2777
2789
اتوسا جان فکر نمیکنم شاغل بودن مهم باشه .یک مرحله داره شغل و محل کار رو پرسیده ولی فکر کنم همون آدرس ...

مامان سبحان عزیزم ببخشید که انقدر میپرسم

ممنون میشم بقیه دوستان اگه اطلاع دارن جواب بدن.

بچه ها کارت اعتباری بانک ملی بنظرتون کی دوباره فعال میشه

۱۷ هم همین ماه چک دارم خیلی روش حساب کرده بودم

سلام خانوما خوبین شبتون بخیر

من امشب رفته بودم پاساژ بوستان پونک

قیمتاش و جنساش خوب بود تو اف بود

یه صرافی هم طبقه همکفش بود سکه رو به قیمت خیلی خوب برمیداشت تابلو داشت

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما شما تا حالا سکه پارسیانایی که از اسنپ گرفتین فروختین ؟ اوکی بوده ؟ من نزدیک ۳ گرم‌ گرفتم ...

من از حقانی خریدم فعلا جایی تو تهران ازم برنمیداره

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
انشاالله هر چه زودتر طلاهاتون پیدا میشه گلم،، اونم انشاالله از گلوش پایین نره چجوری واسه شما ناراحتی ...

خیلی از دزدی ها متاسفانه سرمنشاش از همین  گفتگوهای خانومانه است

خانومها دور هم جمع شدنی در مورد طلاهاشون و محل نگهداری صحبت میکنن 

حالا یکی میره تو خونه پیش شوهری ،برادری میگه 

یادمه چند سال پیش تلویزیون ماجرای یه سرقت رو نشون میداد

خانم به دختر خاله اش گفته بود اره فلان قدر طلا خریدم 

دختر خاله میره خونه وقتی داشته برای شوهرش تعریف میکرده ،برادرشوهر معتادش میشنوه 

و خلاصه کل طلاها رو دزدیده بود

هرچند دستگیر شدن

ولی کل خانواده بهم ریخته بود

من حتی پیش خواهرام هم گفتم توی خونه طلا ندارم به جز دو سه تا مصرفی

یه بارم خانمهای همسایه با هم صحبت میکردن منم اتفاقی چند دقیقه ای هم صحبت شدم ،حرف از طلا بود من گفتم من که اصلا هیچی ندارم اگرم داشتم خونه نگه داری نمیکنم

بهترین راه نگهداری تو بانکه

من امسال پرسیدم گفتن به ازای ۱۲۰ گرم ۲ میلیون و ۷۰۰ برای نگهداری یکساله میگیرن

که واقعا به صرفه است

سلام عزیزانم درآمد من این ماه به سه تومن رسید😂 این درحالیه که محل کارم حضور ندارم و وقتایی که مشتری بوده رفتم شده یه روزایی نرفتم یا رفتم وسرجمع یساعت کارم طول کشیده در کل خداوند رو شاکرم برای همین پولی هم که بدست آوردم

یه قرعه ی سی تومنی شرکت کردم ماهانه سه تومن قسط اون رو میدم که این ماه بادرامد خودم میدم وخیلی حس خوبی دارم و امیدوارم درآمدم بره بالا با تلاش و استمرارم والبته نگاه خداوند

دیگه اینکه امروز باهمسرم رفتیم یه خونه ی ۹۰ متری نوساز دیدیم شرایط تعویض خونه نداریم ولی گفتیم خوبه تومدارش باشیم🤭

سلام خانومای لایق و مهربان .🌼من دو‌تا سوال دارم ؛ امروز یه سکه پارسیان در خد یه تومن میتونستم بخرم ...

عزیزم پارسیان رو درست حساب کرده پول وکیوم گرفته فکر میکنین زیاده

اسنپ هم اگر خوش حساب باشین و خرید بکنین اعتبار رو بالا می‌بره سقف اعتبار من ٢٠ میلیونه

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام لیلیث‌عزیز خوبین 🌼میگم چطور قسطی طلا خریدین از اسنپ پی ؟ باید موجودی حساب داشته باشیم حتما ؟؟ ...

سلام عزیزم بله باید اعتبار داشته باشین اما شده من خریدی داشتم مبلغش بالاتر از اعتبار بوده

مثلا دو تومن اعتبار داشتم خریدم شده ٣ تومن این یه میلیون اضافه رو همراه با قسط اول میدم دو تومن تقسیم بر ۴ ماه میشه

قسط اول ١۵٠٠ قسط های بعدی ۵٠٠

فوق العاده میگه چراباید از عمرم وجودی وبرنامه و ...بزنم برای کار...بعد من برم دوشیفت کار کی وقت کنم ...

اینجوری خیلی به شما سخت میگذره که🥺

باید دوبرابر تلاش کنین تا به هدفتون برسین

سلام عزیزانم درآمد من این ماه به سه تومن رسید😂 این درحالیه که محل کارم حضور ندارم و وقتایی که مشتری ...

خسته نباشی عزیزم زحمت می‌کشی حقته ازش لذت ببری❤️

عزیزم پارسیان رو درست حساب کرده پول وکیوم گرفته فکر میکنین زیادهاسنپ هم اگر خوش حساب باشین و خرید بک ...

ممنونم عزیزم 

اها چون من ماشین دارم اسنپ نمیگیرم غذام نمیخرم ازش ینی اصلا شهرمون این چیزارو‌نداره 

فقط میمونه اینترنت و این‌چیزا که اونم هی استفاده کردم واسهذبابام که اسنپ نصب کرده بودم ولی هنوزم که هنوزه خرید اعتباریش فعال نشده 

حالا برا خودمم پس با خرید کردن از اسنپ میتونم اعتبارمو افزایش بذم .و تنها راهشه درسته ؟ 🌼

سلام خانما شما تا حالا سکه پارسیانایی که از اسنپ گرفتین فروختین ؟ اوکی بوده ؟ من نزدیک ۳ گرم‌ گرفتم ...

سلام عزیزم.

من ۴ تا خریده بودم حدود ۲/۵ گرم شده بود.

استرس داشتم و البته نیاز داشتم به پولش هفته پیش فروختم راحت ازم برداشتن اصلا نگران نباش من قسط هام تمام بشه انشاالله دوباره میخرم.

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️

خانوماااا 

یه جا هست طلافروشی 

یک سوم طلارو اول میگیره ازت 

مابقی رو هم تو ۴ ماه باید تسویه کنی تا طلارو بهت بدن . 

حالا میکه که تو این شرایط اقساطیشون ، سود ده درصده که همون اول محاسبه میشه و بهتون گفته میشه و طلا هم بعد از اتمام اقساط تحویل داده میشه و حین پرداحت اقساط هم فاکتور میدن‌که چقد طلا خریدی، گفت هفتگی هم‌میتوتی کلا هروقت دستت پول اومد واریز کنی برات ثبت کنیم . 

صمنا این نرخ و قیکت طلام ثابت‌میمونه  

حالت بنظرتون میصزفه این مدلی طلا بخرم ؟ 

من‌متاسفانه هنوز موفق نشدم سپرده جور کنم واسه اخذ وام 

گفتم این مدلی شاید بتونم قسط طلا بدمو پول حقوقم هرماه الکی تو حساب نمومنه / ددیگه راه دیگه ای ب ذهنم‌نمیرسه 🥲

خانوما حتما نظر بدین ❤️

2810