2777
2789
مرسی عزیزم ازتوضیحاتت انشالله به همه هدفهای قشنگت برسی بنظرمنم یه خونه ارزشمندبهترازچندتاخونه است بن ...

سلام عزیزم آره خداروشکر درآمدم خوبه

اما منم زیر بار قسط و وامم اصلا اینکار رو نکنی نمیتونی با تورم سر کنی

شما هم خداروشکر خونه داری بعد عید اصلا این نه تومن قسط به چشم نمیاد حقوق‌ها می‌ره بالا میتونی کلی جلو بیوفتی😍😍😍

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام دوستان عزیز ❤️یک پنجشنبه ی دیگر ازراه رسید و نبود خانه ی گرم پدری رو به رخمان کشید 🥺عزیزان من ...

من فردا انجام میدم امروز سرکارم

این چالش برا من خیلی خوبه

من واقعا تو این زمینه تنبلی میکنم😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فردا انجام میدم امروز سرکارماین چالش برا من خیلی خوبهمن واقعا تو این زمینه تنبلی میکنم😅

دوستان من موقع کار خونه کردن که تایم زیادی می‌بره کتاب صوتی گوش میدم حتما امتحان کنین

بعد یه مدت میبینین یه کتاب رو گوش دادین بدون اینکه خستگی کار رو متوجه بشین🥰

یه هفته س یه مقدار پول نقد توکیفمه سه بار رسیده به یک‌ونیم و یک‌ وهفتصد وباز شده یه تومن اصلا نمیفهمم این‌همه خرج چیه پیش میاد همشم ضروریه ولی اگه پول رو زود تبدیل کنم  ودر دسترس نباشه انگار خرجا ضروری نیست 🤔 الان یه تومن‌نقد‌دارم‌ اگه یه تومن ویپاد بگیرم از سکه هام کم‌میشه؟؟؟؟ حداقل برم نیم گرم‌طلا بخرم انرژی بگیرم🥲 

اره قیمت یه سکه پارسیان 250 سوتی به صورت خام در میاد 920ت که 1م هم قابل قبوله واسه وکیوم و بسته بندی ...

سلام .لطفاًمن راراهنمایی کنید.من۳گرم پارسیان دارم.وحدود۶تومن پول نقد.قصددارم پارسیان روبفروشم وبااون۶تومن یک ربع سکه بخرم.به نظرشمااین کارمعقول است؟یافقط اندازه ۶تومن پارسیان بخرم ؟طلادست دوم وشکسته هم نیست .باتوجه به اینکه شهرماکرمان خیلی زیرقیمت برمیدارن پارسیان رو.وپارسیان روموقع خریدگران حساب می کنند.باتشکر

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
سلام .لطفاًمن راراهنمایی کنید.من۳گرم پارسیان دارم.وحدود۶تومن پول نقد.قصددارم پارسیان روبفروشم وبااون ...

عزیزم من چندین بار پارسیان خریدم و فروختم و تقلبی نبودن و مشکلی نداشتن، ولی اینجا بعضی دوستان میگن که پارسیان خریدید بعد چند وقت تبدیل کنید حالا نظر بقیه هم بپرسید

اگه برا سرمایه گذاری میخواید من اگه باشم پارسیان هارو نگه میدارم و اندازه پولم طلا شکسته میخرم،از بقیه هم بپرسید

سلام .لطفاًمن راراهنمایی کنید.من۳گرم پارسیان دارم.وحدود۶تومن پول نقد.قصددارم پارسیان روبفروشم وبااون ...

عزیزم شما گفتید که طلا شکسته و دست دوم نداره شهرتون من متوجه نشدم گفتم عوض نکنید ولی الان که نداره دست دوم پس به نظر من اره پارسیان هارو با اون ۶ تومن بدید ربع سکه،چون اگه شما برید طلای نو بخرید بازم باید اجرت بدید

بچه ها من خانه دار هستم میدونم کمه ولی ..

الان دو میلیون دارم 

تا اول مهر هم چهار میلیون قرعه خونگی به دستم میرسه 

و دی ماه هم پونزده ميليون قرعه بازم به دستم میرسه 

حالا به نظرتون  الان شیش میلیون طلا بگیرم 

یا صبر کنم تا همه ی پولم یکجا جمع بشه دی ماه طلا بگیرم 

توی این مدت هم این شیش میلیون رو بزارم بانک امتیاز وام جمع کنم 

سلام دوستان عزیز ❤️یک پنجشنبه ی دیگر ازراه رسید و نبود خانه ی گرم پدری رو به رخمان کشید 🥺عزیزان من ...

سلااام دوستان عزیز و معصومه عزیر تولد پیامبر و امام صادق  مبااارک

خوبی معصومه جونم

من این مدت خیلی مهمان داشتم و نتونستم خیلی بیام و کامل بخونم

همین الان پاشو یه صدقه برای خودت بنداز یه اسپند دود کن برای سلامتی خودت و خانوادت یه صلوات بفرست

چرا انقد قشنگ توضیح میدی؟😍

واقعا باهات موافقم تمیزی حرف اول رو میزنه، دنیا دنیا داشته باشی بهترین غذا رو سر سفره بیاری تو یه خونه ی نامرتب و کثیف چیزی به چشم نمیاد

خانومای گل هر از گاهی بعد از برق  انداختن کل خونه، نمی گم همیشه، چند تا گل طبیعی در حد ۱۰۰ تومن بگیرید بذارید رو میز و یه عود هم روشن کنید، انرژی خیلی خوبی می ده

تو هفته هم چند بار صبح ها اسفند و کندر تو کل خونه دود بدید

خونه هاتون پر از انرژی و شادی و سلامتی و ثروت  

2810