حالا من مسافرت خارجی نمیرم ولی حداقل از خرج شدن درامان میمونه😘

عزیزم میشه مثلا ده دلار فقط خرید ؟ یه تومن رو تبدیل میکنن به دلار؟ طلافروش با صرافی؟ میشه راهنماییم ...

آره عزیزم میشه اما از قیمت روز بالاتر می‌فروشن

مثلا اگه دلار ۶٠ تومن باشه ازین مبلغ بالاتر بهتون می‌فروشن

خیلی جاها هم قبول نمیکنن دلار کم بفروشند اما برگردین پیدا میشه مثلا یک میلیون حدود ١۵ دلار میشه یکم بالا پایین بهتون میدن

سکه حتما از سکه‌فروشی

ارز حتما از صرافی بخرین اینجوری هیچوقت تقلبی در نمیاد

من بیشتر لیر میگیرم چون ترکیه زیاد میرم اما اگه قصد رفتن ندارین اصلا پیشنهاد نمیکنم چون ارز پس‌اندازی خوبی نیست

سلام. اسم گروه و ادرس پیج شون چیه؟

سلام عزیزم صفحات قبل نوشتم. اگر ده صفحه اخرو بخونین. این خانمه ادمین تل گرامشه @Titish_ad به نام پگاه از ایشون بخواین ادتون کنه. اتفاقا الان دیدم داشت خرید حضوری میگذاشت رفته فروشگاههای انگلیس و داره تو گروهش عکس و اینا میده

به نظر من روی سقف بالای سر و طلا که عین پول نقده و با جون دل جمع شده و وسیله زیر پاتون ریسک نکنید م ...

ممنون عزیزم از دلسوزیتون 

ملک نمیفروشیم

مو فرفری  ، زاده شیراز ... عاشق ۲ دخترام          
2810